Yardım eder misiniz ?*

ysmnx93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
41
1
86
İzmir
Merhabalar ben 17 yaşında genç bir kızım. Sizlere danışmak istediğim bi konu var. Daha doğrusu derdimi paylaşmak istiyorum. 17 yaşında olduğum halde beni dışardan görseniz inanmazsınız yaşıma. 1.65 boyundayım fakat yaşımı küçük gösteriyorum. Ayrıca çevremdeki insanlar bana çok çocuksu olduğumu söylüyorlar. Erkek arkadaşım da dahil... Aslında o söylediğinde ona kızamıyorum ama çok çocuksu olduğumu düşünmüyorum. Her insanın içinde hiç bir zaman ölmeyen bir çocuk vardır yani.
Sizce neler yaparsam olgun olabilirim? Hem davranışsal olarak hemde dış görünüş olarak?
Cevaplarınız benim için çok değerli..
Şimdiden teşekkür ederim... :çok üzgünüm:

büyümek için acele etme..
büyümek büyük göstermek iyi bi şey olsaydı
kozmetik ve estetik sektörü diye bişey olmazdı
ilerde de küçük görünelim diye uğraşıcaz

güzelim benım şahsı fıkrım bırının sana soylemesıyle nasıhatlarde bulunmasıyla olgunulasamazsın..senın bazı seylerden yaşayarak ders alarak oturaklaşacaksın..17 yasındasın cocuk degıl genc bır bayan olmussun artık kımseye kendını güldürme.soruna gelınce yınede mesele giyim tarzını degıstırebılırsın,bıraz daha hal ve hareketlerıne dıkkat edebılırısn vs......saygılarımla:enbuyukkk:

Canım kızma ama sen zaten çocuk sayılırsın daha yerimseniben Olgun gözükmek için hiçbirşey yapmana gerek yok bence,her yaşın kendine göre bir güzelliği var... Çocuksu gözükmen de çok normal. Ben de o yaşlarda makyaj yapmadığım ve yaşıma uygun giyindiğim için gayet çocuksu görünüyordum ve eminim ki buradaki birçok kişi de aynı şekilde görünüyordu. Bir en fazla iki sene sonra zaten şimdiki halinden çok farklı görüneceksin inan. Yüz hatlarrın oturacak,giyim tarzın,oturman kalkman,konuşman, yaşının büyümesiyle herşeyin değişecek. Ben 21 yaşındayım ve 16 yaşındaki halimi tanıyamıyorum fotoğraflara baktığımda kaydirigubbakcemile3 o kadar değişmişim yani düşün... Zamanla sen de genç kızlığa geçiş yapacaksın kimse inanmayacak ne kadar hızlı serpilip büyüdüğüne hatta sen bile. O yüzden şimdi olgun görünmek adına seni yapaylaştıracak çabalar gösterme ve yaşının tadını çıkarmaya bak bence canım a.s.

bence olduğun gibi davranmalısın. gülüşün çocukçaysa onu değiştir gibi şeyler diyemeyiz. aman diyim sakın büyük görüneceğim diye giyiminde çok değişiklik yapma. çok uç noktalara kaçma yani. topuklu ayakkabı ve ağır makyaj mesela :1no2: o çocuksu duygu insanın doğasında vardır. bunu değiştirmek kolay değildir. senin hayata bakış açınla ilgilidir. eğlenmeyi, gülmeyi seviyorsan bunu değiştirip her gün makaleler okuyup denemeler yazamazsın ki. olgunlaşmak zamanla olacaktır bence 17 yaşında biri olgun olsa tuhaf olur zaten bırak çocukluğunu yaşa.

yok ben illa biraz olgun görünmek istiyorum diyorsan, sence sende görülen çocuksu şeyler neler, konuşma tarzın mı, insanlar içinde kendini ifade etme şeklin mi, saç ve giyim tarzın mı, belki bunları tespit edip onlar üzerine yoğunlaşırsak sorunu biraz da olsa çözmüş oluruz.

ama tekrar söylüyorum benim fikrim kendin gibi olmandan yana, 17 yaşındasın çok da büyük sayılmazsın, küçümsediğimden değil canım ben de daha 19umdayım yanlış anlama olumunekankayizsmile

canım ben 20 yaşındayım ama hal ve hareketlerim de görünüşüm de 15 gibi :)
makyaj yaptım, topuklu ayakkabılar, klasik elbiseler giydim baktım olmuyor bıraktım gitti :)))

yollarda zıplayarak yürüdüğüm, salıncakta sevgilime kendimi sallattığım zamanlar var hala :) erkek arkadaşım da alıştı, bazen çocuk gibi davranıyosun derdi. artık demiyor çünkü değişmeye niyetim yok.

bence olduğun gibi kal bu en iyisi

ilerde bu günlerine dönmek istiyeceksin...tadını çıkar.ama şanslı olduğunu da anlıyacaksın
küçük göstermek avantajdır
zaten yaşını büyük göstermek çok yapay durur inan...o yaşlarda yapılan ağır makyajlar
ve yanlış kıyafet seçimleri daha komik duruma düşürüyor insanı.

öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim :)
ya çocuksu olarak davranışlarımdan kasıtları şunlar ben eğlenceli biriyim eğlenmeyi gülmeyi çok severim çok hareketli biriyim ama bunlardan dolayı yanlış anlaşılıyorum ondan sonrada hemen adım çocuksuya çıkıyor. kıyafet bakımından çocuksu değilim genelde benim yaşımdaki genç kızlarla aynı ayarda giyimim :)
ben bide tek kardeşim hafiften şımarıklığımda var acaba ondan mıdır dicem ama pek sanmıyorum :S
ya nasıl desem bazı kişilere yaşımı zor inandırıyorum hatta içlerinden bi kaçı seni bilerek bi sene falan büyük yazdırmışlardır diyorlar o zaman çıldırcak gibi oluyorum. bu yüzden doladım kafama bunu benneyaptımki

anlıyorum seni, yaşını inandırmak çok zor oluyor... ben dersanede öğretmen olarak çalışıyordum canım son 4 aydır, oradaki öğrenciler ve öğretmenler bile inanmadılar yaşıma.. ben de çok gülerim. hatta adımın anlamı bile 'gülmek' :) bence aşırı derecede şımarıklığın yoksa, gülmek eğlenmek neşeli olmaktan vazgeçme.......

şımarıklığım aşırı derecede değil o yönden sorunum yok :)
ben böyleyim gülmekten eğlenmekten son derece hoşlanıyorum ama sanırsam kimi zaman bunların dozunu kaçırıyorum :S bide sevgilimden bi kaç zamandır sık sık duyuyorum bunu buda etkiliyor beni aslında alışıktır bu hallerime kimi zaman çekemediği oluyor sanırsam

kimseyi inandırmak zorunda değilsin

ben 24 yaşındayım ama gören lise çağı sanıyor. düşün ki bir de öğretmenim çocukların arasında kayboluyorum.kaydirigubbakcemile3
milletin ne dediği umurumda değil. ben kendimi böyle seviyorum. kimseye yaşımı da ispatlamak zorunda değilim. onlara çocuksu geliyorum diye kıyafetlerimi de değiştiremem davranışlarımı da. kaydirigubbakcemile2

millerin dediklerine kapat kulaklarını bildiğin gibi yaşa. annenin dediklerini diğerlerinden ayır buyrunnnnnnnnn

ahh...ahh.. keşke 17 yaşında olsamda bana çocuk deseler bee bence dert etme hem olgunlaşman için büyümen gerekiyo bunuda hemen yapamıcan için hiç acele etme ayrıca sevgilin kaç yaşında sanırsam seninle yaşıt ki oda çok büyük sayılmaz hiç büyük göstermek için uğrşma varsın öyle desinler sen takma büyüyüncede keşke 17 yaşında olsam dersin
bide ne güzel minyon tiplisin ilerdede yaşını göstermiceksin bu çok güzel bişey benim ablamda öyle ve şuan 25 yaşnda hala 20 yaşındaki çocuklardan teklif alıyo ama takmıyo yaşınıda göstermediği için avantajlı ilerki yıllardada

haklısınız :)) ilerde okul öncesi öğretmenliğini düşünüyorum kesin bende sizin gibi onların arasında kaybolurum kaydirigubbakcemile3 insanlarn dedikleri canıma tak etmek üzere yoksa ben halimden memnunum :)

sevgilimde benimle yaşıt aslında onda çok olgun sayılmaz bende sizin gibi düşünüyorum bu benim için bi avantaj ama dezavantajlarıda var işte

sevgilimde benimle yaşıt aslında onda çok olgun sayılmaz bende sizin gibi düşünüyorum bu benim için bi avantaj ama dezavantajlarıda var işte

evet cnm malesef dezavantajı da var.. bi de beni düşün 1.54 boy 43 kilo mirmirmirmir yerden bitme gibiyim!

Küçük görünmek her zaman avantajdır bence.
Büyümek için hiç acele etmeye gerek yok.

evet cnm malesef dezavantajı da var.. bi de beni düşün 1.54 boy 43 kilo mirmirmirmir yerden bitme gibiyim!

yok yahu 1.54 iyi bi boy bence bundan dahada kısa olanlarda var :S ben 1.65 im kilom 58 civarlarında bende farksız değilim okuduğum lisede milletin boyu upuzun ben yanlarında minicik kalıyorum

benim de çok küçük gösterdiğimi ileri sürer herkes..senden 7 yaş büyüğüm ama senin yaşlarında gösterdiğimi isöylüyorlar..ben bu durumdan gayet memnunum özellikle yaşlarımız daha ilerlediğinde daha büyük avantaj bence
sen de halinden memnunmuşsun canım o yüzden kimin ne dediğini takma..ben bu durumdan çok memnunum küçük göstermek herzaman avantajdır de geç
erkek arkadaşına da kız sanki sen çok büyüksün ayrıca beni olduğum gibi kabul ediyosan et diye :)

bencede bi avantaj ilerde yaşımız ilerledikçe daha genç göstericez kaydirigubbakcemile3
çevremdekilerin laflarından yorulmasam hayatta takmam böyle bişeyi.. erkek arkadaşıma pek kızamıyorum baya düşkünüm ona ama bana çocuksu dediğinde tavır yapıyorum zaten çok fazla dile getirmiyor genelde çok kızdırdığım zamanlarda söylenir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…