Yardım edebilirmisiniz ?

İşi düzene girmeyecek malesef, hatta ilerleyen zamanlarda daha uzun uçuşları olacak. 6-7 günlük. Bizim geçtiğimz şubat ayında bebek düşüncemiz oldu aslında hatta o zamanlar korkup vazgeçmek isteyen bendim. Yapabilirmiyim acaba düşüncesi vardı. Eşim gayet isteklydi. Doktor kontrolüne gittik bu düşünceden sonra bi sorun varmı diye bende tiroid çıktı. Önceden bilmiyodum böyle bi durumu baya yüksekti değerler. 3 ay ilaç kullandım değerler normal hamile kalabilmeye uygun hale geldi. Buseferde eşim istemedi. Okdr söyledim biz istiyoduk okdr bak doktora gittik şimdi değerlerde normal niye denemiyoruz diye. Ya korunmayı tek bir günlüğüne bile bırakmaya ikna olmazmı insan? Bende bunu anlamıyorum. Bu korkumu yoksa bebeğe karşı bukdrmı isteksiz? Evliyiz biz ya korunmasız kesinlkle ilişkimiz yok. Kafasında hep korunmayı bıraktıgımz gün hamile kalacgm gibi bi düşünce var ve anlamıyo bende buna kızıyorum

iyide ya kalırsanız o zaman da onu anlamayan siz olmuş olacaksınız..

yalnızlıktan sıkıldığınız için bebek yaparsanız şuandan daha fazla ona yalnız bakarken sıkılırsınız..
bu sefer de eşinize bilenip durursunuz yanınızda olmadığı için..
Evet farkındayım aslında ama bizim ev düzenimiz hep böyle olacak. Ben şimdi bebeği istemesem bir yıl sonra bile olsa yine aynı olacak eşimin durumu. Çoğu zaman tek başıma kalıp bebeğe tek bakıcam onuda biliyorum ama bu durumu zaten değiştirememki. En azından çocugumz olsun neyi bekliyoruzki iki yıl oldu evleneli

Evet farkındayım aslında ama bizim ev düzenimiz hep böyle olacak. Ben şimdi bebeği istemesem bir yıl sonra bile olsa yine aynı olacak eşimin durumu. Çoğu zaman tek başıma kalıp bebeğe tek bakıcam onuda biliyorum ama bu durumu zaten değiştirememki. En azından çocugumz olsun neyi bekliyoruzki iki yıl oldu evleneli

yaşınız kaç ?
bakın ben 2 çocuk annesiyim ve evlendikten 4 sene sonra doğurdum ilk çocuğumu yine de erkenmiş..
yanlış anlamayın ama şimdi size oyalanacak bir şey gibi geliyor ya çocuk öyle değil bütün hayatınız kökten değişecek.. bütün hayatınızın rotasını ona göre çizeceksiniz .. o yüzden cidden iki tarafında istediği anda yapılması gerek ..

Aynı durumda arkadaşım vardı. Ama maddiyatları gayet iyi olduğundan yanında orta yaşlı bir yardımcı kalıyordu. Şu türkmenistandan falan getirtiyorlar ya hani öyle

26 yaşındayım. Öğretmenim. Evde sadece akşamları yalnız kalıyorum aslında onun dışında okuldayım zaten. Ama akşam bile olsa zor oluyo. İnanın bilmiyorum benmi bu aralar duygusal düşünüyorum ama zor işte bana zor geliyo. Eşimede bişey diyemiyorum işini okdr çok seviyoki. Bu düzene alışmak zorundayım zaten başka çarem yok. Ama en azından diyorum bi bebeğim olsa ki zamanın geldiğinide düşünüyorum artık. Eşimin bu aralar aklında bide araba fikri var . Bana hep arabada alınca daha çok gezeriz istediğimizi yaparız diyo. Yurtdışına tatil isteğimiz var bide ama ben bütün bunları bebeğimizlede yapabiliriz diyorum. Okdr çok varki dünyanın bi ucuna gidiyolar kucaklarında çocukla. Bu bi neden olamaz gibi geliyo bana açıkcası.

yaşınız kaç ?
bakın ben 2 çocuk annesiyim ve evlendikten 4 sene sonra doğurdum ilk çocuğumu yine de erkenmiş..
yanlış anlamayın ama şimdi size oyalanacak bir şey gibi geliyor ya çocuk öyle değil bütün hayatınız kökten değişecek.. bütün hayatınızın rotasını ona göre çizeceksiniz .. o yüzden cidden iki tarafında istediği anda yapılması gerek ..

Bu durumdan ben de muzdaribim konu açmak istemiyorum.
Konu sahibesinin konusunu sabote etmekte istemiyorum ama bir yorum alsam belki iyi olur :)

Hem sizin yorumlarınızı da severim.

