YaRdIM ..BİRİ YOL GÖSTERSİN..

İlgisiz erkeklere tahammül edemem hiç.

Zaten bir evlilik tecrübeniz varmış, bu sefer daha sağlam adımlar atmak icap eder.
Bence hiç çekmeyin bu odun adamı.
Eminim ayaklarınızı yerden kesecek ilgili sevgili birini bulursunuz.çok da mutlu olursunuz inşallah :KK66:
Teşekkür ederim bence de odun biri ama başta konusmalarimizdan çok zevk almıştık en baştan böyle konussaydi anlicaktim ama başta böyle değildi ne düşüyor kafasında bilmiyorum ama çektim resti yani kendi hiç evlenmemiş sorun etmem ben demesine rağmen ben kendimi biraz ezik görmüyor değilim ama hayatta da ezilmem yani ..inşallah hayirli biri cikar.

hiç oralı olma o yazmadıgı sürece yazma,ve yüzyüze görüşme davetını ondan bekle..
o oralı olmazsada sonrasında yol ver gitsin zaten..
agzın yanmış 1 kere şimdi yogurdu ufleyerek yeme zamanı..
kımsenın nazını kaprısını cekmeyın
Ya ben su saatten sonra yuzz yüze görüşmek iste de bi şekilde kabul etmemeyi dusuunuyorum sence ? O yazınca yazmak saçma yani cevap bile vermmemeyi düşünüyorum bakalım

Bende böyle bi olay yaşamıştım. Aynı çok ilgisizdi mesaj yazmazdı. Görüştükten sonra düzeldi. Emin olmadığım içim sana çok fazla Ümit veripte üzmek istememiştim diyor
Ya bak başta güzel konusmasak su tepkisini anlarim bende ondan emin değilim ki fotolarda iyi cikamamis fazla bende görmeden karar vermicem tabiki ama nezaketen cevap verebilirdi saçma salak davrandı hala hatasını anlayıp duzeltmiyor o yüzden yuzyuze görüşmek bile istemiyorum.ondan ilişki illa olsun diye bekleyen de biri yok.öyle yaptıysa yanlış yaptı yani

Klasik ıssız adamım ben kafası. Kimseye bağlanmam,hesap vermem,çok cool'um muhabbeti.
En doğrusunu yapmışsınız. Görüsmek isteyen arar,mesaj atar,böyle tuhaf triplere girmez.
Aynen o yüzden içime sinmedi gereksiz geri çekti kendini en başta bu şekil davransaydi anlardim neyse bir sayfa daha açılmadan kapandı ..

Ya ben su saatten sonra yuzz yüze görüşmek iste de bi şekilde kabul etmemeyi dusuunuyorum sence ? O yazınca yazmak saçma yani cevap bile vermmemeyi düşünüyorum bakalım

yoo yolu kapatma bence bırak aklına gelırse yazsın bişeyler sen sadece cevap ver yenı konu acma..zaten ya muhabbetı keser,yada ters etkı yapar görüşelım der..
ozamanda merakını gidermek için yada istersen git gör ama görüşmek bile gereksız dersende ozaman yol ver gitsin işte

kendi hiç evlenmemiş sorun etmem ben demesine rağmen ben kendimi biraz ezik görmüyor değilim

Niye ezik goruyosunuz ki?hic gormeyin bence.kimse evleneyim mutsuz olayim bosanayim istemez.ama herkesin basina gelebilir.bu tarz bisey soylerse cvbini verin lutfen.gerci sizde ezdirmem kendimi demissiniz ama..icinizden de boyle dusunmeyin lutfen.

