Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kadina yönelik siddetle düşündüm ama sorular nasil olabilir. Bilmiyorum bide suan cok guncel bi konu ya.Kadina yonelik siddetle ilgili olabilir mi??haberlerde gosteriyorlardi simdi bu konuyla ilgili.ya da spor ve obeziteyle ilgili bir konu
Evet ama siniftan birkac kisiyle konustum onlar para icerikli yatirim gibisinden konu bulmuslar ayni olmamasi icin baska seyler düşünmeye calisiyorum. Cok tesekkur ederim fikirler güzelBence konu sınırsız olsa da lanına yakın bir şeyler seçmelisin. Kadına yönelik şiddet fazla uzak geldi bana.
Hane gelirine göre tüketim alışkanlıkları
Yatırım araçları kullanımı hakkında bişeyler olabilir.
Otomobiller hakkında olabilir. Yani tercihler neye göre belirleniyor, nelerden etkileniyor. En çok kullanılan araba markası sonucuna ulaşabilirsin.
Markalar hakkında bir anket olabilir. Mesela deterjan markaları neden tercih edildiği.
Başka aklıma gelen olursa yazarım yine.
Evet bu da mantikli veya ruh haline gore para harcamalari gibisinden diye de düşünmüştüm.Ekonomik yönden uygun olmayan insanların bile kayıtsız kalamadigi akıllı teknolojik ürünler çılgınlığı.mesela insanlar ikinci bir ayakkabiyi alacak durumu yokken neden milyarlık akıllı telefonları almaya yöneliyor...
Ekonomik yönden uygun olmayan insanların bile kayıtsız kalamadigi akıllı teknolojik ürünler çılgınlığı.mesela insanlar ikinci bir ayakkabiyi alacak durumu yokken neden milyarlık akıllı telefonları almaya yöneliyor...
Evet bu da guzel bir konuşu aralar banka sınavlarıyla haşır neşir olduğum için aklıma bankacılık geldi
finans sektörü alanına da uygun bi düşün derim