Ben de bebek istemiyorum. 1 sene olacak eylülde. Biraz daha gezmek niyetim var. Yurtdışında daha çok yer görmek.
Ayrıca çalışmıyorum is bulamadık.
Bu olaylar dolayısıyla is bulabilirim hevesine kapıldım. Çalışmak istiyorum. Ancak cevremde ki herkes eşim de dahil olmak kaydıyla çocuk konusunda ısrarlılar.

Annem de duygusal yönden vuruyor.
Biraz rahatsız. Elim ayağım tutuyorken torun sevmek istiyorum diyor. Benden uzaktalar. Yanına taşınmalarını çok istiyorum. Annemde eğer bebek olursa belki gelebiliriz diyor.
Tek çocuk olduğum için annemin de bu hevesi yaşamasını çok istiyorum.
Dedem ve ananem de aynı şekilde her cuma bebek bebek bebek..

Sizce henüz çalışmıyorken bebek mi yapmalıyım yoksa kendimi tamamen hazır hissettigimde mi olmalı. :KK64:

Böyle pat diye araya girip saygısızlık yaptım ama buna bir cevap almam gerek :oops:

İnanın onu bile düşündüm Ama onun haberide olmadan böyle bi durumun olmasını istemedim

Bu konu yeni gündemde ise biraz zaman verin.
Bu konuyu hiç açmayın.

Daha sonra şansınızı tekrar deneyin.
Çünkü bunaltmak daha kötü.

Kendi istesin. Hoş zorunlulukla bir şey yapacak karaktere benzemiyor ama sizden de sıkılmasın.

Bu arada yazan fikir veren herkese çok teşekkür ederim. İyiki yazmışım buraya çok iyi geldi böyle konuşmak. Bana bi zamanda vermiyoki kesin bişey söylemiyo. Biraz zamna geçsinde bakarız. Ya bebek bu öyle bakılcak bi durummu. Öncedende bi girişimimiz olmuş yani anlayamıyorum. Bunun üzerine bide evde yalnız kalınca işte kurdum kafamda sürekli kendi kendime konuştum durdum

Bu durumdan ben de muzdaribim konu açmak istemiyorum.
Konu sahibesinin konusunu sabote etmekte istemiyorum ama bir yorum alsam belki iyi olur :)

Hem sizin yorumlarınızı da severim.

Ben de bebek istemiyorum. 1 sene olacak eylülde. Biraz daha gezmek niyetim var. Yurtdışında daha çok yer görmek.
Ayrıca çalışmıyorum is bulamadık.
Bu olaylar dolayısıyla is bulabilirim hevesine kapıldım. Çalışmak istiyorum. Ancak cevremde ki herkes eşim de dahil olmak kaydıyla çocuk konusunda ısrarlılar.

Annem de duygusal yönden vuruyor.
Biraz rahatsız. Elim ayağım tutuyorken torun sevmek istiyorum diyor. Benden uzaktalar. Yanına taşınmalarını çok istiyorum. Annemde eğer bebek olursa belki gelebiliriz diyor.
Tek çocuk olduğum için annemin de bu hevesi yaşamasını çok istiyorum.
Dedem ve ananem de aynı şekilde her cuma bebek bebek bebek..

Sizce henüz çalışmıyorken bebek mi yapmalıyım yoksa kendimi tamamen hazır hissettigimde mi olmalı. :KK64:

Böyle pat diye araya girip saygısızlık yaptım ama buna bir cevap almam gerek :oops:

ben kendi açımdan bakarsam 1 sene erken derim..
evliliğin tadını çıkartmak ve evet gezmek görmek.. çocuk olunca gerçekten zor oluyor ..
ancak sizin annenizden kaynaklı başka bir durumunuz daha var.. o yüzden bilemedim ama en önemlisi sizin hazır hissetmenizdir.. yukarıda da dediğim gibi şu an çalışmıyor olsanız bile hayatınız değişecek.. bu değişikliği kaldırabileceğiniz zamanda olması en iyisidir..

bence esiniz ikna olana kadar yavru bir köpek alabilirsiniz. hem de kücük bir canlının sorumlulugunu alır kendinizi hazırlarsınız. yavru köpek bebek gibi aynı. size de tecrube olur. hem de en buyuk yoldaşınız olur.

bence esiniz ikna olana kadar yavru bir köpek alabilirsiniz. hem de kücük bir canlının sorumlulugunu alır kendinizi hazırlarsınız. yavru köpek bebek gibi aynı. size de tecrube olur. hem de en buyuk yoldaşınız olur.
Bunu bi arkadaşımda söylemişti ama benim hayvanlarla pek yakınlığım olmadı bugüne kadar :) alışırım belki bilmiyorum ama dokunamam gibi geliyo dışarda gördüğüm çok tatlı köpekleri kedileri bile alıp sevemiyorum.

