Yardim edelim

sedaades36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
14
5
34
Arkadadlar unv arkadadim var annesi kanser babasini kucuk yasta kaybetmisler cok zor zamanlar geciriyolar Allah kimseyi düşürmesin dusunsenizde baba yok bir anne annede hadta arkadadim calismiyor kirada oturuyolar ek gelirleri yok yardimci olmak isteyen varmi ? Damlaya damlaya gol olur bu konua herkesten biraz uardim bekliyorum

Allah yardımcıları olsun. Sanırım yardım toplamak yasak. Arkadaşın neden çalışmıyor?

Bu şekilde konu açmak yasak diye biliyorum.
Arkadaşın çalışsabilecek durumda değil mi? hatta büyük şehirdeyseniz sabah işe gider akşamda evde nikah şekeri gibi şeyler yapar. sizde müsait oldukça yardım edersiniz..

Arkadadlar unv arkadadim var annesi kanser babasini kucuk yasta kaybetmisler cok zor zamanlar geciriyolar Allah kimseyi düşürmesin dusunsenizde baba yok bir anne annede hadta arkadadim calismiyor kirada oturuyolar ek gelirleri yok yardimci olmak isteyen varmi ? Damlaya damlaya gol olur bu konua herkesten biraz uardim bekliyorum

Merhaba ,

Forumda bireysel yardım , maddi yardım konuları açmak yasak. Mune Mune nin bdv deki başka bir yardım konusu hakkındaki paylaşımı aşağıdaki gibidir. Bilginize.

Sitede yardım konuları açmak yasaktır, bu sizlere zalimce gelse de konu sahibesini tenzih ederim, biz burda bir kutu mama, bir paket bezden ne olacak diye bir sürü insandan bez mama toplayıp onları başka sitelerde satanları gördük, hatta duruma üzülenlerin biz yanlış mama göndeririz para gönderelim, mamayı bezi bebeğin kullandıklarından alırsın deyip gönderilen nakit yardımları da bir güzel harcayan ve sadece bizim sitemizde değil çeşitli sitelerde üyelik alıp bu yola başvuran insanlara denk geldik.

Bu yüzdendir ki Kadınlar Kulübü'nde bireysel yardım konuları açılamaz.

Bakın üyelerin başına gelenlerden sadece tek bir örnek vereyim link olarak:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...p-kime-inanacagiz-artik-lutfen-okuyun.475586/

Maddi yardım toplamak yasal değildir.
Maddi yardım toplayabilmek için ilgili mercilerden izin almak gerekiyor.
Ayrıca sitemizde bireysel yardım topikleri açmakta yasaktır...

X