- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.445
- 348
- Konu Sahibi nicksizbikims
Ay ne güzel evet ilgi güzel bir şey ama ben ileride 40 gün yatmaktansa 2 gün de ayaklanayım istiyorum. Inşallah öyle de olurum.
Bir de Avrupa lıya pis diyenler olmuş, ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Kaynımın kız arkadaşı yabancı ve kaynım 2 günde bir duş alıyor diye ya da günde bir kere duş alınca pissin sen diyor. Biz övündüğümüz şeyleri bile eksik yapıyoruz. Elini yıkamaktan aciz insan dolu dışarıda. Avrupa sevicilik yapmıyor kimse, keşke onlar kadar medeni olsak, keşke bilimde ilerlesekte evlatlarımızı ufku açık yetiştirsek...
Ek: ayrıca Alman, Hollandalı, Rus ve Amerikan tanıdım hepsi de pırıl pırıl tertemiz ve çok güzel kokan insanlardı.
Diyeceğim o ki her millette pis olanda var ama taharet almıyor gibi söylemlerle karalamak hoş değil.
ben acik acik yaziyorum. dünyayi gezdim ve araplardan (Hindistan ve Afrika ülkelerini es geciyorum, onlar kokmakda Master yapmis nedense) sonra kokan tek millet biziz. Yahu tamam sicak ama Italya, Ispanya hele Portekiz daha sicak. kimse kokusmuyor.
not: dogumdan veya ameliyatdan sonra Burda hemen yürütüyorlar. Ayaga kalkip yürümezsen doktorlar baya azarliyor. hele ebeler canini Okur öyle balik gibi yatsan. hemsirede zaten bir bardak su bile vermez. refaketci durumu olmadigi icin kendileri kalkiyor Tipis tipis