- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
inciri bende almak istiyorum canım bu ay Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bakalım iş birazda kafayı rahatlatmakta sanırım takıncada olmuyor diyenler çok varCANIM ben dE 7 aylık evliyim bu ay gebelik nasip etti Rabb'im ..adetimin 3 gününde doktora gittim çok şükür sonuçlar iyi çıktı biraz kaşıntı var diyince ilaç ve fitil verdi..bu ay kestane balı almıştım süte karıştırıp eşime verdim .. çok devam edemesem de incir ve igdeciçeği yedim
Canim tiroidin kacmerhaba hanımlar ben 2 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum ama henüz olmadı.Tabi önce Rabbimin vereceğine inanıyorum ama bizimde birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.siz bu yollarda neler uyguladınız ? hem dua olarak hem kür yada folik asit gibi takviyeler olarak.geçen ay rahim filmi çektidim normal çıktı hormonlarımdan da tsh hariç diğerleri normal.hipotrodidi hastasıyım ilaç kullanıyorum bunun için
en son ölçtürdüğümde 5 küsür çıkmıştı canım ilacımı devamlı kullanıyorum oda etkiliyor diyorla amaCanim tiroidin kac
Bndr hipotiroid hastasiyim 10 ay bebegim olmadi duzene girdigi ay hamile kaldim kontrollerini aksatma ilacini mutlaka kullan bide endokrin doktoruna git dahiliyeyle falan ugrasmaen son ölçtürdüğümde 5 küsür çıkmıştı canım ilacımı devamlı kullanıyorum oda etkiliyor diyorla ama
Tsh i duzene sok cnim ilac dozunu arttiriyolar onun icin ayrica dr a git. Bende tiroid hastasiyim ilacimida onemsemiyodum ovulasyon testi ile hamile kaldim snra ilacimi duzenli kullanmaya basladim. Sen bi dr a git degerine gore ilac verir en azindanmerhaba hanımlar ben 2 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum ama henüz olmadı.Tabi önce Rabbimin vereceğine inanıyorum ama bizimde birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.siz bu yollarda neler uyguladınız ? hem dua olarak hem kür yada folik asit gibi takviyeler olarak.geçen ay rahim filmi çektidim normal çıktı hormonlarımdan da tsh hariç diğerleri normal.hipotrodidi hastasıyım ilaç kullanıyorum bunun için
Folik asitte kullanıyordum canım yaklaşık 3 ay kadar ..kafayı rahat tutmak bencede önemli doktor bana birşeyin Yok diyince çok rahatlamıştım ..tez zamanda sana da nasip olur inşallahinciri bende almak istiyorum canım bu ay Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bakalım iş birazda kafayı rahatlatmakta sanırım takıncada olmuyor diyenler çok var
benim bir kaç ay düzenli oluyor sonra yine yükseliyor değerler canım bazen ilacı içmeyi aksatıyorum o yüzden sanırım inşallah olur deiğin gibi endokrine hiç gitmedim aslında ona sıra alsamda gitsem çok iyi olacak ben bir bakayım canım en iyisiBndr hipotiroid hastasiyim 10 ay bebegim olmadi duzene girdigi ay hamile kaldim kontrollerini aksatma ilacini mutlaka kullan bide endokrin doktoruna git dahiliyeyle falan ugrasma
folik asit hiç kullanmadım canım etkisi oluyor diyorlar aslında senin kullandığın neydi bende kullanmaya başlayayım olmazsaFolik asitte kullanıyordum canım yaklaşık 3 ay kadar ..kafayı rahat tutmak bencede önemli doktor bana birşeyin Yok diyince çok rahatlamıştım ..tez zamanda sana da nasip olur inşallah
aynen canım en kısa zamanda endokrine sıra alacağım çünkü hep dahiliyeye gidiyordum endokrine gitmem gerek artıkTsh i duzene sok cnim ilac dozunu arttiriyolar onun icin ayrica dr a git. Bende tiroid hastasiyim ilacimida onemsemiyodum ovulasyon testi ile hamile kaldim snra ilacimi duzenli kullanmaya basladim. Sen bi dr a git degerine gore ilac verir en azindan
