:( yardım edebilir misiniz?

14 Şubat sevgililer gününde hediye almasını düşünmekten ziyade 50 gündür görüşmemeniz daha üzücü bence böyle düşünerek içiniz rahat etmeyecek siz dinlemeyin ve gidin eşinizin yanına bence ben olsam öyle yapardım inat ettiğimde durduramaz ki aramızdaki sorunları çözmek adına telefonda falan bir yere kadar aranıza soğukluk girmesine de izin vermemiş olursunuz belki sorunları vardır telefonda açıkça anlatamıyordur yüzünden konuşmalarından yanınızdayken daha iyi anlarsınız içinizde rahatlamış olur her şey flört dönemindeki gibi olmaz tabi ki ama yinede bazı şeyleri elden bırakmamak gerek

Haliyle yüzyüze konuşmak gibi olmuyor.Bi yere kadar anlatabiliyorsun derdini ötesi boşluk kalıyor.Burda paylaşmak bana iyi geldi açıkcası.O zaman istikamet İstanbul :) ve aslında işyeri ziyareti fena bir fikir değil :)

50 gündür görüşmemek ve geleyim mi dediğinizde işlerinin yoğunluğundan bahsetmesi hediye almamasından daha garip geldi bana.

biz de esimle ayri yerlerde yasiyoruz yani seni cok iyi anliyorum.

Benim sana tavsiyem: esinle ilgilenme. Ne bileyim hic arama mesela. sadece o ardigi zamanlarda konusun. yanima gel ya da yanina geleyim deme. Konusmalarinizda, arkadaslarinizdan, sosyal cevrenden bahset. Yani sanki tek basina kendi duzenini kurmus gibi (hatta bence yapabiliyorsan, kendi duzenini kur zaten). Zamaninin ne kadar guzel gectiginden, arkadaslarinla disari ciktigindan, eglendiginden bahset.

Erkekler maalesef evlendikten sonra kadinlari cantada keklik goruyor. Tek basina bir birey oldugunu ve ona bagimli olmadigini anlasin. Bak nasil geliyor tipis tipis.

Bu arada 14 subatta yaptigi da terbiyesizligin dik alasi.

bence cok kotu fikir. bunaltma ters teper.

Bana hic normal gelmedi.is yogunlugu falan bahane.ozelin en stresli hatlarindan birinde calisiyorum insanin izne ihtiyaci varsa alabiliyor bir sekilde.yogunluk sehir efsanesi...ankara istanbul arasi ne kadarcik mesafe ki.insan bir kac saat olsa yine gider.yangina korukle gitmek istemem ama nasil olsa esi yaninda degil biriyle gorusuyor fikri gelmedi degil aklima.umarim yaniyorumdur ama durumun normal olmadigi kesin.

Bi haltlar karıştırıyor olmasın? İnsan 5 aylık karısını 50 günde özlemez mi yahu

Kafam iyice karıştı.onu bunaltmak istemiyorum bu ters tepiyor biliyorum ama burda da Duramıyorum. .düşündüğünüz diger kötü ihtimale itibar bile etmek istemiyorum çünkü yapmaz. Ama yüzde yüz garanti vermek imkansız elbette saf aşık olmamak lazım. Offffffff düşüncesi bile kötü Allah korusun. ..

bence gideceğini söyleme yapabiliyorsan giidip takip et en azindan için rahat eder kimseyi üzmek istemem ama hiç bir erkek sebepsiz değişmiyor keşke düzenini kurmadan evlenmeseydin şimdi zor gelicek yeni düzen kurmak sebebini öğrenmelisin

Evli değilim ama arkadaşımın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
Kaçan kovalanır yani bu her zaman böyle olmuştur.
İçinden gitmek geliyorsa da git.
Eşini tanırsın, hangi durumda olumlu tepki alırsın?
Gidince mi kendini çekince mi?
Ona göre bir karar verirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…