Yardım acillllllll

Hic iyi değilim canim bebek görünmedi boş gebelik dedi cumartesi kürtaj dedi dünyam başıma yıkıldı şu an çok kotuyum
Bence başka doktora görün. Bak benim doktor beni henüz cagirmadi. 8.haftamda gideceğim. Daha 6 haftalık 3 günlüğüz. Ben senin yerinde olsam başka doktora görünüm.ayrica eğer 8.haftan da görünmese bile rabbimin hayırlısı böyleymiş dersin. Ama şuan daha yeni bence. Senin için hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim inşallah hayirlisini versin. Birde doktor biraz daha bekleyelim deme di mi

Hayır demedi başka doktora da göründüm Bornova'da ata sağlık hastahanesine gittim oda yok dedi bilmiyorum ki napacagimi

Hayır demedi başka doktora da göründüm Bornova'da ata sağlık hastahanesine gittim oda yok dedi bilmiyorum ki napacagi
Allah yardımcın olsun canım bakalım nasıl olacak . Allah büyük yardım eder. Sıkma canını rabbim hayırlısını verir her zaman merak etme

Allah yardımcın olsun canım bakalım nasıl olacak . Allah büyük yardım eder. Sıkma canını rabbim hayırlısını verir her zaman merak etme
Amin canım hayırlısı buymuş demekkki genellikle sağlıksız bebeklerde böyle oluyormuş geçen hafta usgde ölçtü 5+1 di bugun yine ölçtü öyle gözüktü hiç gelişmiyor yani bir evladim var Allah ona sağlık versin olmayan hekesede nasip etsin belki ilerde yine olur

Tabiki bak ne güzel tutunabilecehin bir evladın var rabbim sağlıkla sihhatle sana bağışlasın inşallah. Bende o da yok tek umudum karnımdaki bebek. Benimde 6 Nisan da herşey belli olucak zaman geçmiyor ama şunu çok iyi biliyorum Allah herşeyin hayırlısını verir o yüzden içim rahat. Seninde için rahat olsun yanındaki evladına sarıl sımsıkı ne güzel rabbim sana yeniden anne olmayı sağlıklı zaman da nasip etsin inşallah

Amin canım aynen öyle desteğin için teşekkürler Rabbim karnindakini sana bağışlar inşallah sağlıklı bir sekikde kucağına alman dileği ile

Amin canım aynen öyle desteğin için teşekkürler Rabbim karnindakini sana bağışlar inşallah sağlıklı bir sekikde kucağına alman dileği ile
İyi dileklerin icim tesekur ederim canım hayırlısı olsun herkes için. Sen naptın . Aklım kaldı.

İyi dileklerin icim tesekur ederim canım hayırlısı olsun herkes için. Sen naptın . Aklım kaldı.
Dün yine gittim doktora malesef bebek gelişmemiş ölmüş dedi kesede büyüme yok istersen bekle düşmesini ama parça kalır dedi dün kürtaj olmak zorunda kaldım çok uzgunumm

Dün yine gittim doktora malesef bebek gelişmemiş ölmüş dedi kesede büyüme yok istersen bekle düşmesini ama parça kalır dedi dün kürtaj olmak zorunda kaldım çok uzgunumm
Hayırlısı böyleymiş demekki. Rabbim yeniden sağlıkla sihhat ile anne olmani nasip etsin içine sindirsin herşeyi inşallah. Üzülürsün tabiki kolay değil bende yaşadım öncesinde. Ama hep hayır olan olur ya öyle düşününce biraz daha iyi hissetmiştim kendimi. En guzellikler seninle olsun inşallah

Sağol amin canim seninde inşallah sindirsin içine herşeyi hayırlısı demekden başka birşey yok senin neyden oldu sendemi boş gebelik gecirdin

Sağol amin canim seninde inşallah sindirsin içine herşeyi hayırlısı demekden başka birşey yok senin neyden oldu sendemi boş gebelik gecirdin
Hamile olduğumu igrendim ultrasyona girdim. Keseyi gördük. Bana doktor kesenin şekli bozuk dedi. Zaten kanama da başlamıştı kendiliginden düşük yapacaksın dedi. Kürtaj yapmadı . Kimyasal gebelik dedi . Öyle oldu. Bide ben pcos hastasıyım. Düşük kaliteli yumurtadan olurmuş. Tedavisiz hamile kaldım. Bu ikincisinde de o yüzden evham yapıyorum. Haftaya salı günü ins kalbini duymaya gideceğiz ama herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi benim için dua eder misin

Anladım canim pcos olmana ragmen hamile kalabiliyorsun bu da güzel birşey evham yapmakda çok haklısın inan bütün dualarım seninle evet ben dün kürtaj oldum karnimda olen bir bebek vardi çok zordu çok üzgündum ama eve geldiğimde bana kocaman gözleriyle bakan Rabbimin bana mucize gibi verdiği oğlum ona sarıldım o benim en güzel tessellimdi hiç evladı olmayan herkese en başta da sana Allah'ım bu duyguyu yaşatsın inşallah sende bir gün koca gozleriyle sana bakan seni saran bir mucizeye sahip olursun insALLAH gittiğinde bana yazarsın buradn

İyi dileklerin için Allah razı olsun . İnşallah bende yaşadım o duyguları. Seni haberdar ederim . Çok saol gerçekten

Canım gittinmi doktora
Gittim bugün canım duyduk kalbini çok şükür dualarin için Allah razı olsun senden. Rabbim sana da gönlünden kalbinden ne geçiyorsa onu nasip etsin. İnşallah hayırlı zaman da sende güzel haberler al Allah evladini sana bağışlasın

İnan çok sevindim senin adına Allah senden de razı olsun duaların için teşekkürler şimdi senin için güzel bir süreç başlıyor bu süreçte kendine çok dikkat et bu dokuz ayı prensesler gibi geçir çünkü bu hamilelik dönemi o kadar güzel bir dönemki istediğin kadar nazlan istediğin kadar aşer bunlar senin hakkın herşey gönlünce olsun canım

Allah razı olsun canım bu dediklerini yapıcam birşey olursa yine burdan konusueuz. Her zaman yani . Yazarım ben sana sende yaz

Allah razı olsun canım bu dediklerini yapıcam birşey olursa yine burdan konusueuz. Her zaman yani . Yazarım ben sana sende yaz
Yazarız tabi inşallah hamile kalırsam buradan söylerim seninde bebisin gelişimini konuşuruz buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…