Ya bak başta güzel konusmasak su tepkisini anlarim bende ondan emin değilim ki fotolarda iyi cikamamis fazla bende görmeden karar vermicem tabiki ama nezaketen cevap verebilirdi saçma salak davrandı hala hatasını anlayıp duzeltmiyor o yüzden yuzyuze görüşmek bile istemiyorum.ondan ilişki illa olsun diye bekleyen de biri yok.öyle yaptıysa yanlış yaptı yani
Şimdi bizde ilk 1 ay çok iyiydik çok alakalıydı. Ben ona ısındıktan sonra bıraktı. Uzun bi sürede görüşemedik Ramazan dı sınavlarım vardı o tez hazırlıyordu falan sonra ben memlekete geldim görüşemedik. Bi gün valla yalvardığımı bilirim merak ediyorum iyi misin haber ver dediğim halde kesinlikle cevap vermemişti. Çok kızıyordum.. Ukala gereksiz neler neler söyledim. Ama sonra bi şey oldu görüşmeye karr verdik. İyi ki diyorum hep. Gelirse eğer o isterse görüşün derim. Son karar sizin tabii..

Artık ancak niyetini belli edip yüzyüze görüşme talep ederse onu ciddiye alın ve cevabınızı verin. Hoşlandıysanız da reddetmeyin bu teklifi. Ama madem internetten konuşmak ona basit geliyor ki bencede öyle, o zaman sizi görmek için neden bir fırsat yaratmıyor? Onu merak edermiş gibi beni haberdar et vs de demeseydiniz keşke. Ciddiyse bir adım atacaktır yoksa gölge etmesin başka ihsan istemeyiz.

Sizin neden sinirlendiğinizi anlamadım açıkcası.
Sizin tavırlarınız anormal bence adamın değil.

Birbirinizi hiç görmemişsiniz, tanımıyorsunuz, arkadaş/dost değilsiniz, sevgiliz hiç değilsiniz.
Adamın böyle davranması bana gayet normal geldi.

Siz kendi kendinize film kurmuşsunuz bence...
Konu sahibine anormal demek doğru değil bence, herkesin beklentisi farklıdır.
Siz belki aramasa da olur dersiniz ama ben benimle ilgilenen bir adamın yüzyüze henüz görüşmesek de mesajla da olsa ilgisini belli etmesini isterim. Cool triplerini istemem. Konu sahibi de böyle biri anladığım.
Tamamen beklenti meselesi yani, beklentilerimizi karşılayan insanlarla olmalıyız -_-

Teşekkür ederim bence de odun biri ama başta konusmalarimizdan çok zevk almıştık en baştan böyle konussaydi anlicaktim ama başta böyle değildi ne düşüyor kafasında bilmiyorum ama çektim resti yani kendi hiç evlenmemiş sorun etmem ben demesine rağmen ben kendimi biraz ezik görmüyor değilim ama hayatta da ezilmem yani ..inşallah hayirli biri cikar.
Ezilmeyin, herşey nasip kısmet bu hayatta.
Herkesin başına gelebilir.
Mutluluklar dilerim hayırlı birisi ile ;)

Konu sahibine anormal demek doğru değil bence, herkesin beklentisi farklıdır.
Siz belki aramasa da olur dersiniz ama ben benimle ilgilenen bir adamın yüzyüze henüz görüşmesek de mesajla da olsa ilgisini belli etmesini isterim. Cool triplerini istemem. Konu sahibi de böyle biri anladığım.
Tamamen beklenti meselesi yani, beklentilerimizi karşılayan insanlarla olmalıyız -_-
Aynen karsilamadi ,ne olursa olsun kaç yaşında insanlariz yazmadı bana bunu görmezden gelemem yani ...

Şimdi mesela naber diye mesaj atarsa ne dicem ?? Ne demeliyim kızlar??

Aslinda gorusmek istese bir sekilde olurdu ,dayanamaz bir an once yuz yuze goruselim diye yanina gelirdi.cok da hevesli gelmedi bana.su andan itibaren sen de arama o ne zaman aramak istiyorsa o zman arasin.yuz yuze gorusme isi uzar giderse de seni oyalamasina izin verme artik .gorusmeyi kes gitsin.

Bakalım izinlide bu hafta öbür haftda bayram zaten ...gelişmeleri yazarım ama beklemekte istemiyorum ya dün deli gibi teli kontrol ediyordum hiç sevmiyorum kendimi öyle ben ya.Bugün azaldida sıkıldım yani bakalım kısmet ya ..

Back
X