- 16 Temmuz 2020
- 109
- 89
- 48
- 31
- Konu Sahibi Zeynepzhra
-
Değerin düşük dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Bundan 5 ay önce boş gebelikti düşük yaptim. KorkuyorumEvet değer pozitif. Hayırlı olsun.
2 gün sonra testi tekrarlayın. Düzenliyse artış sağlıklıdır gebelik. Sakin olun.Değerin düşük dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Bundan 5 ay önce boş gebelikti düşük yaptim. Korkuyorum
Evet canım hamilesin şu an aynı degerlerdeyiz bende adetten beş gün önce kan verdim böyle çıktı cuma günü tekrar kan verecegim inşallah yükselir değerler sende iki günde bir kan ver yükselmesi lazimMerhaba arkadaşlar beta HCG değerim ekteki gibidir. Sizce hamilemiyim. Yardım edeniz
Canım durumun nedir bugün verdim kan yarın alacağım. Rabbim kucağımıza sağlıkla aldirsin yavrularımızı inşallahEvet canım hamilesin şu an aynı degerlerdeyiz bende adetten beş gün önce kan verdim böyle çıktı cuma günü tekrar kan verecegim inşallah yükselir değerler sende iki günde bir kan ver yükselmesi lazim
2 gün sonra testi tekrarlayın. Düzenliyse artış sağlıklıdır gebelik. Sakin olun.
Amin inşallah canım şu an hafif bir kasık ve bel ağrım var ama iyiyim şükür cuma günü vereceğim daha kanı sen muayene oldunmuCanım durumun nedir bugün verdim kan yarın alacağım. Rabbim kucağımıza sağlıkla aldirsin yavrularımızı inşallahrabbim isteyen bütün kardeşlerime de sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben bugün bir daha kan verdim. Yarın sabahtan artmış mi bakacağız. Cuma günü de doktorla randevum var. İnşallah sağlıkla atlatırızAmin inşallah canım şu an hafif bir kasık ve bel ağrım var ama iyiyim şükür cuma günü vereceğim daha kanı sen muayene oldunmu
Ben bugün bir daha kan verdim. Yarın sabahtan artmış mi bakacağız. Cuma günü de doktorla randevum var. İnşallah sağlıkla atlatırızbenimde kaşık ağrım fen
Yarın sonuclarini yaz buraya merak ederimBen bugün bir daha kan verdim. Yarın sabahtan artmış mi bakacağız. Cuma günü de doktorla randevum var. İnşallah sağlıkla atlatırızbenimde kaşık ağrım fena
Canım.az önce çıktı sonuclarimiz .Yarın sonuclarini yaz buraya merak ederim
Gozunaydin canım ilk verdiğin salı ikinci verdiğin Perşembe sonuclari degilmiCanım.az önce çıktı sonuclarimiz .
Birde kaç gün geçti adet günündenCanım.az önce çıktı sonuclarimiz .
Evet canim sali ve perşembe sonuçları bunlar. 7 gün geçti. Ama benim geç döllenme olabilir bende pkos var çünkü yarın ilk kez doktora gideceğim. Onunla konusucaz bakalım hayırlısı sen naptın verdin mi kanBirde kaç gün geçti adet gününden
İnşallah geç döllenme olsun ben yarın gideceğim kan vermeye benimkide yükselir inşallahEvet canim sali ve perşembe sonuçları bunlar. 7 gün geçti. Ama benim geç döllenme olabilir bende pkos var çünkü yarın ilk kez doktora gideceğim. Onunla konusucaz bakalım hayırlısı sen naptın verdin mi kan
Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldirsin ve isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş birakmasin rabbimİnşallah geç döllenme olsun ben yarın gideceğim kan vermeye benimkide yükselir inşallahben adedetten beş gün önce kan verdim 16.66 çıktı değer tabi çok düşük bir değerdi bakalım bir hafta geçti yarın öğreneceğiz
Amin canım bu arada benim ikinci çocuğum olack nasipseHadi bakalım rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldirsin ve isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş birakmasin rabbim
Ne güzel inşallahAmin canım bu arada benim ikinci çocuğum olack nasipse
Teşekürler canım olmayan herkese nasip etsin RABBİMNe güzel inşallahtebrik ederim. Benimde ilk inşallah olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?