Yuksek olursa tiroid koruyo gebe kalmayi zorlastiriyo hic aksatma ilacini eger bebek istiyorsan ve mutlaka endokrine git telden sira alinmiyo oraya sabah erken gitmen gerek bu hastaligin uzmani obenim bir kaç ay düzenli oluyor sonra yine yükseliyor değerler canım bazen ilacı içmeyi aksatıyorum o yüzden sanırım inşallah olur deiğin gibi endokrine hiç gitmedim aslında ona sıra alsamda gitsem çok iyi olacak ben bir bakayım canım en iyisi
aynen canım öyle yapayım ya sıra geç alınıyor diye hep erteledim endokrini burdakine sıra zor bulunuyorda tek doktor var.bakalım en kısa zamanda alıp gideceğim hem bebek istediğimide söylerim ona göre ilaç dozunu ayarlar belki yani tshdan başka sorun yok şimdilik eşimde var mı bilmiyorum ama o test vermediYuksek olursa tiroid koruyo gebe kalmayi zorlastiriyo hic aksatma ilacini eger bebek istiyorsan ve mutlaka endokrine git telden sira alinmiyo oraya sabah erken gitmen gerek bu hastaligin uzmani o
Merhaba canım belki hatırlarsın beni klomen kullananlar adlı konudaydım, klomen kullandım gebelik oluşmadı. Tüp bebeğe karar vermiştik kafamız rahattı o ay soğan kürü uyguladım ovulasyon testiyle birlikte ve hamile kaldım kesinlikle soğan kürünün katkısı olduğunu düşünüyorum. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haberler veririsin bize.merhaba hanımlar ben 2 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum ama henüz olmadı.Tabi önce Rabbimin vereceğine inanıyorum ama bizimde birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.siz bu yollarda neler uyguladınız ? hem dua olarak hem kür yada folik asit gibi takviyeler olarak.geçen ay rahim filmi çektidim normal çıktı hormonlarımdan da tsh hariç diğerleri normal.hipotrodidi hastasıyım ilaç kullanıyorum bunun için
hatırladım tabi canım çok sevindim gerçekten soğan kürünü klomen bende kist yaptığı ay kullanmıştım düzenli içmedim ama yinede kistim gitmişti.olmazsa tekrar denerim her ay hüsran olunca da geçen ay rahim filmi çektirdim ondada problem çıkmadı.eşim test vermiyor bende üstüne gitmek istemiyorum bir kaç ay uğraşmak istemiyorum kafamı rahat bıraksam belki olur diyorum bakalım canımMerhaba canım belki hatırlarsın beni klomen kullananlar adlı konudaydım, klomen kullandım gebelik oluşmadı. Tüp bebeğe karar vermiştik kafamız rahattı o ay soğan kürü uyguladım ovulasyon testiyle birlikte ve hamile kaldım kesinlikle soğan kürünün katkısı olduğunu düşünüyorum. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haberler veririsin bize.
düzenli dene bence canım bende hamile kalmadan 4 ay önce rahim filmi çektirmiştim.hatırladım tabi canım çok sevindim gerçekten soğan kürünü klomen bende kist yaptığı ay kullanmıştım düzenli içmedim ama yinede kistim gitmişti.olmazsa tekrar denerim her ay hüsran olunca da geçen ay rahim filmi çektirdim ondada problem çıkmadı.eşim test vermiyor bende üstüne gitmek istemiyorum bir kaç ay uğraşmak istemiyorum kafamı rahat bıraksam belki olur diyorum bakalım canım
Folibol hangi doktora hamilelik düşünüyorum desen hemen folik asit veriyorlarfolik asit hiç kullanmadım canım etkisi oluyor diyorlar aslında senin kullandığın neydi bende kullanmaya başlayayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?