yardim eder misiniz

Doktora gittim cins biriydi o bni anlamadi bn onu

Peki hamile oldugumuzu bilmeden cok is yaparsak eger olusum varsa bebek tutunamayp duser mi

Peki hamile oldugumuzu bilmeden cok is yaparsak eger olusum varsa bebek tutunamayp duser mi

ilk bebek çalışmalırına bşladığımız ay döllenmeden 1 hafta sonra yatak taşıdım aklına gelebilecek tüm ağır işleri yaptım. 15 kilo bi oğlum var onu kaldır indir zaten hergün defalarca.. o ay gebe kalamadım.. bende senin gibi düşünmüştüm kesin bu ağır işler yüzünden olmadı dedim..

sonraki ay ev tuttuk taşıncaz yine tam döllenmeden 1 hafta sonra toparlanmaya başladım. taşınmadan 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim o bir hafta yine kaldır indir koliler vs.. dedim bu bebek durmaz bu kadar işe kesin düşer.. taşındığımız günün sabahı 1 damla kahverengi akıntım oldu. çok şükür hala göbişimde bebeğim. taşındım yerleştim bir tek perde asmadım onun dışında her işi yaptım.. kısacası tutunacak bebek tutunuyor kafana takma böyle şeyleri..

Allah bagslasn salih evlatlar olsunlar ins...bnde yeniym die degsk kaygilarm var iste

Ustune gormk ne demk
Canim bazen hamile oldugun halde adet olabilirsin. Sadece ilk ay icin gecerlidir. Adetin cok az genelde leke leke olur ve normalden daha kisa sure surer. 2-3 gun kadar. Adetim degisik oldu dedigin icin ustune goruyor olabilirsin demistim ama 3 gun yogun oldu deyince hamile olma olasiliginin az oldugunu dusundum. Hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.

arkadaslarr merabalarrrr en son 11 kasımda regl olmusum ve suan 15 haftalık hamıleyımm :)

sımdı bakktım bılgılerde 11 kasımdan sonra mesaj atmısım ayy o zaman hamıleymısım demekkı ama regl olmustu nasıl olmus anlamadım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…