Yardım! Crinone jel

İnşallahhh olumlu sonuçlar alırız arkadaşlarım. Nasılsın şimdi iyimisin? İçinde olduğunu bilmek nasıl bi duygu. Ben uyuyamıyorum heyecandan. Yarın bebeğimi alıyorum diye garip bi his var içimde

Çok değişik birşey, ultrasonda koyulurken bile insan tuhaf hissediyor, seninde yarın mı transferin ? Bol bol dua oku cicim, hiç kasma kendini. Nasibimizde ne varsa o :)

Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah dört kez yaşadım bu durumu rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Crinon geri geliyor onda bir problem yok bende 12. Haftada bıraktım

Kızlar cuma günü transferim var. Crinone jel kullanıyorum 2 gündür. Doktor yarım saat yürüyeceksin çünkü bu jel sürtünme yolu ile çözünüyor dedi. Ama ne yaparsam yapayım zaman zaman peçeteye kahverengi noktacıklar geliyor. Çözünmüyor galiba bu jel.. Bu sorunu yaşayanlar bana cevap verirse çok sevinirim :KK43: çünkü bu jel 12 hafta boyunca devam edecekmiş gebe kalırsam
Hiç endişe etme öyle gıcık bişey bu jel herkeste geliyor öyle hele gebe kaldıktan sonra öyle leke gelmesi inanılmaz korkunç ki doktorum ona bile normal dedi. Benim aşırı derecede mide bulantım vardı yapıp yatıyordum valla onu düşünecek durumda da değildim yaklaşık 15 hafta kullandımkanamam olmuştu diye. Doktorum sadece kırmızı kan renginden korkmam gerektiğini söylemişti. Allah korusun Rabbim o kırmızı kanlardan :)

Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah dört kez yaşadım bu durumu rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Crinon geri geliyor onda bir problem yok bende 12. Haftada bıraktım

Amin canım benimmm :)) inşallahhh. Allah sanada evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)))

Hiç endişe etme öyle gıcık bişey bu jel herkeste geliyor öyle hele gebe kaldıktan sonra öyle leke gelmesi inanılmaz korkunç ki doktorum ona bile normal dedi. Benim aşırı derecede mide bulantım vardı yapıp yatıyordum valla onu düşünecek durumda da değildim yaklaşık 15 hafta kullandımkanamam olmuştu diye. Doktorum sadece kırmızı kan renginden korkmam gerektiğini söylemişti. Allah korusun Rabbim o kırmızı kanlardan :)

Anladım canım. Vallahi artık doktor ne derse yapcam. :D düm transferin 1. Günüydü ana ben genede crinone dan sonra yarım saat yürüyüş yaptım. Asla sürekli yatma diyorlar

Anladım canım. Vallahi artık doktor ne derse yapcam. :KK70: düm transferin 1. Günüydü ana ben genede crinone dan sonra yarım saat yürüyüş yaptım. Asla sürekli yatma diyorlar
Benim ağrım oluyor sürekli yatıyorum. Karnımda batmalar kasılmalar oluyor. Hapsururken ve öksürürken biraz zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Tabii enerjimide atamadığım için etkiliyordur. Daha önceki denememde hiç yatmamıştım. Bu sefer pek yormuyorum kendimi.

O kadar iğne kullandım hepsine razıydim bu crinone jel olmasa :)
Endişe etme arkadaşım maalesef kullanması zor bir ilaç ama progesteron hormonu alman gerekiyor. Ben gebeliğin 10 . Haftasında bırakmak zorunda kaldim. Çünkü içerde birikme yaptı , temizleyecekti doktor ama içten tahriş ettiği için dayanamadım . Ayrıca en son yeşil renkte gelmeye başlamıştı.
Yürüyüşü mutlaka yap , inşallah rahat kullanirsin

Benim ağrım oluyor sürekli yatıyorum. Karnımda batmalar kasılmalar oluyor. Hapsururken ve öksürürken biraz zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Tabii enerjimide atamadığım için etkiliyordur. Daha önceki denememde hiç yatmamıştım. Bu sefer pek yormuyorum kendimi.

Yaaaa... bunların hiçbiri yok vallahi bende . Çok yatarsam belim ağrır diye arada kalkıp yürüyorum. 10 gün rapor aldım. Çorba falan yaptım kalkıp. Evde oturmaya alışık değilim pek :)

O kadar iğne kullandım hepsine razıydim bu crinone jel olmasa :)
Endişe etme arkadaşım maalesef kullanması zor bir ilaç ama progesteron hormonu alman gerekiyor. Ben gebeliğin 10 . Haftasında bırakmak zorunda kaldim. Çünkü içerde birikme yaptı , temizleyecekti doktor ama içten tahriş ettiği için dayanamadım . Ayrıca en son yeşil renkte gelmeye başlamıştı.
Yürüyüşü mutlaka yap , inşallah rahat kullanirsin

Bununda iğnesi varmış aslında ama Enox iğne yapıyorum kendime onun acısı yetiyor :) Teşekkürler canım benim bakalım neler olacak. Gerçi insan istemdışı her yaptığı harekette falan korkuyor bebeğe bişey olurmu diye ama buda geçecek inşallah :)

Amin canım benimmm :)) inşallahhh. Allah sanada evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)))
Aminn canım inşallah. Ben ilk iki gün dinlendim üçüncü gün dışarlara gezmelere gittim. Diğerlerinde çok dikkatli olmuştum bu sefer hiç kasmadım. Bol dua ettim Allah’a emanet ettim. Çok şükür ikiz gebeyim. Hergün iki dilim ananas ve kabak çekirdeği yedim. Mutlaka kivi yedim. Belki faydası olur

Bana geçmiyor gibi geliyor, transferi perşembe günü oldum.. O günü sayarsak bugün 3.gün, saymazsak 2.gün.. İçimde hep bi olumsuzluk hissi bundan kendimi alıkoyamıyorum. Rabbim hepimize güzel haberler verebilmeyi nasip eylesin inşAllah.. Test günü hem doğumgünüm, hem adet günüm. O yüzden diyorum nasipse erkenden yaparım herhalde

Ben de crinone kullaniyorum ama yarim saat yurumuyorum. Yaptiktan hemen sonra kalkip ev isleri yapiyorum. Ama mesela ayakta duruyorum, yurumeli isler degil. Bulasik, utu gibi. Ya da sabah yapip ise hazirlaniyorum evin icinde dolasmis oluyorum o arada.
Ben de bu jelden nefret ediyorum. Ben de geri gelmiyor ve icimde birikiyor. Nasil cikacak bu jel bilmiyorum. Ilk negatif sonuctan sonra adetle cikti hepsi. Korkuncti. Simdi cok sukur sonuc pozitif, devamli kullaniyorum. Ama o birikenler nasil cikacak hic bilmiyorum.

Back
X