Yardım! Crinone jel

Arkadaşlar belki biraz konu dışı olacak ama acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim aşılamam oldu dün. Artık crinone jel kullanmam gerekiyor. Ancak dün ve bugün de bu jeli bir türlü kullanmayı beceremedim. Bu başlıkta ve diğer başlıklardaki yazıları okudum. Talimatları harfiyen uyguluyorum. Aparatı bastırıyorum ama jel bir türlü içinden çıkmıyor. Aparata ışıkta bakıyorum ve içinde jel kalmış oluyor. O jeli de içinde çıkarıp kendim bir şekilde akıtmaya çalışıyorum ama gitmesi gereken yere ulaşmıyordur tabiki. İki denememde başarısız oldum. Nerede yanlış yapıyorum anlamış değilim. Bana yardımcı olacak biri var mı bu konuda..

Arkadaşlar belki biraz konu dışı olacak ama acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim aşılamam oldu dün. Artık crinone jel kullanmam gerekiyor. Ancak dün ve bugün de bu jeli bir türlü kullanmayı beceremedim. Bu başlıkta ve diğer başlıklardaki yazıları okudum. Talimatları harfiyen uyguluyorum. Aparatı bastırıyorum ama jel bir türlü içinden çıkmıyor. Aparata ışıkta bakıyorum ve içinde jel kalmış oluyor. O jeli de içinde çıkarıp kendim bir şekilde akıtmaya çalışıyorum ama gitmesi gereken yere ulaşmıyordur tabiki. İki denememde başarısız oldum. Nerede yanlış yapıyorum anlamış değilim. Bana yardımcı olacak biri var mı bu konuda..
Kapağını aç çok az damla alıp önce ıslat oranı. Sonra bi anda sok aparatı ve bastır. İçindeki jel boşalacaktır merak etme
Kuruyken deniyorsan girmez

Sıktığinizda parmaklarinizi kaldirmadan
Sıkık bir bir halde geri çekmelisiniz çubuğu

İcinde az bişey kalsada sorun oluyor çıkarmak için uğraşmayin
Gerekli olanı içine sıkmış oluyoruz zaten

Reçetedede yazıyor zaten

Bir miktar hep kaliyor zaten. Hepsi cikmiyor. Icinde de diyor zaten. Eger az bir miktar kaliyorsa sorun yok.

arkadaşlar bu jeli nasıl kullanacağız yarın başlamam gerekiyor. günde 2 defa...
ben biraz tedirginim..
Kullanmadan once asagi dogru tutup biraz sallayin. Sonra ucundaki kilidi koparin ve yatar pozisyonda icinize zerk edin. Tutma yerinden sikarak ilacin cogunun zerk edildiginden emin oldugunuzda cikarin. Ilk 15 dk biraz gezinin evin icinde. Zor degil. Alisirsiniz cabucak.

Back
X