Yardım! Crinone jel

Ben en başından beri hissediyorsum buraya yazıyordum hatta. Nasibimde yokmuş, biraz toparlanıp yola öyle devam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim aratmadan inşAllah. Senin adına sevindim arkadaşım, inşAllah daha netleşir. Herşey gönlünce olsun

Ama. Genede böyle deme. Bu çizgi yanıltıcı olabilir inşallah koyulaşır. Daha ikimiz içinde çok erken canım. Biraz daha sabır edelim. İnşallah çıkıcak test gününde

Kızlar ben dayanamadım test yaptım transferin 5. Günü böyle çıktı. Karışık duygularım

Hadi insallahhh cesaretlisin masallah ben bunu hic yapmadim korkuyom bu testden, morali iycene bozmakdansa yapmamak daha iyi gibi bana göre,bn hic bi sey hissetmiyorum ya yok ,sürekli yatiyonuzmu kizlar disari falan cikiyonuzmu

Hadi insallahhh cesaretlisin masallah ben bunu hic yapmadim korkuyom bu testden, morali iycene bozmakdansa yapmamak daha iyi gibi bana göre,bn hic bi sey hissetmiyorum ya yok ,sürekli yatiyonuzmu kizlar disari falan cikiyonuzmu

Kızlar bugün 6. Gün ve ben dayanamadım sabah yürüyüş yapıyordum. Sonra hastanenin önünden geçerken şeytan aklıma girdi kan testi yaptım

Eklentiler

• 8A0AF8D0-3076-4950-86D5-02A5B345E77D.webp
    8A0AF8D0-3076-4950-86D5-02A5B345E77D.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 67
Canim daha yükselir sevindim arkadasim :anneadayı:,masallah cesaretine hayran kaldim ilk yapan sensin galiba

Teşekkür ederim canımmm inşallah:))) sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum. Bakalım kalp ve keseyi görmeden inanamayacağım. Hala inanamıyorum. O kadar alışmışım ki negatiflere

Teşekkür ederim canımmm inşallah:))) sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum. Bakalım kalp ve keseyi görmeden inanamayacağım. Hala inanamıyorum. O kadar alışmışım ki negatiflere
Bende cok sevindim. İnşallah değer artar. Bende hep 0.10 değerlere alıştım. Cumartesi yapcam test..

Hayırlı olsun arkadaşım, bende biraz önce yaptım benim 6.günüm bende çıkmadı nasip değilmiş. Sende ikinci çizgi gözüküy yanlıs görmüyorsam. Sağlıkla sıhhatle inşAllah
Bence cok erken yapmissin. Bosuna moralini bozmussun. Test gununu bekle ve mutlaka. Guzel haberlerini aliriz insallah

Kuzum üzülme, kendini parçalama ve strese sokma. Allahın iziniyle herşey güzel olur, 2 günde 1 mi verdin yoksa ertesi gün mü verdin
Bir gün sonra başka hastanede verdim. Ama zaten bi yanlışlık olduğunu hissetmiştim. Her gün idrarda bakmaya devam ettim koyulaştı sonra silikleşti bugün ise tamamen negatif çıktı test. Salı günü son test yapılacak. Sanırım diğer embriyoları bu sene almak istemiyorum tekrardan. Biraz işime odaklanmak istiyorum. Spor yapıp aldığım 2-3 kiloyu vermek ve artık çocuk düşünmeden güzel bi yaz tatiline gitmek istiyorum

Bir gün sonra başka hastanede verdim. Ama zaten bi yanlışlık olduğunu hissetmiştim. Her gün idrarda bakmaya devam ettim koyulaştı sonra silikleşti bugün ise tamamen negatif çıktı test. Salı günü son test yapılacak. Sanırım diğer embriyoları bu sene almak istemiyorum tekrardan. Biraz işime odaklanmak istiyorum. Spor yapıp aldığım 2-3 kiloyu vermek ve artık çocuk düşünmeden güzel bi yaz tatiline gitmek istiyorum

Dur kuzum bismillah hemen olumsuz düşünme, ben bile ilk yaptığımda çok yıprandım, çok ağladım. Ama sonra ne haddime nasibimizde inşAllah vardır, en azından senin embriyoların var bak oda güzel. Benim embriyolarımda yok, ayrıca birdaha silbaştan. Bu sefer rapor çıkaracağım nasipse. Olumsuzluğa kapılma ama olumsuz isede biraz toparlan pes etme

Dur kuzum bismillah hemen olumsuz düşünme, ben bile ilk yaptığımda çok yıprandım, çok ağladım. Ama sonra ne haddime nasibimizde inşAllah vardır, en azından senin embriyoların var bak oda güzel. Benim embriyolarımda yok, ayrıca birdaha silbaştan. Bu sefer rapor çıkaracağım nasipse. Olumsuzluğa kapılma ama olumsuz isede biraz toparlan pes etme
Yahu kizlar ne oldu bu tup bebek isinde hop diye olmuyor deneyecez deneyecez deneyecez. Silkinin moral bozmak yok. AustenLover AustenLover

Back
X