yardım eder misiniz?

inşallah canım biraz daha zamana bırakayım dedim bende çok takıyordum olmuyor diye buda etkiliyor olabilir bakalım.
Streste etkiler ama bazıları cok stres yaptıgı halde hamıle olduklarını gördüm. Streste bi sebep olabilr tabı ama cok etken oldugunu dusunmez oldum artık ben

Streste etkiler ama bazıları cok stres yaptıgı halde hamıle olduklarını gördüm. Streste bi sebep olabilr tabı ama cok etken oldugunu dusunmez oldum artık ben
aslında öyle bencede ama işte kendimizi avutuyoruz sanırım folik asit başlasam dedim faydası olur mu bilmiyorum eşimde test verse doktor ona göre tedavi uygulayacağını söyledi eşinden de test almadan tedavi uygulayamam dedi bakalım kendi haline bırakayım bir kaç ay ikna olmuyor bir türlü

Su erkeklerdede ne gurur var . Bi damlacık sey için inata bak :) sen zaten folik asite başla cnm eşinde ne zaman ikna okursa o zaman gitsinn.

aynen sorma almayı düşünüyorum bakalım folik asit canım birde tsh için endokrine gideyim diyorum ilaç dozunu falan ayarlasınlar
Cnm tsha saglık ocagındada bakıyorlar oraya gitsen olmazmı. Endokrın dedidigin bölüm daha mı genış kapsamlı bakıyor

Kızlar eşiniz keçiboynuzu özü içsin günlük yarım çay bardağı 1-2 kez.

Kuru inciri sıvı bir gün bekletip eşinle yiyin veya şekerli suda kaynatıp suyuyla yiyin.

Eşiniz bal fındık ceviz badem yesin.Benim teyzemin gelininde felan işe yaradı.Bende kullanıyorum

Cnm tsha saglık ocagındada bakıyorlar oraya gitsen olmazmı. Endokrın dedidigin bölüm daha mı genış kapsamlı bakıyor
ben değerlere baktırmak için dahiliyeye gidiyordum canım ilk onda başladım endokrine bulunduğum yerde sıra bulmak zordu.bu işin uzmanı endokrin.bu yüzden hem çocuk düşündüğümü söylerim belki ilaç ayarlamasını yapar hemde ultrasonla da bakar troidlere.bir kez baktırmıştım nodül falan varmı diye o da 7 yıl önceydi.

O zaman git cnm bi görün Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…