Yardım eder misiniz?

melenekekekeek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
77
12
3
24
Çok sevdiğim bir arkadaşımı çok kırdım ve üzdüm.Ve gerçekten çok pişmanım ve çok üzgünüm inanın. Beni affetmesini istiyorum hem de çok. Düşünmeye çalışıyorum ve sizden de yardım almak istedim. Ama bunu sadece mesaj vb. yoluyla yapabilirim yüz yüze görüşemeyiz yani. Sizce ne yapabilirim?

Çok sevdiğim bir arkadaşımı çok kırdım ve üzdüm.Ve gerçekten çok pişmanım ve çok üzgünüm inanın. Beni affetmesini istiyorum hem de çok. Düşünmeye çalışıyorum ve sizden de yardım almak istedim. Ama bunu sadece mesaj vb. yoluyla yapabilirim yüz yüze görüşemeyiz yani. Sizce ne yapabilirim?
yoksa benım eltımmısın kıııızz :KK11:
tanınmamak ıcın arkadasım demıssın bıde :KK53:

Ara telefonla açık açık konuş. Gerçekten pişman olduğunu belirt. Baktın açmıyor kalk git yanına dostunu kaybetme. Eğer affetmezse gerçekten dostun değilmiş demektir.

Back
X