yardım edecek biri var mı :(

Nişanın,sözün sebebi budur uzun sürmesi daha iyi 2 yılda olsa biraz daha vakit geçirmen evlenilecek birisi olduğunu ya da olmadığını anlamanı sağlar,bu kadar acele etmeyin 22 yaşındasın daha.

ben acele etmiyorum zaten direk evlencem demiyorum. aileler bilsin yeter diyorum. bu sürede birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm bi yandan da 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmakta uzun geldi.

kimse okuduğunu anlayamamış bakalım ben anlayabilmişmiyim :)
daha erken adı konulsun diye sevgilisinin okumasını istemeyen bir kız ve daha az askerlik yapabilmek için 2 yıl daha okumak isteyen bir erkek..
tuttum ben bu kombinasyonu olur bu iş..

Hahahqh :D

kimse okuduğunu anlayamamış bakalım ben anlayabilmişmiyim :)
daha erken adı konulsun diye sevgilisinin okumasını istemeyen bir kız ve daha az askerlik yapabilmek için 2 yıl daha okumak isteyen bir erkek..
tuttum ben bu kombinasyonu olur bu iş..

okumasını istemeyen nedir ya. siz neyi anlayamıyosunz hala anlamş değilim. ona kalsa şuan okulunu bırakıp askere gidecek yukarıdada söyledim bunu.

ben acele etmiyorum zaten direk evlencem demiyorum. aileler bilsin yeter diyorum. bu sürede birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm bi yandan da 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmakta uzun geldi.
Aileler yine tanışabilir bunun için söz ve nişana gerek olduğunu düşünmüyorum tanıştırmakta bir nevi ciddiliğin göstergesidir.

merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22 Hoppa

okumasını istemeyen nedir ya. siz neyi anlayamıyosunz hala anlamş değilim. ona kalsa şuan okulunu bırakıp askere gidecek yukarıdada söyledim bunu.

bu iki mesajda size ait.. kırmızı ile işaretlediğim sözüde ben yazmadım herhalde..
siz anlatamamış olabilirsimisiniz acaba kimse anlamıyor yerine ...

bu iki mesajda size ait.. kırmızı ile işaretlediğim sözüde ben yazmadım herhalde..
siz anlatamamış olabilirsimisiniz acaba kimse anlamıyor yerine ...

o zaten kariyer yapmak için 2yıl daha üniversiteye gitmeyecek . sırf beni özlicek diye 2yıl daha okuyacak oky?

merhba herkese. 1buçuk yıllık ilişkim var. biz erkek arkadaşımla 2 ay sonra falan aileler tanışsın daha sonradan da söz olsun istiyoruz. ama şu sorunlar var... erkek arkadaşım 2 yıllık üni okuyor ve bu sene okulu son askerliği 5 ay yapabilmek için 2sene daha okumak istiyo sonra iş falan derken yani nerden baksanız 3sene sonra anca evlenebilcez. bende 2 sene daha üni okuma 12 ay askere git gel öyle daha iyi olur diyorum ama o kadar süre benden ayrı kalmak istemiyo zaten aynı yerde oturmuyoruz ama sürekli yanıma geliyor çok çabuk özlüyo beni. yani 2ay sonra gelseler 1 sene sözlü kalcaz 1 sene nşanlı sonrada evlencez çok uzun süre var diyorum annemde çok uzun olunca iyi olmaz diyolar dedi. acele etmemizin sebebi artık bu sevgililk muhabbetnden bıktık yani babam öğrensin istiyorum en azından aileler tanşsın istiyoruz. sizede danışmak fkir almak istedim bu arada yaşım 22 Hoppa

Sevgilikten nasıl bıkılır anlamıyorum ben. En güzel zamanlarıdır ilişkinin. Babanızdan korkuyorsanız hayatınızda biri olduğunu söyleyebilirsiniz. Bunun için illa yüzüğe ailelerin tanışmasına gerek yok. Sebepler sunulunca babanız anlayış gösterecektir duruma.

Daha 22 yaşında sözle nişanla başka bir aileyle neden uğraşmak ister ki insan? En sorunsuz dönemdesiniz halbu ki, sorun arıyorsunuz kendinize.

