- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
- 103
- Konu Sahibi Tacsiz Prenses
-
Çok teşekkür ederim. Bizde bişeye benzetemedik vallaGeçmiş olsun. Sayfayı açar açmaz ödüm koptu resim beklemiyodum tabiben bişeye benzetemedim mutlaka doktora görünsün bence de
Anlaşılan yayılma da yapıyor o nedenle temas etmesin ya da kaşımasınÇok teşekkür ederim. Bizde bişeye benzetemedik valla
Anlaşılan yayılma da yapıyor o nedenle temas etmesin ya da kaşımasınRabbim şifa versin...
İnşallah canımevet bizde dokunma dedikiltihap gibi patlamış bi de.
Çok teşekkür ederiz inşallah önemli bir durum değildir, amiin
BDV'de görünüyor belki başka başlıklardadırlar :)Sanırım kimse görmüyor :/ Yanlış yere mi açtım ki konuyu
Belki de.. Bi rahatlasam ne olduğunu bilip iyi olacaktı.BDV'de görünüyor belki başka başlıklardadırlar :)
icim gecti yarayi gorunce...fena oldum. cok gecmis olsun
Cok gecmis olsun ya bu yara her sey olabilir. Kesinlikle yarin doktora gitsin.
Belki de.. Bi rahatlasam ne olduğunu bilip iyi olacaktı.
Umarim görüp de bilenler olur..
Valla bilmiyorum neden gitmezlerah bu yaslılar neden doktora gıtmeyı ıstemezler ya....benımkılerde oyle.........
face kullanıyosan sana bı grup onerebılırım ozel mesajda...ınsanların genelde çoçuklarıyla ile ilgili danıstıkları bı grup....ama boyle farklı sorusuda olanlar oluyo ve bılgısı olan arkadaslar cevap yazıyo uye sayısı çok
Çok teşekkür ederim. Bizde bişeye benzetemedik valla
ah bu yaslılar neden doktora gıtmeyı ıstemezler ya....benımkılerde oyle.........
face kullanıyosan sana bı grup onerebılırım ozel mesajda...ınsanların genelde çoçuklarıyla ile ilgili danıstıkları bı grup....ama boyle farklı sorusuda olanlar oluyo ve bılgısı olan arkadaslar cevap yazıyo uye sayısı çok
Dün bugün gitmesi için çok ısrar ettik.. işten izin alio gidecekti bakalim ne çıkacakMerhaba ,
İltihaplı ve yayılmaya müsait gözüküyor . Forumda sorarak bir çözüm bulamazsınız. Acilen doktora götürün babanızı. Hatta bir hastanenin acil servisine hemen müracaat edin. Çok geçmiş olsun.
Doktordan kaçması için yaşlı yada genç olmasi farketmez. 7 yaşındaki de 70 yaşındaki de kaçabilir doktordan.sibelim adam daha 44 yaşındaymış, yaşlı da değil neden doktordan kaçıyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?