Yardım- bebeğimden ses yoK !

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara

merhaba kızlar ;
Ben 27+6 yım dün akşam rahat durmadım sanırım eşimle... ondan sonra karnımda sancı başladı gece oyle uyudum sabah kalktığımda ise hala devaam ediyordu . 7 de uyandım saat 11:30 a geliyor ve bebeğimen ses yok ! :( :( Bir şeyler yiyiyp içiyorum ama yokk

:50:

Cnm öncelikle kendini üzme bence yoktur birşeyi uyuyordur sıpa ama için rahat etsin, bence hiç riske atmadan git bir dr.a kontrol ettir. Böyle evham yapmak yerine cnm. Sonra da iyi haberlerini yaz bize buraya ;))

bu kadar saat uynur mu ? Hiç boyle yapmazdı ondan telaşlanıyorum şu anda ağrımda yok hiç bir şeyim yok bebekte harekette yok
,Doktorumu arıyorum bir türlü ulaşamadım :((

mutlaka vakıt kaybetmeden dr a gıt kendı dr un yoksa baskası da yok mu...uyuyor olabılır ama her ıhtımalı dusunup degerlendırmelısın gecmıs olsun.

merhaba kızlar ;
Ben 27+6 yım dün akşam rahat durmadım sanırım eşimle... ondan sonra karnımda sancı başladı gece oyle uyudum sabah kalktığımda ise hala devaam ediyordu . 7 de uyandım saat 11:30 a geliyor ve bebeğimen ses yok ! :( :( Bir şeyler yiyiyp içiyorum ama yokk

canım korkma bebeğinin birşeyi yoktur. ama yine de dr una danışmalısın tabi. biz ilişkiyi kestik eşimle ama dr um yasak koymadı, birşey olmaz korkmayın demişti. bir de bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor ve amniyon sıvısının miktarı azalıyor, bu da hareketleri çok azaltıyor. benim hiç hareket hissetmediğim günler olmuştu. korkup dr a gitmiştim. aslında kızım küçük küçük hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum. :) bak sen tatlı birşeyler ye, şöyle rahat rahat uzan yatağa kıpırtılarını hissedersin...

merhaba kızlar ;

canım korkma bebeğinin birşeyi yoktur. ama yine de dr una danışmalısın tabi. biz ilişkiyi kestik eşimle ama dr um yasak koymadı, birşey olmaz korkmayın demişti. bir de bebekler büyüdükçe yerleri daralıyor ve amniyon sıvısının miktarı azalıyor, bu da hareketleri çok azaltıyor. benim hiç hareket hissetmediğim günler olmuştu. korkup dr a gitmiştim. aslında kızım küçük küçük hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum. :) bak sen tatlı birşeyler ye, şöyle rahat rahat uzan yatağa kıpırtılarını hissedersin...

ŞU an çalıştığım için yatma durumum yok :( artık yoruluyorumm hatta işten bile çıkabilirim. İlgilendiğin için teşekkür ederim :49:

bende hiç rahat edemiyorum nedense ızdırap gibi geliyo ve aşırı yanma oluyo :30: merak etme bebişte bişi yoktur içini ferah tut ama yinede tabiki doktora bi kontrol ol :49:

doktora gıdemezsen bıle saglık ocagındakı ebene gıt kalp atıslarına bbaktır.için rahat eder

Gittim doktoraa karnımı açar acmazz hareket etmeye başladıı :D .kandırdı benii yaaaaaa nasılda telaşlandırdıı bizii :D:D Neyseki çok şükür bir şeyi yok muşş :) dinlen diye rapor verdi işe gitmiyorum hafta sonuna kadar :)))))) :30::30::30::30:

Back
X