- 14 Ağustos 2017
- 95
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi gigisworld
-
Ahh canım ya hem bilmediğin Farklı bir ülke hem herkesten uzak birde bu şekilde giden bir evlilik çok zor .Ne kadarlık evlisin gelmeden önce biliyormuydun kayınvalide ile kalacağını?Sonradan mı değişti eşinArkadaşlar yurtdışına gelin geldim . Kayınvalidem ile kalıyorum. Kendisi erkek tarafında takılan altınları ve paraları bana vermedi. Bana taktıgı altınlarıda kendisi saklıyor güya. Evde giç sözüm geçmiyor . Eşimede geçmiyor. Salak gibiyim. Eşim para vermiyor. Bana mal gibi davranıyor. Ben ne yapacagımı sasırdım. Bıktım artık. Çok mutsuzum
Evet eşimi sevdiğim için eşim önceden böyle değildi iyice değiştiKayınvalidenizle yaşayacağınızı bile bile mi evlendiniz?
Genelde neden yurtdışı evliliklerinde sorun oluyor
Çözümü bulcak olan sensin.
Görücü usulü evlilik mi sizinki? Dil biliyormusunuz? Mesleğiniz varmı? İşiniz zor. Yurtdışına geliyorsunuz ama yaşadığınız ev ve içindeki insanlar gericilerin en önde gidenileri. Durumunuzu ailenize bildirin diyeceğim ama ne yapabilecekler? Sizin taraftan takılan altınları ve paraları iyi saklayın. Pasaportunuzu da.
Kurban olsunlar türklereÇünkü hepsi deli burdakilerin. Çok fenalar. Sanki türkiyeden geldin diye ezik gibi bakıyorlar sana
Hangi ülkedesiniz?
Ahh canım ya hem bilmediğin Farklı bir ülke hem herkesten uzak birde bu şekilde giden bir evlilik çok zor .Ne kadarlık evlisin gelmeden önce biliyormuydun kayınvalide ile kalacağını?Sonradan mı değişti eşin
Kay.v de türkiyeden gelmiş sanki burda doğmuş büyümüş havaları var. Sürekli laf çarpıyor. Abrupa için geliyorlar buraya diye kendi be için gelmişseKurban olsunlar türklere
Burda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyükGörücü usulü evlilik mi sizinki? Dil biliyormusunuz? Mesleğiniz varmı? İşiniz zor. Yurtdışına geliyorsunuz ama yaşadığınız ev ve içindeki insanlar gericilerin en önde gidenileri. Durumunuzu ailenize bildirin diyeceğim ama ne yapabilecekler? Sizin taraftan takılan altınları ve paraları iyi saklayın. Pasaportunuzu da.
Burda temizlik işine girim diyorum ona bile izin vermiyorlar dün 1 bugün ili diyor kayınalidem elime para geçsim istemiyor kendi kayınbabamın paralsrını harcıyor sürekli eşim bana para bile vermiypr bide 5 vakit namaz kılıypt hepsi. Allah büyükAhh canım ya hem bilmediğin Farklı bir ülke hem herkesten uzak birde bu şekilde giden bir evlilik çok zor .Ne kadarlık evlisin gelmeden önce biliyormuydun kayınvalide ile kalacağını?Sonradan mı değişti eşin
Bende diyorumki , bu konuda sen çözüm bulamadıysan kimse bulamaz.Bulsam kendiö burda olmam zaten
Bende diyorumki , bu konuda sen çözüm bulamadıysan kimse bulamaz.
Ne yani boşan çekme desek , boşancan mı...
Bu çözümü kendin istersen yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?