- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
elti neden bilmemeli, çare neyse, söylersiniz yaparlar...eğer yapacaksan, bunu elti çocuğu olarak değil, insanlık namına yapacaksın, ilerde işler bozulursa başa kakıp, pişman olmayacaksan...Herkese merhaba aklımı kurcalayan bir soruyu size de sormak istedim.
Nişanlısınız.Eşinizin ailesiyle ve eltinizle aranız inanılmaz derecede iyi.Seviyorsunuz birbirinizi.Yalnız eltinizin küçük bir çocuğu var.Bir sebepten dolayı içler acısı bir halde(sebebini söyleyemeyeceğim.).Henüz 4 yaşında.Tüm aile buna üzülüyor ve şuana kadar pek birşey yapamamışlar.Ve siz birşeyler yapabileceğinizin farkındasınız.Yalnız yardım yapıcaksanız eltinizden gizli yapacaksınız.Ve bu yardım çocuğun tüm yaşamını etkileyecek.
Ve bunun içinde aylık gelirinizin 5 te ikisini harcamanız gerekli.
Siz olsanız bu yardımı yapar mıydınız? Biraz tuhaf bir soru oldu farkındayım ama elti biraz uzak bir akraba olduğu için sana düşmez boşver diyenler oldu o yüzden sormak istedim.
Ben kendim birşeyler yapmak istiyorum.İnsanların başına kakma gibi şeyler yapımda yokelti neden bilmemeli, çare neyse, söylersiniz yaparlar...eğer yapacaksan, bunu elti çocuğu olarak değil, insanlık namına yapacaksın, ilerde işler bozulursa başa kakıp, pişman olmayacaksan...
Ya ben aracı olacağım zaten ama benim yaptığım bilinsin istemiyorum sadece o kadar.Valla yıllr sonra basına kakacaksanız hıc yapmayın kendı paranızla. Ama bır yardm kurulusundan fılan yardım alabılırsenız ne ala. Ikı gun sonra aranız bozulur dıle getırırsınız hoş olmaz. Bunu yapmak ıcın cok manevıyatlı olmak lazım hele kı bu devırde ıyılık edenden ıyılık beklenmez oldu. Belkı kadın kabuk etmeyecek sızın yapmanızı bence aracı olsanız daha ıyı olur. Bır bardak su veren bıle ben verdım der olmus Allah rızası ıcın degıl de. Tanımadıgınız bırı olsa daha kolay olurdu akraba olacaksınız daha zor. Yedı kac yabancı olsa derdım yap.
Hayır bir kerelik birşey başka ödeme yapmayacağım.Akraba değil ama yerine sözcük bulamadım ondan akraba dedim.Kendileri pek çare olamamış biraz toplumdan uzaklar ne yapılması gerektğini bilmiyorlar.Nişanlımla alakası değil bu mevzu.Ben birşeyler yapmak istedim sadece üzüldüm.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı1. Eltiniz akrabaniz değil
2. Bu yük kac senelik?
3. Kendileri niye ödemiyor?
4. Hatirladigima göre senin nişanlın baya varlikli- o niye karşılamıyor bu masrafları?
Aracı olacaksanız maasınız yarısını verıyorsunuz. Ayrıca annesının babasının bılmesı lazım kım yapıyorsa ıyı bırseyde olsa ben bılmek ısterım cocuguma kım neden yardım edıyorYa ben aracı olacağım zaten ama benim yaptığım bilinsin istemiyorum sadece o kadar.
En guzeli de o bence yapYa ben aracı olacağım zaten ama benim yaptığım bilinsin istemiyorum sadece o kadar.
Hayır bir kerelik birşey başka ödeme yapmayacağım.Akraba değil ama yerine sözcük bulamadım ondan akraba dedim.Kendileri pek çare olamamış biraz toplumdan uzaklar ne yapılması gerektğini bilmiyorlar.Nişanlımla alakası değil bu mevzu.Ben birşeyler yapmak istedim sadece üzüldüm.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?