Merhaba arkadaşlar belki derdim size göre hafif gelecektir ama bir karamsarlık hakim bugünlerde bana göre yaşadıklarım büyük gibi görünüyor.Yardımınızı istiyorum.Ben 5 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik.Eşim özelde çalışıyor bende memurum.Dolayısıyla şimdilik düzenimizi kuramadık henüz.O İstanbulda ben ise Ankaradayım.Tayin işlemlerini başlattık ama henüz sonuçlanmadı bunun yarattığı bir gerginlik var haliyle.Eşimle flört dönemimizde neredeyse 2 haftada bir yanıma gelirdi hatta evliliğimizin ilk 3 ayında da durum böyleydi ama 50 gün oldu hala görüşmedik şimdilerde.Ve gelmesini istediğimde yada ben geleyim dediğimde özlemeyi öğrenmeliyiz cevabını alıyorum.14 Şubat bizim ilk sevgililer günümüzdü ama gece arayıp kutlamak dışında hiçbirşey yapmadı ne bir çiçek ne bir süpriz.Dayanamayıp nedenini sorduğumda da içimden gelmedi cevabını aldım.Bu hafta gelmesini istedim ama yine iş yoğunluğu çalışıyorum cevabı...Ben mi kafamda büyütüyorum şımarıklık ediyorum yoksa eşimde bir değişim mi söz konusu çözemiyorum.En mutlu olmamız birbirimizi en çok özlememiz ve buna dayanamamamız gereken zamanlarda neden bu uzaklık?Eşimin sevgisinden eminim ama bi taraftanda neden gelmediği ve beni reddettiği sorusu kafamı kurcalıyor.
Son 50 gün değişim olmuş anlattığınıza göre ama maddi sebeplerden olabilir mi ?
Açıkçası borçlar varken ve görüşemiyoken 14 Şubatta olduğundan daha fazlaya satılan çiçek almasındansa gelip sizi görmesi daha anlamlı bi hediye olurdu bence.
Açıkça kendisine sormanızda fayda var
Aslında izin istemiyorum o İstanbulda ev arkadaşıyla kaldığı için haliyle durumun müsait olup olmadığını öğrenip gideyim diye düşündüğüm için sorma gereği duydum.Yoksa tek kalsa elbetteki atlar giderim.Konuşmanın çözüm olabileceğini düşünüp karşıma aldım açıkcası ona nerede hatalı olduğunu anlatınca kendi haksızlık ettiği noktaları gördüğünü söylesede sonuç değişmiyor.Bu sefer sürekli ben konuşunca da dır dır yapıyormuşum gibi görünüyor göze.Ama elimde değil bu değişimi görünce tutamıyorum kendimi.Kimseyle de paylaşmak istemiyorum yakın çevremden.Faklı görüşleri edinebilmek adına bu yöntemi denemek istedim.Fikirleriniz bana yol gösterici olacak.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ya onun gibi.Şuan tek başıma bütün bunlarla baş etmek daha çok gerilmeme neden oluyor..
((((((((( haklısın kim olsa kötü hissederdi. peki evlilik nedeni ile girmiş olduğunuz borç filan varmı ?
yani belkide ilgisizlik değilde ilgiyi göstermek konusunda bir sorun vardır önünde
benimde aklıma maddiyat mıdır acaba diye bu sebep geldi sizinde söylediğiniz gibi konuştum işte.Klişe cümle "bizim sevgimiz sembolik bişeyle mi ölçülüyor."sonrasında çok sıkıştırınca da içimden gelmedi cevabı.Yani yapmayacak birisi olsa takmayacağım ama eşim gerçekten bunu yapabilirdi.Maddi olarakta gelebilirdi yanıma çok parasal sıkıntımız şu aşamada yok.Belki sonrasında ev açacağımız ve eşya alacağımız için olacak bunu düşünme ihtimali var.
