Kabuk baglamıstır herhalde. Terramycin al, sür. Mikrop kapmasın, iz miz kalmasın diye. Bence temiz tutman görünüsünden daha önemli. İlla kötü görünmesin diyorsan fondoten süreceksin. Yara sonucta o, cat diye iyileşmez.
bepanten sür norww..naptın cildine
canım ilginç ama kapamadı bb krem :S
Bb krem demedim, zaten daha sıvı oluyor onlar, fondoten dedim. Kıvamı koyu bir fondoten kapatır onu. Ama ne bb krem sür, ne de fondoten bence. Yara acık iyileşir. Kapatırsan iyilesme süresini uzatırsın.
Konuyla ilgisi yok ama yüz bölgesine sürekli yapılan ağda cildi erken kırıştırıyor. Benim baba tarafımdaki kadınlarda bu alışkanlık çok var. Ve tamamının cildi 40 yaşıdayken bile 60 yaşında gibi. Anne tarafıma bakıyorum, tarlada çalışmalarına rağmen diğerlerinden daha genç duruyor.
Bepanten krem benzer sorun bendede olmuştu zoretanin kullandığım zaman ama kolumda birazda bıyık bölgemde bepanten krem 3günde onarmıştı :)
merhaba arkadaşlar bildiğim halde böyle olduğunu gördüğüm halde yine sir ağda ile yüzümü almaya kalktım oysaki çok az tüy vardı..clindoxyl kullandığım için derim incelmiş heralde. tam göz altı olan bölge varya yan, elmacık kemiği üstü kırmızı böyle deri kalkmış sanırım feci bir halde valla kapanmadıda işe de geldim :S biri bana bunu hızlıca geçirecek bir öneri sunsun lütfen
medacassol
silverdin
bunlardan kullanan var mı ?
madecassolla bepateni karştırıp sürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?