Kızlar kaç sene geçmiş üstünden yazdığımı bile unutmuşum evlendim bu arada . Görümcem konusuna gelince de eskiden kafama çok takardım ama artık umursamıyorum Oda bunun farkında mesafemi koruyorum
Çok şükür hayattaymissiniz.
Çok yıllık konular hortlatildiginda; zihnimde kısa metrajlı bir film çekerek okuduğum kişi hayatta mı iyi mi diye merak ediyorum hep.
Birininin iyi haberlerini aldık hamdolsun. :)
Bir gün bu beni aradı napıyorsun nasılsın vs sonra dedi ki ben Mersin’e gidecem gezmeye sende gel bende ailemden izin alabilirsem gelirim dedim sıkıldım bende dedim oda tamam izin alırsan söyle bana alışverişe gidelim dedi dedim okey tam annemin yanına gittim heveslenmişim gidip gezecem diye planlar yapıyorum kafamdan şunu giyerim orda vs diye salak gibi annemin yanına tam gittim bu beni aradı iyiki anneme demeden aramış ben Mersin’e gitmiyorum ya ben sana şaka yaptım dedi bende böyle bişeyin şakası olmaz benle dalga mı geçiyorsun dedim sonra bu eşime işte söylemiş eşim beni haklı bulunca bu ağlamalar zırlamalar kendini haklı çıkarma şeyleri annesi tabiki kızını savunuyor şaka yapmış ne var bunda diye . Bu nasıl şakaysa hiç komik değil ben baya bi muhatap olmadım konuşmadım bunlarla ailesiyle sonra mecburen konuşmak zorunda kaldım eşim için öyle oldu
sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Görümcemle aynı yaştayız. Ailesiyle yeni yeni kaynaşmaya başlamıştım düne kadar. Görümcem bana hoşuma gitmeyen bir şaka yaptı ben buna alındım. Beni bir yere davet etti sevgilim onlarla gidecekleri yere bende gitmek istemediğmi söyledim ve oda neden diye ısrar edince bana yaptığı şaka yüzümden alındım sevgilim de kardeşine kızdı ve sorun orda aşırı bir şekilde büyüdü yani görümcem abarttı bilerek ağlamış ve annesi de beraber bana cephe alıp laf saydılar ben şuan evlenmeden bunları yaşadım sevgilim beni savunuyor evli veya benim gibi evlenecek insanlara soruyum. Sizce ne yapmalıyım mesefali mi olmalıyım akıl verin
evlenmeye 5 kalana kadar tanışmak, kaynaşmak zorunda değilsin. ben eşimle evlenmeden 6 ay önce tanıştım annesiyle ki bence kesinlikle yeterli. tüm genç kızlara aynı şeyi tavsiye ediyorum.