mrb herkse
bu konuyu açmamı burdan bir kaç arkadaş tasiye etti aslında ama benim de aklımdaydı
benim konularımı bi çok kişi biliyo
sizlere çok samimi söylüyorum ben değişmek istiyorum
yani artık umurumda olmasın istiyorum,hiçbirşeyi kafama takmak istemiyorum,kav ga çıksın istemiyorum çünkü sonunda üzülen ben oluyorum
rahat biri olup da hiçbirşeyi görmeyeyim demiyorum ama ben artık onu kıskanmak istemiyorum ne ilgisini ne kendini,yani artık bende ki değişime o bile şaşırsın isiyorum hem de çok şaşırsın o kadar kırdığı için de pişman olsun istiyorum
sizlerden şunu istiyorum bana kendi hayatınızdan örnekler verirmisiniz?çok söylediniz uyardınız biliyorum ama gerçeken ihtiyacım var buna.
mesela ben de senin gibiydim ama değiştim
yada benim sevgilim,nişanlım,eşim şöyle yapıyo böyle yapıyo şunlarla şöyle muhattap oluyo ama kıskanmıyorum umursamıyorum.
veya şunu yap şöyle davran değişmek için.gibi..
gibi örnekler bekliyorum sizlerden,yardımcı olursanız çokk sevinirim
sıkıntın çok aşırı kıskanç olmakmı? evetse eşinimi kıskanıyosun?
bılemedımkı ne dıyım sımdı
kıskanır ınsan yanı
ama bı olcusu olmalı
kendıne bı soz ver mesela her zaman oldgu gbı davranma bı kac gun sasırt sevgılını
evt aşırı kıskancım,sevgilimi kıskanıyorum malesef hemen hemen herşeyden
ben kıskandıkça oda bi havalara giriyo tabi kavga ediyoruz üzülen ben oluyorum..
demek kı hata yanlızca sende degılben ölçüyü kaçırdım oda beni çok kırdı çok
Lorena böyle bi'konu açmış olmana inan çok sevindim ama lütfen bu sefer adımlarını ciddi at yani söylediklerimiz pencereyi kapadığında orada kalmasın inan iyiliğin için söylüyoruz.
Her kadın kıskançtır keza erkekler de öyle sevdiğini kıskanman çok çok normal ama kıskançlık dozunda güzeldir. Ki ben akrep burcuyum karşımdakine burcumu söylediğimde ":18:" böyle bi'ifade oluşuyo. Erkek arkadaşımla da ilk muhabbetlerimizde sormuştu çok mu kıskançsın diye. Aslına bakarsan eskiden öyleydim çok dışarda yaşardım duygularımı. Şimdi artık büyüdüm galiba (23 yaşındayım) kıskansam da karşımdakine asla dillendirmiyorum. Çok uç noktalarda müdahale ediyorum. Mümkün olduğunca kendime güvenmeyi öğrendim karşı cins konusunda da işin aslı fazlasıyla ego sahibi oldum. Yani senin örneklerindeki gibi bi'kız koluna deydi vs.gibi bi'şeyde ben rakip bile görmem kendime Şımarık değilim ama özgüvenli olmak kendi psikolojim için daha iyi oldu. Mesela karşımdakine sen olmazsan yaşayamam, o kızdan seni kıskandım ya onu bana tercih edersen havasına hiç sokmadım. Hep ben değil karşımdaki korksun mantığını benimsemeye çalışıyorum.
Bu yüzden ben senin tüm konularını özgüvensiz oluşuna bağlıyorum çünkü uçan dişi sineği bile kıskanıyosun bu tamamen kendine olan güvensizliğinle alakalı.
demek kı hata yanlızca sende degıl
neden sadece kendını degıstırmeye calısıyorsun o zaman ?
karsındakı ınsanında degısmesı gerekır bu durumda
Kıskançlığın bir sürü sebebi olabilir canım önce bunu bulmalısın. Yani o güvenini sarsacak şeyler mi yapıyor olabilir yada sende özgüven problemi olabilir. Önce sorunun kaynağını bul bence sonra onu düzeltmeye çalışırsın.
