şunu sormak istiyorum öncelikle yaşadıklarım yaşayacaklarımın teminatı mıdır ? benim 3 yıllık bir ilişkim sevgilimle tanıştığım zaman pisikolojik sorunlarıı ve öfke kontrol sorunları olduğunu biliyordum ve onu öyle kabul ettim çok hataları oldu hep yanında olup ona destek çıktım sorunlarımız oldu elbet çok kez sınandık hem onun tarafından hem benim tarafımdan askerlik dönemimiz de sorunlu olmuştu mesafeler kıskançlıklar özlem bir ayara gelince çok huzurlu olmadı ordaki yaşadığı sorunlarla tabi neyse askerlikten döndü işe girdi iyi kötü düzeni oldu her şey güzel gitti evlenmek istedik tabi nişanlılık dönemim de çok sorunlu geçti aileler birbirleriyle anlaşamadılar faklı tarzları düşünce farklı hayat tarzları farklı herşey farklı ve sürekli itişmeler oldu ister istemez bizide etikledi ben sevdiğimden ve sevgisinden eminim güvenim de sorunsuz evliliği yürüteceğimize inanıyorum ama o kadar çok sorun yaşadık ki artık sürekli nasıl olacak sevgili dönemi sorunlu nişanlık dönemi sorunlu evlilikte sorunlu mu olacak korkusu geldi ben korkmaya başladım yani 2 hafta sonra olacak düğün belki düğün yaklaştığın için mi bilmiyorum ama ben bilmiyorum ailem tabi istemiyor evlenmemi onunla mutlu olmayacağıma inanıyor çünkü ailesini hiç sevmediler kendisiyle de ömür boyu bununla mı uğraşacaksın sen düşüncesindeler sizin tecrübe ve bilginizle tarafsız olarak fikir almak istiyorum teşekkürler