Yardım eder misiniz ?*

yaşın 17 zaten çocuksun acele etme boyunda uzar fiziğinde değişir
daha gelişimini tamamlamadın ki sen ayrıca büyümek büyük göstermekte hiç
güzel bişey değil hiçte uğraşma yaşını büyük göstermek için yapmacık olursun
içinden geldiği gibi yaşa ayrıca bence 17 yaş hiçte olgun olunucak bi yaş değil görüyorum yolda senin yaşında kızları dersin 25-26 yaşında benden olgunlar yani uzun lafın kısası sen normalsin hem ne demiş deniz seki her yaşın ayrı güzelliği var bilirimmm:)))

canım topuklu da giysen,klasik de giyinsen hareketlerin değişmedikçe eğreti duracaktır..

ne güzel işte bırak yaşının güzelliklerini yaşa.. belli bi yaşa gelince o deli dolu günlerini çok ararsın..

20 yaşındayım ben 17 yaşındaki halimi düşünyorum da her şeyimle çok değiştim.. giyim tarzım,düşüncelerim,konuşmalarım..

herşey tadında ve yerinde güzel..

kimseye aldırmadan içinden geldiği gibi yaşa hayatı..

sevgiler..

Verdigin cevaplara göre senin yapın bu tatlım degistiremezsin hem ne kadar güzel iste enerji dolu eglenceli olmak .. Bende 21 yasındayım ama herkes 16-17 sanıyor aslında benim hosuma gdiyor bu durum .. Ne bileyim kücük görünmek güzel birsey bana göre ..

haklısınız :)) ilerde okul öncesi öğretmenliğini düşünüyorum kesin bende sizin gibi onların arasında kaybolurum kaydirigubbakcemile3 insanlarn dedikleri canıma tak etmek üzere yoksa ben halimden memnunum :)

:1: bir kaybolan sen olmayacaksın

milletin dediklerini duymamayı öğren. ileride farklı şeylerden dolayı daha çok laf duyacaksın.:sm_confused:

sen halinden memnun görünürsen duyacağın laflar azalır :lepi:

nerede nasıl davranılacağını bildikten sonra çocuksu olmanın bir zararı yok yerimseniben

35-40 yaşına gelince o duymak istemediğin sözleri arayacaksın, emin ol...:1closedeyes:

Beni görsen hele cok sasırırsın gerci aramızda cok fazla yas farkıda yok kaydirigubbakcemile3 hayat işteee ne güzel cnm bsvr bende cock gibiyimdir

canım sen 17 yaşındasın ve bunu takmışsın kafana...ben 29 yaşımdayım bana hala 17 diyenler var...bende çok sinir oluyorum açıkçası...çocuk muamelesi yapıyolar bazen dükkanlarda falan....laelaelaelaelaeyaşlanınca avantaj olacak ama can sıkıcı oluyor böyle olunca anlayabiliyorum seni.....

ama giyimle kuşamla olmuyor bu iş,ben gayet yaşıma göre giyiniyorum ama tipim öyle işte küçük gösteriyorum.....hani bu boyla falnda ilgili değil yüz bebeksi olunca küçük görünüyor insan....

davranışa gelince sen şu an zaten olgunlaşma aşamasının başındasın,zamanla oturacak kişiliğin,davranışların vs...ama çocuk gibi davranmak başka bişey içindeki çocuğu öldürmemek başka bişey...benimde var içimde bi çocuksempatiksalakcinni bi arkadaş salıncakta sevgilisine sallatıyomuş kendini,21 yaşındaymış sanırım,ben 29 yaşımda daha geçen ay sallattım nişanlıma kaydirigubbakcemile3

yeri geldi mi olgunda olur insan çocuksuda...içinden geldiği gibi davran sen...zaten daha 17 sin yerimseniben

Valla kucuk gostermek ıyıdır ozellıkle yasın buyudukce zemuszemus Gorumcem 31 yasında ama gorsen kucucuk (cenesı yasından buyuk ama ).40 kılo cocuk reyonunden gıyınıyo hala.Bıraz boydan kurtarıyo sadece.Nısanlıyken dugune gıttık lısede hangı bolumu okuyosun dedıler o zaman 28 yasındaydı :)Sımdı 20lerınde gosterıyo ve o bundn cok memnun.