Aslında izin istemiyorum o İstanbulda ev arkadaşıyla kaldığı için haliyle durumun müsait olup olmadığını öğrenip gideyim diye düşündüğüm için sorma gereği duydum.Yoksa tek kalsa elbetteki atlar giderim.Konuşmanın çözüm olabileceğini düşünüp karşıma aldım açıkcası ona nerede hatalı olduğunu anlatınca kendi haksızlık ettiği noktaları gördüğünü söylesede sonuç değişmiyor.Bu sefer sürekli ben konuşunca da dır dır yapıyormuşum gibi görünüyor göze.Ama elimde değil bu değişimi görünce tutamıyorum kendimi.Kimseyle de paylaşmak istemiyorum yakın çevremden.Faklı görüşleri edinebilmek adına bu yöntemi denemek istedim.Fikirleriniz bana yol gösterici olacak.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ya onun gibi.Şuan tek başıma bütün bunlarla baş etmek daha çok gerilmeme neden oluyor..
İçimden gelmedi demesi incitmiş olabilir sizi ama iki kez sorunca fazla açık sözlü davranmış demek
Her insan farklıdır, masraf çok çıkacaksa ben şimdiden sıkarım kendimi, harcamalarımı
Ama siz biraz duygusal olduğunuzdan bi çiçek çok mu pahalı diye düşünüyosunuz sanırım
Çiçek çok mühim değilde 50 gündür görüşmemiş olmak daha önemli bence
50 gün çok uzun bir süre ve siz yeni evlisiniz.. maddiyat elvermese bile bi şekilde bişeyden kısıp yine de atlayıp gelmesi gerekirdi yanınıza
bencillik etmiyorsunuz kesinlikle, kim olsa gücenir
bi süre akışına bırakın.. mesela ben eşime bi konuda yakınsam o konuda hevesi kalmıyor bi daha
kendi haline bırakırsanız belki 'napıyorum ben 50 gün olmuş karımı görmeye gitmiyorum' diyip atlayıp gelecektir..
50 gün gerçekten çok uzun olmuş ozaman şöyle yapın istda güzel bir otelde yer ayırtın haftasonu için..eşinizi arayın ben gedim şu otelde buluşalım diyin..güzel bir haftasonu geçirin sürpriz yapın biraz çaba sarfedin..14 şubatta siz ona ne yaptınız mesela hep erkeklerden beklemeyin...eğer hala karşılık alamıyosanız o zaman başka şeyler düşünürüz..bi arkadaş psikoloğa gidin demiş o da mantıklı..yanlış adımlar atmanın önüne geçebilirsiniz..Allah yardımcınız olsun..
Bende kendimce süpriz hazırlamıştım ama açıkcası bu ilk olduğu için ondan bekledim.Öncesinde de İstanbula gitmek istediğimi söylediğimde bu hafta gelme dediği için kırılmıştım.Kendimi geri çektim.Aslında 14 Şubat bahane bu vesile ile gönlümü alabilir diye düşünmüştüm.Çok teşekkür ederim temenniniz için umarım bu zor günleri kısa zamanda atlatırız.
bende diyorum ki haber vermeden gidip süpriz yapın gelicem demeyin..malesef bazen biraz alttan almamız gerekiyor gönlünüzü almasını beklemeyin beklenti içinde olunca insan daha çok üzülüyor...biraz karşılık beklemeden adım atın onu suçlayıcı tavırlar takınmayın böyle bir deneyin...inşallah atlatırsınız...
Eşine söylemeden bir haftasonu sürpriz yap. Seven kişi sevdiğini görünce sevinir. Sevinmezse ben altında ilgisizlik ve başka şeyler ararım. Senin zamanın daha uygun olduğu için söylüyorum. Hem evde ev arkadaşı bile olsa ne kadar dağınık görebilirsin ki en fazla?
Kocanı kapıda gördüğün anda seni çok özledim dayanamadım geldim de bakalım tepkisini gör önce..
Sanırım gelmesini beklemektense gitmek en güzeli olacak..İçimde büyütmemem lazım yoksa kar topu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?