Yardım acillllllll

Aaa ne güzel paralel gidiyoruz ben İzmir'de yaşıyorum. Eşrefpaşa belediye hastahanesi ne Ercan beye gidiyorum canım . Sen nerde yasiyorsun hangi hastahanede gidiyorsun

Aaa ne güzel paralel gidiyoruz ben İzmir'de yaşıyorum. Eşrefpaşa belediye hastahanesi ne Ercan beye gidiyorum canım . Sen nerde yasiyorsun hangi hastahanede gidiyorsun
Aynen valla sonuna kadar gitme dile ile inşallahbende İzmir'de yaşıyorum gözde hastahanesine gidiyorum

Aynı şehirdeyiz buda güzel memnun musun peki
Çok memnunum doktorumdan daha yeni tanıştık ama çok iyi istediğim herşeyi cevapliyor ve iyi ilgileniyor bakalım sonuna kadar gideriz inşallah ilk çocuğumda ciglide can hastahanesine godidiyordum orda emre bey verdi çok çok iyiydi ama özel clinic açmış pahalı olduğu için gidemedim

Canım benimde eşim pandemiden dolayı calismiyor. Şimdilik belediye hastahnesine gidiyoruz ama özelde doktor bulmamız da gerek. Karışık işler. Bu arada ultrasonda GS kaç çıktı sizin canım benim 1.38cm cikti

Canım benimde eşim pandemiden dolayı calismiyor. Şimdilik belediye hastahnesine gidiyoruz ama özelde doktor bulmamız da gerek. Karışık işler. Bu arada ultrasonda GS kaç çıktı sizin canım benim 1.38cm cikti
Olsun bebisin sağlıklı olsunda devlet özel farketmez..Benim GS 10.2 mm yazıyor ama nasıl oluyo bilmiyorum ne oldu ki

Olsun bebisin sağlıklı olsunda devlet özel farketmez..Benim GS 10.2 mm yazıyor ama nasıl oluyo bilmiyorum ne oldu ki
GS ne anlama geliyor onu araştırıyorum da sonradan bıraktım. Sonuçta doktor değiliz araştırmaları bıraktım artık. Pimpiriklige gerek yok. Allah'ın dedigi olur

GS ne anlama geliyor onu araştırıyorum da sonradan bıraktım. Sonuçta doktor değiliz araştırmaları bıraktım artık. Pimpiriklige gerek yok. Allah'ın dedigi olur
GS kese büyüklüğü canım inan bütün anne ve anne adayları öyle bir tek sen degil benim ikinci olmasına rağmen araştırmasının birşey kalmadi

GS kese büyüklüğü canım inan bütün anne ve anne adayları öyle bir tek sen degil benim ikinci olmasına rağmen araştırmasının birşey kalmadi
Anladım canım tesekur ederim. Bilmiyordum . Şuan folikasit dışında birşey kullanıyor musun canim

Canım napiyorsun nasıl gidiyor
İyiyim şükür hamilelikte bu kadar iyi olacağımi tahmin edemezdim ilk hamileligim ne kadar zor geçtiyse buda çok iyi geciyor inşallah böylede devam eder yarın hem bebeği hem kalp atışını duymaya gideceğiz hayirlisi ile sen nasılsın nasıl gidiyor

Cok sevindim hadi bakalım rabbim sağlıkla sihhatle duyurdum bebişin kalbini benim bu hafta bulantılar başladı. Bugün de tansiyon yükseldi biraz garip oldum. Benim daha iki hafta doktor 8. Hafta da gel dedi zaman geçmiyor . Beni haberdar et yarın dualarım sizinle...

Amin gidiyorum şimdi bakalım.... bulantinin başlaması iyi birşey bebek saglikli demektir tansiyonuna dikkat et canım arada olur öyle bulantidan dolayı olur senin için daha iyi bebisin büyür biraz daha tam herşeyimi öğrenirsin kalp atışı bebeğin kendisini..duaların içinde çok çok teşekkürler seni tanımadan da her zaman dualarimdasin...

En güzel dua da budur zaten tanımadan ediyorsun ne güzel şey duayı bile paylaşmak. Nasıl geçti bakalım bebiş iyi mi merak ediyorum . Ya bende aslında gitmek istiyorum ama doktorum bekleyeceksin dedi. Daha iki hafta var

Hic iyi değilim canim bebek görünmedi boş gebelik dedi cumartesi kürtaj dedi dünyam başıma yıkıldı şu an çok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…