- 29 Haziran 2020
- 176
- 29
- 28
- 30
- Konu Sahibi Zeynepzhra
-
Merhaba canım benimde öyleydi bir tek ben görmüştüm eşim inanmadı bana sonra kan verdim pozitif gördük. İnşallah seninde öyle olurYardm edn bni goruyom tek
Canım naptın gittin mi doktoraNe güzel inşallahtebrik ederim. Benimde ilk inşallah olursa
0,5 ten sonrası gebelikMerhaba arkadaşlar beta HCG değerim ekteki gibidir. Sizce hamilemiyim. Yardım edeniz
Gittim. Geç döllenme geriden geliyoruz. Ultrasonda göremedik şimdilik bir sıkıntı yok . Kanama oadigi sürece her gün kan vermene gerek yok dedi iki hafta sonrasına tekrar gideceğim. Ama şuan sütlü kahve renginde akıntım başladı. Endişe etmeme gerek var mıdır ? İnternette yerleşme kanaması diyor.Canım naptın gittin mi doktora
Hayırlısı canım şimdiye kadar görünmesi lazımdı adedetten kaç gün geçmiş vajinal ultrason ile baksaydin keşke ben bugün gittim karnımdan görünmeyince alttan baktı keseyi gördük HCG değerim ise 718 çıkmıştı senin doktor nasıl bir doktor aslında kan vermen lazım kese görünene kadar bütün doktorlar oyle yapar ama kanaman içinde yinede doktora görün bir acile git bence sonradn benim yaşadıklarımı yaşama diyeGittim. Geç döllenme geriden geliyoruz. Ultrasonda göremedik şimdilik bir sıkıntı yok . Kanama oadigi sürece her gün kan vermene gerek yok dedi iki hafta sonrasına tekrar gideceğim. Ama şuan sütlü kahve renginde akıntım başladı. Endişe etmeme gerek var mıdır ? İnternette yerleşme kanaması diyor.
Benim 9 gün geçti ama HCG değerimiz düşük doktor iki hafta sonradan gidiyoruz dedi geç döllenme olmuş bu şekilde olması normal daha çok küçük dedi. Vajinal ben istemedim. Bakalım hayırlısı inşallah haftaya neler olacak benim HCG 80 pazartesiye kadar 1200 kere gelicek o zaman görürüz dedi. Rabbim sağlıkla aldirsin inşallahHayırlısı canım şimdiye kadar görünmesi lazımdı adedetten kaç gün geçmiş vajinal ultrason ile baksaydin keşke ben bugün gittim karnımdan görünmeyince alttan baktı keseyi gördük HCG değerim ise 718 çıkmıştı senin doktor nasıl bir doktor aslında kan vermen lazım kese görünene kadar bütün doktorlar oyle yapar ama kanaman içinde yinede doktora görün bir acile git bence sonradn benim yaşadıklarımı yaşama diye
Amin inşallahBenim 9 gün geçti ama HCG değerimiz düşük doktor iki hafta sonradan gidiyoruz dedi geç döllenme olmuş bu şekilde olması normal daha çok küçük dedi. Vajinal ben istemedim. Bakalım hayırlısı inşallah haftaya neler olacak benim HCG 80 pazartesiye kadar 1200 kere gelicek o zaman görürüz dedi. Rabbim sağlıkla aldirsin inşallah
Ya canım dün gece ufak bir şekilde kahverengi akıntı geldi. Sabah kalktım artmıştı öğlene doğru hafif pembemsi oldu sonra kesildi. Acile gidip alttan muayene oldum. Keseyi gördük. Eski kanama dedi. Ama kesenin şeklinden emin olamadi. Bu Çarşamba HCG 46 çıktı 3 gün sonra yani bugün yaptırdık 283.66 çıkmış sence nasıl ?Amin inşallah
Güzel artmış canım ama kesenin seklinden nedenn emin degildi ki şimdi kanaman varmı dahaYa canım dün gece ufak bir şekilde kahverengi akıntı geldi. Sabah kalktım artmıştı öğlene doğru hafif pembemsi oldu sonra kesildi. Acile gidip alttan muayene oldum. Keseyi gördük. Eski kanama dedi. Ama kesenin şeklinden emin olamadi. Bu Çarşamba HCG 46 çıktı 3 gün sonra yani bugün yaptırdık 283.66 çıkmış sence nasıl ?
