Yardım bekliyorum

gigisworld

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
95
20
18
31
Arkadaşlar yurtdışına gelin geldim . Kayınvalidem ile kalıyorum. Kendisi erkek tarafında takılan altınları ve paraları bana vermedi. Bana taktıgı altınlarıda kendisi saklıyor güya. Evde giç sözüm geçmiyor . Eşimede geçmiyor. Salak gibiyim. Eşim para vermiyor. Bana mal gibi davranıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım. Bıktım artık. Çok mutsuzum

Ahh canım ya hem bilmediğin Farklı bir ülke hem herkesten uzak birde bu şekilde giden bir evlilik çok zor .Ne kadarlık evlisin gelmeden önce biliyormuydun kayınvalide ile kalacağını?Sonradan mı değişti eşin

Görücü usulü evlilik mi sizinki? Dil biliyormusunuz? Mesleğiniz varmı? İşiniz zor. Yurtdışına geliyorsunuz ama yaşadığınız ev ve içindeki insanlar gericilerin en önde gidenileri. Durumunuzu ailenize bildirin diyeceğim ama ne yapabilecekler? Sizin taraftan takılan altınları ve paraları iyi saklayın. Pasaportunuzu da.

Mesleğim yok . Severek evlendik. Dil bilmiyorum.

Evet biliyordum. Eşimi seviyordum. Evlenince değişti iyice mal gibi oldum. Kabadayı oldu

Burda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyük

Burda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyük

Az öncede eşimle kavga ettik. Yatakta adını söyleyip dokunuyorum uyanık telefona bakıyor cevap vermiyor bile bana. Ve kızlar gerçekten kötü birşey yapmıyorum. Ne dediyse her dediğini yapıyorum Allah ıslah etsin hepsini !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…