yardim eder misiniz

Gunisigim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
61
23
98
Oncelikle merabalar.. Bnm sze sorum olack bna yardim eder msnz.. Bn bir bebek istiodum gerekli seyleri yaptik regl donemim bi hafta gecikti tum hamilelik belirtileri gostermeye basladi snra bugun baktim kahverengi renk akintim var herkz reglin gecikmistr dio ama bnm reglim hic gecikmedi hayatim boyu szce ne yapmaliyim hamile miyim degil miyim

Biraz bekle dedi eczaneci idrara karsmasi icin

Ck uzuluorm bebegmin olmasni ck istiorm hc dikkat etmedm ya bnm yuzumden dustuyse

Doktora gittm dedi bikac gun bekle snra test yap bsey anlamadi

Tabiki düşmemiştir düşse anlarsın adetini 10 gün geçsin sonra hem test al eczaneden hem kan tahlili yaptır garanti olsun Allah gönlüne göre versin

adet gününe kadar doğal seleksyon devrededir. yani ya hep ya hiç kuralı. eğer hamile iseydin bile muhtemelen bu sağlıksız bir gebelikti bugün değilse yarın sebepsiz sonlanacaktı. diğer durum içinse psikolojinin hormonlar üzerindeki etkisini ,evlat edindiği bebeği emziren bir kadından daha iyi hiçbirşey anlatamaz herhalde.. bu forumda her gün 10larca kadın gebelik belirtilerinden bahsedip sonra regli olduğundan bahsediyor. kendimizi buna o kadar kanalize ediyoruz ki adet gecikmesine kadar varan belirtiler yaşıyoruz. başıma geldi ondan biliyorum:) rahatla bu ay artık geçti önümüzdeki ay güzelce beslen, kendine dikkat et. inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini buradan paylaşırsın...

Dogru diosunuz evet bni rahatlattiniz biraz ama ne bilim bnm gecikme hc olmazdi

Ck uzuluom acaba dikkat etmedigim icin mi tutunamadi

On gun gecti ama ben test yapmadim

neden test yapmıyorsunuz? en yakınd elet hastanesı acıle gıderek yada polıklınıkten randveu alırsan kadın hastalıkları dogumdan test yapıyrolar we 3 -4 saat ıcınde cıkabılıyor sonucu. bu kdr strese gırıp beklemenız eger gebelık varsa zarar verbeılır. acaba yaptırdınız mı son durum nedır ?

Hastaneden randwu aldim onu bekliom cnm ck tskr ederm ilginiz icin ins hayrli bi sonuc cikar...

Yarn gitcam ins canim. Adetim degsk oldu 3 gunden snra gelmedi

Benmde adetime 1 hafta vardi meraktan olesine yaparken hayali bi cizgiyle baslayip adet gunume kadar koyulasan bir cizgi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…