- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Burnumun 4 yerinde kırık varmış. Bir kez ameliyat oldum sadece et aldırmıştım tekrar etti .Doktor kıkırdağımı da almış. Yani ne ararsan var kısacası :)Şekil bozukluğu mu var kırık falan mı burnunuz, yoksa hatalı ameliyat mı oldu? Ben bir süre asistan olarak estetik cerrahının yanına çalıştım ama bu durum ile karşılaşmadım.
Doktoru epey araştırdım plastik cerrah kendisi..Ama bu işlemi yaşamış olan birini bir türlü bulamadımKulaktan kıkırdak alındıgını duydum ama sizinkini ilk defa duyuyorum ki 6 ay kbb-kadın dogum bırlestırılmıs servıste calıstım :/
Olabılır ama ben ılk defa duyuyorum kulaktan alınıp yapıldıgını da gordum ama oteki sekılde ne gordum ne duydum sız bence ıyıce doktorunuzla konusun ıyıce arastırınDoktoru epey araştırdım plastik cerrah kendisi..Ama bu işlemi yaşamış olan birini bir türlü bulamadım
Epey konuştum kulaktakilerin erime riski olduğunu kaburgadaki kıkırdağın daha sağlam olduğunu söyledi..Olabılır ama ben ılk defa duyuyorum kulaktan alınıp yapıldıgını da gordum ama oteki sekılde ne gordum ne duydum sız bence ıyıce doktorunuzla konusun ıyıce arastırın
Canım oo zaman yapacak bırsey yok bu kadar kırıkla dolasamazsın mecbur yaptıracaksın Allah yardımcın olsun zor olmaz ınsallah.Epey konuştum kulaktakilerin erime riski olduğunu kaburgadaki kıkırdağın daha sağlam olduğunu söyledi..
Amin canım çok sağol..Canım oo zaman yapacak bırsey yok bu kadar kırıkla dolasamazsın mecbur yaptıracaksın Allah yardımcın olsun zor olmaz ınsallah.
2 farklı doktora sordum canım onlar kbb ikisi de aynı şeyi dedi kıkırdak yokmuş burnumdaBaska doktorlara da mi sorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?