bencede takma canım. bende 26 yaşındayım ama görenler ve eşim 18lik gibisin diyor. hatta geçen bi bayan eşim ve bana kardeşmisiniz dedi. eşimi abim sanmış:). benziyormuyuz dedim. benziyorsunuz ama genç kız gibi görünüyorsun dedi. üniversitede okuduğum zamanlarda 2. dönem başka bir üniversiteye geçiş yapmıştım. gittim sınıfa oturdum felan. bi arkadaşımlada aynı sınıftaydık. hocam listede ismim yazmıyor dedim. garip baktıktan sonra listeye ekledi. odasına gittiğimizde. ben seni birisinin kardeşi sandım dedi. yanımdaki arkadaşa dönüp. ya kusura bakma ama sen ondan kart duruyorsun. ileride sen önceden yaşlanacaksın, arkadaşın genç gözükecek dedi. bunun gibi daha çokk şey yaşadım. alıştım artık. ama bazen insanlar beni çocuk sanıp takmıyor. o zaman işte kötü oluyor.
yinede diyorum ben yaşlanmıyacağım iyi birşey:D

Merhabalar ben 17 yaşında genç bir kızım. Sizlere danışmak istediğim bi konu var. Daha doğrusu derdimi paylaşmak istiyorum. 17 yaşında olduğum halde beni dışardan görseniz inanmazsınız yaşıma. 1.65 boyundayım fakat yaşımı küçük gösteriyorum. Ayrıca çevremdeki insanlar bana çok çocuksu olduğumu söylüyorlar. Erkek arkadaşım da dahil... Aslında o söylediğinde ona kızamıyorum ama çok çocuksu olduğumu düşünmüyorum. Her insanın içinde hiç bir zaman ölmeyen bir çocuk vardır yani.
Sizce neler yaparsam olgun olabilirim? Hem davranışsal olarak hemde dış görünüş olarak?
Cevaplarınız benim için çok değerli..
Şimdiden teşekkür ederim... :çok üzgünüm:

Çokta büyük olduğun söylenemez. Zaten çocuk sayılırsın daha. Acele etme, yaşını keyfini çıkar.

Merhabalar ben 17 yaşında genç bir kızım. Sizlere danışmak istediğim bi konu var. Daha doğrusu derdimi paylaşmak istiyorum. 17 yaşında olduğum halde beni dışardan görseniz inanmazsınız yaşıma. 1.65 boyundayım fakat yaşımı küçük gösteriyorum. Ayrıca çevremdeki insanlar bana çok çocuksu olduğumu söylüyorlar. Erkek arkadaşım da dahil... Aslında o söylediğinde ona kızamıyorum ama çok çocuksu olduğumu düşünmüyorum. Her insanın içinde hiç bir zaman ölmeyen bir çocuk vardır yani.
Sizce neler yaparsam olgun olabilirim? Hem davranışsal olarak hemde dış görünüş olarak?
Cevaplarınız benim için çok değerli..
Şimdiden teşekkür ederim... :çok üzgünüm:

haydaa bız kucuk gosterelım 17 18 lık cıtır gıbı olalım dıye kremlere sac boaysına paraları boca edelım cıtır desın ben olgun olceemm

sst yavrucumm olgun olup ne edıcen bı p...k yok bu olgunlukta bak keyfıne anacımm ah kese ben senın yasında olsammmm boshayallersmile

ben 1 ay sonra 20 olacağım ama hala davranışlarım çocuk gibi, yeri geldiğinde olgun oluyorum tabiki ama genelde eğlenceli,esprili takılırım falan, annem bile hep der küçük bi çocuk gibi davranıyorsun bazen diye. ama bu halimden rahatsız mıyım, değilim:teytey:
Dış görünüş de zaten yavaş yavaş otur kendiliğinden,20'den sonra... belki baby face falan'sındır, ki öyleysen ne şanslısın, bence bi bayan için yaşından genç göstermek güzel bişey. :lepi:
Uzun lafın kısası, takma kafana canım, oturur herşey zamanlaopuyorumnanaktan

öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)) ya dış görünüş olarak küçük göstermekten bi rahatsızlık duymuorm ama davranışsal olarak çocuksuyum :D artık değiştiğimi düşünüyorum eskisi kadar çocuksu değilim hem ben buyum yani beni böyle kabul etmeliler kaydirigubbakcemile2

Back
X