Bunu bi arkadaşımda söylemişti ama benim hayvanlarla pek yakınlığım olmadı bugüne kadar :) alışırım belki bilmiyorum ama dokunamam gibi geliyo dışarda gördüğüm çok tatlı köpekleri kedileri bile alıp sevemiyorum.
benim annem de cooook korkar dokunamazdı bile. simdi biz de köpek aldık 40 gunluk golden retriever o kadar guzel ki. bebek gibi zaten. hem de tuvaleti yemegi egitimi vesaire derken aynı cocuk yetıstırıyor gibi oluyor. aksam yorulana kadar oynuyoruz ki yorulsun gece aglamasın uyusun dıye :) kedilerden ben de cok hoslanmıyorum cok samimi gelmiyorlar bana sinsi bakıyorlar ama köpekler öyle degil cok baska. asık oldum resmen. ve inanın masrafı da öyle söylendigi gibi fazla degil. bizimki agır bir hastalık gecirdi ona ragmen simdiye kadar odedigimiz para 1000 tlyi gecmedi bile. kimsenin dedikleri gozunuzu korkutmasın ben su an bizzat yasıyorum ve onun sizi gördugu anda kuyrugunu sallayıp yanınıza gelmesi elinizi yalaması dunyalara bedel. hem bebeginiz oldugu zaman coook guzel bir aile olursunuz. bebeginizle birlikte buyur. annem su an kucagından indirmiyor o kadar korktugu halde. dost olur yoldas olur. o kadar muhtaclar ki sevgiye. sizi sizden daha cok sever emin olun :)

benim annem de cooook korkar dokunamazdı bile. simdi biz de köpek aldık 40 gunluk golden retriever o kadar guzel ki. bebek gibi zaten. hem de tuvaleti yemegi egitimi vesaire derken aynı cocuk yetıstırıyor gibi oluyor. aksam yorulana kadar oynuyoruz ki yorulsun gece aglamasın uyusun dıye :) kedilerden ben de cok hoslanmıyorum cok samimi gelmiyorlar bana sinsi bakıyorlar ama köpekler öyle degil cok baska. asık oldum resmen. ve inanın masrafı da öyle söylendigi gibi fazla degil. bizimki agır bir hastalık gecirdi ona ragmen simdiye kadar odedigimiz para 1000 tlyi gecmedi bile. kimsenin dedikleri gozunuzu korkutmasın ben su an bizzat yasıyorum ve onun sizi gördugu anda kuyrugunu sallayıp yanınıza gelmesi elinizi yalaması dunyalara bedel. hem bebeginiz oldugu zaman coook guzel bir aile olursunuz. bebeginizle birlikte buyur. annem su an kucagından indirmiyor o kadar korktugu halde. dost olur yoldas olur. o kadar muhtaclar ki sevgiye. sizi sizden daha cok sever emin olun :)
O kadar güzel anlatmışsınızki yarın hemen gidip alasım geldiii :KK45: bu konudan hemen eşime bahsetmem gerekiyo bu fikre ne der bilmiyorum artk :KK48:

O kadar güzel anlatmışsınızki yarın hemen gidip alasım geldiii :KK45: bu konudan hemen eşime bahsetmem gerekiyo bu fikre ne der bilmiyorum artk :KK48:
bence cocuk fikrinden sonra olumlu bakar, insllah yani:) size de bebek oncesi tecrube olur. tatile gideceginiz zamanlarda da artık cok guvenilir pet otelleri var ya da veterinerler de bakıyor. hic aklınız kalmaz. hem de siz yalnız kalmazsınız. biraz aklına girdikten sonra eminim o da sıcak bakacaktır :) biz emrivaki yapıp aldık babama ama asla olmaz diyen adam simdi eve gülerek geliyor ufaklk nerede diye:)

bence cocuk fikrinden sonra olumlu bakar, insllah yani:) size de bebek oncesi tecrube olur. tatile gideceginiz zamanlarda da artık cok guvenilir pet otelleri var ya da veterinerler de bakıyor. hic aklınız kalmaz. hem de siz yalnız kalmazsınız. biraz aklına girdikten sonra eminim o da sıcak bakacaktır :) biz emrivaki yapıp aldık babama ama asla olmaz diyen adam simdi eve gülerek geliyor ufaklk nerede diye:)
Konuyu açtım msjla ilk dediği şey o iş yaş :sopa: evdemi baktınız peki siz? Yani bizim ev öyle bahçeli değil apartman dairesi. Zor olmazmı?

Back
X