Sevgiliniz okulunu askerliğini halletsin, iş bulsun sonra düşünün bence. Uzatmalı nişanlılıklar genelde sıkıntılı olur. Hem ülke şu haldeyken sevdiğiniz adamı nasıl 12 ay askere göndermeye razı oluyorsunuz sadece evlilik için inanılır gibi değil.

3 yıl çok uzun bir zman değil. Ben geleceginiz adina okusun derim.Sürenin uzaması da ilişkiyi olumsuz etkilemez, aksine daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi.Hem yaş aldikca da biraz daha olgunlasirsiniz. Çünkü 25 bile erken bir yaş evlilik için, bana göre tabi

2 yıllık mezunu iken Nerede çalışacak? Nasıl geçineceksiniz? Bunları düşünün bence. Eğitimine devam etmesi size maddi anlamda katkıda bulunacaktır. Kendinizi bir an önce evlenmeye değil evlendikten sonra hayatınızı hayatınızı daha rahat geçirmek için geliştirmeye odaklayın.

Konu sahibi!
Üyelere laf yetiştirip, bozmaya (!) çalışacağına biraz daha ayrıntı versen..

Ne iş yapacak bu adam? 2 yıl mezun olunca ne yapacak, 4e tamamlasa ne değişecek, bunlar belli mi. Vereceğiniz karar da bunları da göz ardı etmeyin derim

Konu sahibi!
Üyelere laf yetiştirip, bozmaya (!) çalışacağına biraz daha ayrıntı versen..

Ne iş yapacak bu adam? 2 yıl mezun olunca ne yapacak, 4e tamamlasa ne değişecek, bunlar belli mi. Vereceğiniz karar da bunları da göz ardı etmeyin derim

bana saldıracaklarına o zaman düzgünce sorsunlar. insan gibi soru soran insan gibi cevabınıda alır.

Uzun sure nisanlilik iki tarafi da cok yipratir. Hem cok uzun sure sevgilinin ailesiyle yuz goz olmaya gerek yok. Sadece aileleriniz tanisabilir mesela boylelikle de baban ogrenmis olur.

Uzun sure nisanlilik iki tarafi da cok yipratir. Hem cok uzun sure sevgilinin ailesiyle yuz goz olmaya gerek yok. Sadece aileleriniz tanisabilir mesela boylelikle de baban ogrenmis olur.
teşekkür ederim yorumunuz için öyle olacak artık :)

Aileleri tanıştırın, aranızda bir ciddiyet olsun.

Şu an iki yıllık bir bölüm mezunuyken iyi bir iş bulabilmesi zor bu yüzden ben 4 yıla tamamlaması taraftarıyım ama bu ille örgün olacak diye bir şey yok. Aöf 'den lisans tamamlama ile 4 yıla tamamlayabilir bu arada askere gider, hem o işi halleder hem sınavlarına vakit buldukça çalışır böylece ikisi aynı anda aradan çıkmış olur süre de kısalır ama kesinlikle uzun dönem askerlik yapmak istemiyorsa mecburen okulunu 4 yıllığa tamamlayıp gidecek.

Sevgililikten bikilir mi hic.
En guzel yaslariniz. Burada yada sosyal cevrende 10 evli kadina sor 9 u flort sevgili
Donemlerine ozlem duyar.
Cunku evlilik yurutmesi kolay bir kurum degil.
Karakterler uyum, sevgi, ozveri disinda
Dis etkenlerde isin icine girmeye baslar.
Ve cogu zaman evliligin gidisatini belirler.
Gecim derdi, aileler, calisma hayati
Sorumluluk...
Bunlar mucadele etmeyi gerektirir ve mucadeleler de her zaman yorucu ve zordur.
Yipranirsin sonra bir bakarsin
Birbirinizi sevecek ne enerjiniz kalmis
Ne askiniz.
Onun icin erkek arkadasinin kariyer anlaminda uniyi 4 yila tamamlamasi ikiniz icin en dogru hamle olur.
Cok ozlememek icin evlenmek cok da mantikli degil bunu sen suan anlayamasan da belki 3 belki 5 yil sonra anlayacaksindir.
Birak ozlesin isi ne :)
Suan tek sorumlulugunuz iliskiniz.
Diger kisma gecmek icin hic acele etmeyin.
Once sartlar olussun
Sonra evlilik olsun.

Back
X