• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım eder misiniz ?

mmentos

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
76
21
18
Iyi aksamlar merhaba. Ekonometri bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim hocamiz anket ödevi verdi herkes tek başına yapacak konu bulamiyorum yardim eder misiniz?

Konu sınırsız hersey olabilir soru sormaktan cekinmeyin ddi hoca. Aklima hic bisey gelmiyor :KK43:

Kredi kartları kullanımı ile ilgili bir anket olabilir, tüketici alışkanlıkları olabilir, ruh halinin harcamalara ve ekonomiye olan etkisi olabilir.
Betonarme şehirlerin insan üzerindeki etkisi, teknoloji nereye gidiyor? 20 sene sonra nerede olacak falan olabilir.
Yapay zeka, robotlar, akıllı telefonlar ohoo yazdıkca yazasım geldi kız.

Kadina yonelik siddetle ilgili olabilir mi??haberlerde gosteriyorlardi simdi bu konuyla ilgili.ya da spor ve obeziteyle ilgili bir konu.bolumunuzle alakasiz ama konu sinirsiz deyince.tez konularimizdandi.teknolojik aletlerin kullanimi,para birikimiyle ilgili biseyler falan:)

Kiz ağzına sağlık dokturdun valla 2 dk da :D sorulari nasil sorabilirim acaba o da sorun aklına geliyoe mu birseyler ?

Bence konu sınırsız olsa da lanına yakın bir şeyler seçmelisin. Kadına yönelik şiddet fazla uzak geldi bana.

Hane gelirine göre tüketim alışkanlıkları
Yatırım araçları kullanımı hakkında bişeyler olabilir.
Otomobiller hakkında olabilir. Yani tercihler neye göre belirleniyor, nelerden etkileniyor. En çok kullanılan araba markası sonucuna ulaşabilirsin.
Markalar hakkında bir anket olabilir. Mesela deterjan markaları neden tercih edildiği.

Başka aklıma gelen olursa yazarım yine.

Bence konu sınırsız olsa da lanına yakın bir şeyler seçmelisin. Kadına yönelik şiddet fazla uzak geldi bana.

Hane gelirine göre tüketim alışkanlıkları
Yatırım araçları kullanımı hakkında bişeyler olabilir.
Otomobiller hakkında olabilir. Yani tercihler neye göre belirleniyor, nelerden etkileniyor. En çok kullanılan araba markası sonucuna ulaşabilirsin.
Markalar hakkında bir anket olabilir. Mesela deterjan markaları neden tercih edildiği.

Başka aklıma gelen olursa yazarım yine.
Evet ama siniftan birkac kisiyle konustum onlar para icerikli yatirim gibisinden konu bulmuslar ayni olmamasi icin baska seyler düşünmeye calisiyorum. Cok tesekkur ederim fikirler güzel:D

Ekonomik yönden uygun olmayan insanların bile kayıtsız kalamadigi akıllı teknolojik ürünler çılgınlığı.mesela insanlar ikinci bir ayakkabiyi alacak durumu yokken neden milyarlık akıllı telefonları almaya yöneliyor...

şu aralar banka sınavlarıyla haşır neşir olduğum için aklıma bankacılık geldi:KK76:

finans sektörü alanına da uygun bi düşün derim

Ekonomik yönden uygun olmayan insanların bile kayıtsız kalamadigi akıllı teknolojik ürünler çılgınlığı.mesela insanlar ikinci bir ayakkabiyi alacak durumu yokken neden milyarlık akıllı telefonları almaya yöneliyor...
Evet bu da mantikli veya ruh haline gore para harcamalari gibisinden diye de düşünmüştüm.

Bence cok super bir konu bu.

Back
X