Arama motoruna "Beklentinin Zehri" diye yazip arat. Bir blog sitesinde cok guzel bir yazi var. Her turlu insan iliskisinde asiri beklentinin zararindan, nasil dusunmek gerektiginden bahsediyor. Benim bakis acimi degistirebilen bir yazidir. Herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmiyorum ama...
Senin bir onceki konunda yazdiklarin bana o yaziyi hatirlatti. Aha ayni yazidaki gibi davraniyor iste duye dusunmustum senin icin. Kendinden birseyler illa ki bulursun. Cok guzel bir yazi.
evt aşırı kıskancım,sevgilimi kıskanıyorum malesef hemen hemen herşeyden
ben kıskandıkça oda bi havalara giriyo tabi kavga ediyoruz üzülen ben oluyorum..
ben işte onu öyle bi havaya soktum ki beni çok kırdı
beni sevdiğini söylsede yanımda olsada artık değer vermiyo sanki bilmiyorum
eğer dediğin gibi özgüvensiz olmamdan mı kaynaklanıyo bilmiyorum,çünkü çevremdeki insanlar tarafında beğenilirim hep
sevgilimde aksine öyle yakışıklı biri değildir
yani nedenleri bıraktım artık gerçekten kıskanmak istemiyorum yoruldum üzülmekten
Aslinda isin bir de su boyutu var lorena ve erkeklerde bu konuda mumkun oldugunda kacinacaksin o da su ki : "essegin aklina karpuz kabugu dusurme!"
Sirf bunun icin bile inanki kendini geriye cekmeye deger. He bir de erkek arkadasin emin ol kendini hepten birsey zannediyordur sen boyle costukca.
Bende de asabiyet problemi var bir sey uyguluyorum son gunlerde bence ise yariyor. Esime gicik mi oldum bir konuda mesela . Ona degil de kendi kendime soyleniyorum , dokuyorum icimi. sonra inanki rahatliyorum ve ona normal davraniyorumesim beni fazla fevri bulur. ister ki hep sakin olayim narkoz yemis gibi.
Kendi icindeki sesi kendin durdur.
Bu sorunun en temizi hayatının merkezine sadece kendini koymaktır, kıskançlık elbette olmalı ama dozunda...
Zaten çok sevince onunla beraber güvende geliyor insana, aşırı kıskanıyorsanız sevgiliniz de bir sıkıntı var demektir. Güven mi vermiyor size?
Karşındakini kafanda çok yücelttiysen isterse bin kişi güzelsin desin yine de özgüvensiz hissedersin.
Onsuz yaşayabileceğine inandır kendini çünkü cidden yaşarsın eskiden o mu vardı pekala da yaşıyodun.
mrb herkse
bu konuyu açmamı burdan bir kaç arkadaş tasiye etti aslında ama benim de aklımdaydı
benim konularımı bi çok kişi biliyo
sizlere çok samimi söylüyorum ben değişmek istiyorum
yani artık umurumda olmasın istiyorum,hiçbirşeyi kafama takmak istemiyorum,kav ga çıksın istemiyorum çünkü sonunda üzülen ben oluyorum
rahat biri olup da hiçbirşeyi görmeyeyim demiyorum ama ben artık onu kıskanmak istemiyorum ne ilgisini ne kendini,yani artık bende ki değişime o bile şaşırsın isiyorum hem de çok şaşırsın o kadar kırdığı için de pişman olsun istiyorum
sizlerden şunu istiyorum bana kendi hayatınızdan örnekler verirmisiniz?çok söylediniz uyardınız biliyorum ama gerçeken ihtiyacım var buna.
Mesela ben de senin gibiydim ama değiştim
yada benim sevgilim,nişanlım,eşim şöyle yapıyo böyle yapıyo şunlarla şöyle muhattap oluyo ama kıskanmıyorum umursamıyorum.
Veya şunu yap şöyle davran değişmek için.gibi..
Gibi örnekler bekliyorum sizlerden,yardımcı olursanız çokk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?