- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Annesi babası bilecek tabiki ama ben aracı olacağım sadece eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ben biraz yardımcı olacağım geri kalanını onlar hallAracı olacaksanız maasınız yarısını verıyorsunuz. Ayrıca annesının babasının bılmesı lazım kım yapıyorsa ıyı bırseyde olsa ben bılmek ısterım cocuguma kım neden yardım edıyor
Yok annesi babası zaten bilecek ancak eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı.Ben aracı olacağım zaten ama arka planda biraz destek olmak istedim sadece.Gerisini onlar halleder zaten.Ben çocuğa üzüldüm sadeceAracı olacaksanız maasınız yarısını verıyorsunuz. Ayrıca annesının babasının bılmesı lazım kım yapıyorsa ıyı bırseyde olsa ben bılmek ısterım cocuguma kım neden yardım edıyor
Ben aracıyım onlar bilecek hep beraber yapacağız ama başlangıçta ben içimden geldi birşeyler yapmak istedim o kadar.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı ben ona üzüldüm.Annesinin onayi olmadan hicbir cocuga yardim etmem
Once annesini ikna eder onayini alirdim mutlaka
Evet yazmayı unutmuşum sonradan anladım:)))O zaman oyle yazın canım konunuzla bana soyledıklerınız tutmuyor
Eğer çocuk kurtulacaksa ne gibi bi sorunu var çocugun çok anlayamadım saglık mı yada nedır bılmıorum.Elinizden geleni yapın bebce.Ama be olur karşılık beklemeyin.Herkese merhaba aklımı kurcalayan bir soruyu size de sormak istedim.
Nişanlısınız.Eşinizin ailesiyle ve eltinizle aranız inanılmaz derecede iyi.Seviyorsunuz birbirinizi.Yalnız eltinizin küçük bir çocuğu var.Bir sebepten dolayı içler acısı bir halde(sebebini söyleyemeyeceğim.).Henüz 4 yaşında.Tüm aile buna üzülüyor ve şuana kadar pek birşey yapamamışlar.Ve siz birşeyler yapabileceğinizin farkındasınız.Yalnız yardım yapıcaksanız eltinizden gizli yapacaksınız.Ve bu yardım çocuğun tüm yaşamını etkileyecek.
Ve bunun içinde aylık gelirinizin 5 te ikisini harcamanız gerekli.
Siz olsanız bu yardımı yapar mıydınız? Biraz tuhaf bir soru oldu farkındayım ama elti biraz uzak bir akraba olduğu için sana düşmez boşver diyenler oldu o yüzden sormak istedim.
Beraberiz çoğu zaman görüyorum herşeyi.Annesinin dahilinde olacak zaten.Belkı eltınız yapmak ıstıyor onu ılgısızlıkle sucluyorsunuz kadının elınden gelmıyor ozellıkle ne yapılacaksa annesının dahılınde yapılmalı.
SağlıkEğer çocuk kurtulacaksa ne gibi bi sorunu var çocugun çok anlayamadım saglık mı yada nedır bılmıorum.Elinizden geleni yapın bebce.Ama be olur karşılık beklemeyin.
Açıkçası çocuğun durumunu bilmeden bişey diyemicem. Ayrıca kimse benim çocuğumun iyiliğini benden daha çok isteyecek değil diye düşünüyorum . Yani düşündüğünüz şeyin o çocuk için doğru olduğuna nasıl karar verdiniz.Herkese merhaba aklımı kurcalayan bir soruyu size de sormak istedim.
Nişanlısınız.Eşinizin ailesiyle ve eltinizle aranız inanılmaz derecede iyi.Seviyorsunuz birbirinizi.Yalnız eltinizin küçük bir çocuğu var.Bir sebepten dolayı içler acısı bir halde(sebebini söyleyemeyeceğim.).Henüz 4 yaşında.Tüm aile buna üzülüyor ve şuana kadar pek birşey yapamamışlar.Ve siz birşeyler yapabileceğinizin farkındasınız.Yalnız yardım yapıcaksanız eltinizden gizli yapacaksınız.Ve bu yardım çocuğun tüm yaşamını etkileyecek.