Yani bilmiyorum ki canim Allah yardımcın olsun benim ilk çocuğumda hiç kanama olması bundada daha öyle birşey yaşamadım haftaya pazartesi çok geç geliyor bana bence acildekine guvenmediysen hafta içi kendi doktorun olmasada başka bı doktara görün derim için rahatlar en azından inşallah bebeğin sımsıkı tutunur senle olur dualarım seninleYa kanama yokta lekeler geliyor koyu kahve açık kahve şeklinde ara ara . Dün doktor eski kan bunlar dedi. Ama doktor da genç ogrenciydi çokta guvenemedik. Haftaya pazartesiye kadar beklemekten başka çarem yokkendi doktorumla randevum var inşallah birşey olmaz Allah'a emanet olsunlar. Senin nasıl gidiyor bu arada
Şükür şükür canım sağlıkla alalım inşallah bebislerimiziYani bilmiyorum ki canim Allah yardımcın olsun benim ilk çocuğumda hiç kanama olması bundada daha öyle birşey yaşamadım haftaya pazartesi çok geç geliyor bana bence acildekine guvenmediysen hafta içi kendi doktorun olmasada başka bı doktara görün derim için rahatlar en azından inşallah bebeğin sımsıkı tutunur senle olur dualarım seninlebende haftaya salı gideceğim şu an hafif bir kasık ağrım var şükür böyle gider insallh
Canım nasıl oldun merak ettim seni kanaman devam ettimiŞükür şükür canım sağlıkla alalım inşallah bebislerimiziherşeyin hayırlısı herşey allahtan . Sorunsuz bir şekilde atlatalim inşallah. Kasık ağrısı normal inşallah böyle gitsin hep bende dua ediyorum sana Tesekur ederim
İyiyim şükür bende ara ara bel ve kasık ağrım var ama bunada şükür bende saliyi bekliyorum bakalım bugün yüzümde küçük küçük can sıkıcı sivilceler çıktı oğlumda hiç böyle agri sivilce gibi birşey olmadı ama hayırlısıMerhaba canım. O gün bir kez oldu işte sonrasinda ara ara ufak ufak kahverengi akintilarim geliyor. Doktora gideceğiz salı günü bekliyor doktor. Şimdilik hersey yolundasen naptın nasilsin
Her hamilelik farklı oluyormuş öyle derler. İkimizde salı gidiyoruz. Ben daha kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Onuda ultrasondan bakıp söyler herhalde. Salı günü yazisalim yine sonuclarimizi rabbim hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde tamamlamamizi nasip etsinİyiyim şükür bende ara ara bel ve kasık ağrım var ama bunada şükür bende saliyi bekliyorum bakalım bugün yüzümde küçük küçük can sıkıcı sivilceler çıktı oğlumda hiç böyle agri sivilce gibi birşey olmadı ama hayırlısı
Her hamilelik farklı oluyormuş öyle derler. İkimizde salı gidiyoruz. Ben daha kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Onuda ultrasondan bakıp söyler herhalde. Salı günü yazisalim yine sonuclarimizi rabbim hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde tamamlamamizi nasip etsin
Öyle galiba buda farklı oldu benim için... bende aslında bilmiyorum tam yani ilk gittiğimde doktor 4 haftalık olması lazım dedi e iki hafta geçti evet salı günü için yazisalim muhakkak merak ederim seni bütün dualarım seninle İnanki RABBİM her daim seninle olsun senin bu bebeği çok istediğini anlayabiliyorum salı hayırlı haber almamız dileği ileHer hamilelik farklı oluyormuş öyle derler. İkimizde salı gidiyoruz. Ben daha kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Onuda ultrasondan bakıp söyler herhalde. Salı günü yazisalim yine sonuclarimizi rabbim hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde tamamlamamizi nasip etsin
Canım benim o kadar içten bir dua etmişsin ki resmen okurken hissettim. Rabbim bana ettiğin duanın on mislini sanada nasip etsin inşallah. Nerde evlat isteyen kardeş varsa rabbim saglikla nasip etsin inşallahÖyle galiba buda farklı oldu benim için... bende aslında bilmiyorum tam yani ilk gittiğimde doktor 4 haftalık olması lazım dedi e iki hafta geçti evet salı günü için yazisalim muhakkak merak ederim seni bütün dualarım seninle İnanki RABBİM her daim seninle olsun senin bu bebeği çok istediğini anlayabiliyorum salı hayırlı haber almamız dileği ile
Amin canım olmayan herkese inşallah binada çok şükür kese göründü HCG değerleri düşük kese görünmedi diye stres yaptık şimdi kalp sesini duymaya stres yapacağız herhalde bende ultrasyona göre 5+1 haftalık misim kese dahada net göründü bende 10 gün sonra gidip dediğin gibi hem bebeği hem kalbi duyacakmisimisiz hayırlısı olsunCanım benim o kadar içten bir dua etmişsin ki resmen okurken hissettim. Rabbim bana ettiğin duanın on mislini sanada nasip etsin inşallah. Nerde evlat isteyen kardeş varsa rabbim saglikla nasip etsin inşallahdoktordan geldik 5+2 çıktı ultrasonda bı oncekinde görmemiştik. Şimdi karından gördük keseyi 20 gün sonra 8haftalik olacak dedi. Hem kalbini duyup hemde bebeği görmeliyiz dedi. Bakalım şimdi o 20 gün nasıl geçer bana . Sen naptın nasılsınız bebisle seni merak ediyorum. Sende haberdar et beni benimde dualarım sizinle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?