Merhaba arkadaşlar belki derdim size göre hafif gelecektir ama bir karamsarlık hakim bugünlerde bana göre yaşadıklarım büyük gibi görünüyor.Yardımınızı istiyorum.Ben 5 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik.Eşim özelde çalışıyor bende memurum.Dolayısıyla şimdilik düzenimizi kuramadık henüz.O İstanbulda ben ise Ankaradayım.Tayin işlemlerini başlattık ama henüz sonuçlanmadı bunun yarattığı bir gerginlik var haliyle.Eşimle flört dönemimizde neredeyse 2 haftada bir yanıma gelirdi hatta evliliğimizin ilk 3 ayında da durum böyleydi ama 50 gün oldu hala görüşmedik şimdilerde.Ve gelmesini istediğimde yada ben geleyim dediğimde özlemeyi öğrenmeliyiz cevabını alıyorum.14 Şubat bizim ilk sevgililer günümüzdü ama gece arayıp kutlamak dışında hiçbirşey yapmadı ne bir çiçek ne bir süpriz.Dayanamayıp nedenini sorduğumda da içimden gelmedi cevabını aldım.Bu hafta gelmesini istedim ama yine iş yoğunluğu çalışıyorum cevabı...Ben mi kafamda büyütüyorum şımarıklık ediyorum yoksa eşimde bir değişim mi söz konusu çözemiyorum.
En mutlu olmamız birbirimizi en çok özlememiz ve buna dayanamamamız gereken zamanlarda neden bu uzaklık?Eşimin sevgisinden eminim ama bi taraftanda neden gelmediği ve beni reddettiği sorusu kafamı kurcalıyor.