Ve bunun içinde aylık gelirinizin 5 te ikisini harcamanız gerekli.
Siz olsanız bu yardımı yapar mıydınız? Biraz tuhaf bir soru oldu farkındayım ama elti biraz uzak bir akraba olduğu için sana düşmez boşver diyenler oldu o yüzden sormak istedim.
Düzeltme: Ben aracıyım sadece.Anne ve babanın haberi tabiki olacak.Fakat onlar biraz toplumdan uzaklar ne nerde bilmiyorlar.Ben teşvik edeceğim.Ancak başlangıçta arka planda yardım etmek istedim o kadar.Gerisini onlar halleder.Eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ona üzüldüm.
Ailesının durumu çok mu kötü.Yardım yaparsanız düzelicekmi?Sağlık
Annesi babası bilecek tabiki ama ben aracı olacağım sadece eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ben biraz yardımcı olacağım geri kalanını onlar hall
Yok annesi babası zaten bilecek ancak eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı.Ben aracı olacağım zaten ama arka planda biraz destek olmak istedim sadece.Gerisini onlar halleder zaten.Ben çocuğa üzüldüm sadece
Anne biliyor ise maasimin tamamini bile verirdim bir cocuga faydasi dokunacaksa , akraba olup olmamasi umurumda bile olmazdiBen aracıyım onlar bilecek hep beraber yapacağız ama başlangıçta ben içimden geldi birşeyler yapmak istedim o kadar.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı ben ona üzüldüm.
Kesınlıkle kımse annesınden daha cok dusunemez cocugunu. Ben dogru bulmadım yaklasımıO kadar muğlak ki konu
Çoğu kişi oğlumu konuşma terapistine götürmemi önerir oysa şu anki konuşma sıkıntısının sebebi konuşma terapisti
İki üç terapiste götürdüm kimse bilmez bu beni ilgisiz anne mi yapar
eltim karşıma geçip annesi ilgilenmemiş ben randevu alıp ilk ayın parasını da vereyim onlar verim alınca devam eder derse sadece güler ve senin haddin mi derim
Çocuğun annesinin ilgisini vs ölçemezsiniz zira onlarla o şartlarda yaşamıyorsunuz
Birşey yapacaksanız aileye açıkça söyleyin ya da yapmayın yıllar sonra öğrenirlerse aracı vs olduğunuzu çok kızarlar
Yanlış düşünüyorsunuz konuyu açmak istemedim kendimce sebeplerim var amacım sadece yardım etmek o kadar.Birlikteyiz her zaman görüyorum bazı şeyleri.konu tamamen yanlış anlaşıldı sanırım.O kadar muğlak ki konu
Çoğu kişi oğlumu konuşma terapistine götürmemi önerir oysa şu anki konuşma sıkıntısının sebebi konuşma terapisti
İki üç terapiste götürdüm kimse bilmez bu beni ilgisiz anne mi yapar
eltim karşıma geçip annesi ilgilenmemiş ben randevu alıp ilk ayın parasını da vereyim onlar verim alınca devam eder derse sadece güler ve senin haddin mi derim
Çocuğun annesinin ilgisini vs ölçemezsiniz zira onlarla o şartlarda yaşamıyorsunuz
Birşey yapacaksanız aileye açıkça söyleyin ya da yapmayın yıllar sonra öğrenirlerse aracı vs olduğunuzu çok kızarlar
Yanlış düşünüyorsunuz konuyu açmak istemedim kendimce sebeplerim var amacım sadece yardım etmek o kadar.Birlikteyiz her zaman görüyorum bazı şeyleri.konu tamamen yanlış anlaşıldı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?