yardım edecek biri var mı :(

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22 Hoppa

Sırf askerlik için mi 4 Yıllığa tamamlamak istiyor yoksa kariyer filan mi ?

Askerliği bitmeden acele ediyorsunuz,fikirler değişebiliyor.
Bence zamana bırakın,Ne kadar plan yapsanız da hayat öyle işlemiyor çünkü.

merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22 Hoppa
Sevgilin okul işlerini bitirsin öyle tanışsın aileler. Uzun sözlü nişanlı kalmak yıpratıyo insanları.

Şu 90 lilar jenerasyonunu bir turu anlayamiyorum. Ne bu acele?

Sevinmen gerekiyor, adam tahsilini yukselticek. Ama yok ila evleneyim de evleniyim kocam olsun da kocam.

Hic anlam veremiyorum gercekten sinirleniyorum.
Olay 90lar değil toplum. Evliliğin toplum nezdinde statü olarak değerlendirilmesinden. Hayatta bir amacı olmayan bir insandan ne bekliyorsunuz? Doğ üre ve öl...

Şu 90 lilar jenerasyonunu bir turu anlayamiyorum. Ne bu acele?

Sevinmen gerekiyor, adam tahsilini yukselticek. Ama yok ila evleneyim de evleniyim kocam olsun da kocam.

Hic anlam veremiyorum gercekten sinirleniyorum.

sen iyi misin ya ? ben evlencem evlencem mi demişim bi bak bakalım.
evlenene kadar zaten 25 26 yaşlarında olcam ve buda gayet normal ;)
sizde böyle yorumlar yapıyosunuz ya beni gerçekten sinirlendiriyorsunz ;)

sen iyi misin ya ? ben evlencem evlencem mi demişim bi bak bakalım.
evlenene kadar zaten 25 26 yaşlarında olcam ve buda gayet normal :KK66:
sizde böyle yorumlar yapıyosunuz ya beni gerçekten sinirlendiriyorsunz :KK66:

Sirf daha hizli evlenmek icin sevgilinin okumasini istemiyorsun.

Bu düşünce benim için gerçekten çok anormal geldi.

Birinin geleceği ile resmen oynuyorsunuz ama farkinda degilsiniz... her neyse ne desem zaten anlamayacaksiniz.

Allah Allah :KK70: ben bunu mu sormuşum bi bak bakalım ondan sonra gel yorum yap oky :KK66:
ayrıca sürekli babam görüyor ve böyle olmasını istemiyorum bu yüzden sevglilikten bıktım
Okumam yok afedersin canim... Acele edecegine su zamanlarin tadini cikar da sevin, bisey diyosak evli barkli kadinlar olarak tecrubeyle soyluyoruz...

Sirf daha hizli evlenmek icin sevgilinin okumasini istemiyorsun.

Bu düşünce benim için gerçekten çok anormal geldi.

Birinin geleceği ile resmen oynuyorsunuz ama farkinda degilsiniz... her neyse ne desem zaten anlamayacaksiniz.

askerlik için okuyacak sizde iyi okuyamamşsınız konuyu. ona kalsa şuan okulu bırakıp gidecek askere ama ben istemiyorum zaten bende ne kadar söylesem szde anlayamayacaksınız düzgünce okuyun ondan sonra gelin derim

Olay 90lar değil toplum. Evliliğin toplum nezdinde statü olarak değerlendirilmesinden. Hayatta bir amacı olmayan bir insandan ne bekliyorsunuz? Doğ üre ve öl...

Kesinlikle haklisiniz.
Sizin gibi düşünüyorum ama işte bazen gerçekten çok sinirleniyorum öyle ağzîmdan çıkıyor kelimeler... gercekten cok sinirlendim.

askerlik için okuyacak sizde iyi okuyamamşsınız konuyu. ona kalsa şuan okulu bırakıp gidecek askere ama ben istemiyorum zaten bende ne kadar söylesem szde anlayamayacaksınız düzgünce okuyun ondan sonra gelin derim

Valla sirf askerlik icin 2 yil fazla okuyan insanin aklindan şuphe ederim.

Insan gelecegi icin okumak varken, kendini gelistirmek ve ayni anda meslek sahibi olmak adina.
Ayrica cok guzel bir kariyer icin adim atmak icin okumak varken.

Sirf askerlikte indirim alabilmek adina okumak bana gercekten cok tuhaf geldi.

Neyse şansiniz bol olsun. Iyi aksamlar.

Nişanın,sözün sebebi budur uzun sürmesi daha iyi 2 yılda olsa biraz daha vakit geçirmen evlenilecek birisi olduğunu ya da olmadığını anlamanı sağlar,bu kadar acele etmeyin 22 yaşındasın daha.

Back
X