• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar burun ameliyatında kaburgadan kıkırdak aldıran var mı?Benim öyle olacak ve doktor akciğer zarının yırtılma ihtimali var bunu düşün ona göre karar ver.Ben yaşamadım ama ihtimal var dedi.Ben de bu şekilde burun ameliyatı olan bir Allah'ın kulunu bulamadım.Benim için hayati önem gerektiren bir durum.Yeri burası olmasa da bir süre rica etsem kalabilir mi konum?Teşekkürler..

Şekil bozukluğu mu var kırık falan mı burnunuz, yoksa hatalı ameliyat mı oldu? Ben bir süre asistan olarak estetik cerrahının yanına çalıştım ama bu durum ile karşılaşmadım.

Şekil bozukluğu mu var kırık falan mı burnunuz, yoksa hatalı ameliyat mı oldu? Ben bir süre asistan olarak estetik cerrahının yanına çalıştım ama bu durum ile karşılaşmadım.
Burnumun 4 yerinde kırık varmış. Bir kez ameliyat oldum sadece et aldırmıştım tekrar etti .Doktor kıkırdağımı da almış. Yani ne ararsan var kısacası :)

Kulaktan kıkırdak alındıgını duydum ama sizinkini ilk defa duyuyorum ki 6 ay kbb-kadın dogum bırlestırılmıs servıste calıstım :/

Kulaktan kıkırdak alındıgını duydum ama sizinkini ilk defa duyuyorum ki 6 ay kbb-kadın dogum bırlestırılmıs servıste calıstım :/
Doktoru epey araştırdım plastik cerrah kendisi..Ama bu işlemi yaşamış olan birini bir türlü bulamadım :mad:

Doktoru epey araştırdım plastik cerrah kendisi..Ama bu işlemi yaşamış olan birini bir türlü bulamadım :mad:
Olabılır ama ben ılk defa duyuyorum kulaktan alınıp yapıldıgını da gordum ama oteki sekılde ne gordum ne duydum sız bence ıyıce doktorunuzla konusun ıyıce arastırın

Olabılır ama ben ılk defa duyuyorum kulaktan alınıp yapıldıgını da gordum ama oteki sekılde ne gordum ne duydum sız bence ıyıce doktorunuzla konusun ıyıce arastırın
Epey konuştum kulaktakilerin erime riski olduğunu kaburgadaki kıkırdağın daha sağlam olduğunu söyledi..

Epey konuştum kulaktakilerin erime riski olduğunu kaburgadaki kıkırdağın daha sağlam olduğunu söyledi..
Canım oo zaman yapacak bırsey yok bu kadar kırıkla dolasamazsın mecbur yaptıracaksın Allah yardımcın olsun zor olmaz ınsallah.

Back
X