Yardım acil mantıklı cevap aranıyor ✋

Çok şükür hayattaymissiniz.
Çok yıllık konular hortlatildiginda; zihnimde kısa metrajlı bir film çekerek okuduğum kişi hayatta mı iyi mi diye merak ediyorum hep.
Birininin iyi haberlerini aldık hamdolsun. :)

Bir gün bu beni aradı napıyorsun nasılsın vs sonra dedi ki ben Mersin’e gidecem gezmeye sende gel bende ailemden izin alabilirsem gelirim dedim sıkıldım bende dedim oda tamam izin alırsan söyle bana alışverişe gidelim dedi dedim okey tam annemin yanına gittim heveslenmişim gidip gezecem diye planlar yapıyorum kafamdan şunu giyerim orda vs diye salak gibi annemin yanına tam gittim bu beni aradı iyiki anneme demeden aramış ben Mersin’e gitmiyorum ya ben sana şaka yaptım dedi bende böyle bişeyin şakası olmaz benle dalga mı geçiyorsun dedim sonra bu eşime işte söylemiş eşim beni haklı bulunca bu ağlamalar zırlamalar kendini haklı çıkarma şeyleri annesi tabiki kızını savunuyor şaka yapmış ne var bunda diye . Bu nasıl şakaysa hiç komik değil ben baya bi muhatap olmadım konuşmadım bunlarla ailesiyle sonra mecburen konuşmak zorunda kaldım eşim için öyle oldu

Hortlatılmış konuyu cevaplayan konu sahibi olarak sanırım bir ilksiniz. Tebrik edesim var şu an

Üstelik o görümceye rağmen evlenmiş ve mesafeyi sağlayıp mutlu olmayı da başarmışsınız. MaşAllah diyorum, mutluluklar diliyorum

Dip not ; o tartışmada kesinlikle haklıymışsınız

evlenmeye 5 kalana kadar tanışmak, kaynaşmak zorunda değilsin. ben eşimle evlenmeden 6 ay önce tanıştım annesiyle ki bence kesinlikle yeterli. tüm genç kızlara aynı şeyi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…