yardim edermisiniz, bilmiyorum

rabiish

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
16
0
86
34
mrb akadaslar uzun zamandir takip ediyorum, ama kendim bir turlu oturup icimdekilerini anlatamiyoum. yazmakla dogrumu yapiyorum bilmiyorum,. ama ben esimle bazi sorunlar yasiyororum bilmiyorum nedenini ve icim icimi yiyor. benim evlendigim kiisiyle cok farkli kulturlere sahibiz aylemin en basinda rizasi yokdu, sorna tanisdikdan sorna kabul ettiler ama hala onun lafini yaparlar, sen yaptin senin begndigin bunlar, bunlari bize layik gordun. demeside cok hakli cunku aylem oraya gittiginde bir deger gormedik. benn yurtdisindayim esim istanbulda 3 aydir evliyiz, ve biz surekli kavga ediyoruz bos isler yuzunden kiriyor beni ve bendel hic birseyin altindan almiyorum cevap veriyorm esime, facebooku kapatir resimlermi siler, gun boyu defalarca arar defalarca msj ceker herseyimi ogrenmek ister rapor vermemi bekler ufak birseyde kizar msj gec cvp verdigimde facebooku bahane eder. tlf acdiginda mecbur kaldircam caresi yok, gun boyu defalarca nasilsin napiosun deriz ve ben artik yoruldum napca bilmiyoum 1000 tl cep faturasi odedigde oldu.
zamaninda anlatigim seyi bazen yuzume vuruyo beni cok sevio ben biliyorum ama cok uzuyor cogu zaman.
benim gibi yasayanlar bana fikir vere bilirmi..? ben ayleme arkadaslarima kimseme birsey diyemiyorum cunku kimenin basinda rizasi yokdu kotu diye degil tanidik degil diye istemediler. HERSEYIME KARISIO VE BEN YORULDUM ben iki ay kaldim dugunden sorna bende vajinamus hastaligi var ve herseyimiz basarisiz oldu bazen diyorum onun ofkesimidir bilmiyorum

Bu kadar kisa sürede yorulduysan yol yakinken dön illa çocuk yapıp onunda hayatını kaydirana kadar bekleme

evet malesef ben yurdisindayim o turkiyede birbirimizi cok seviyoruz saygi ve sevgimizde var 3 sene birlikde olduk iki ay once dugunum oldu, birlikdeyken hic bir sorunumuz yok, ama ben yurdisina geldigimde bu tur problem oluyo niye anlamiyorum

Niyesi acik ve ortada seni merak etigi icin yanlis yapcandan korkuyor senden uzak birsey olursa senin o anda yaninda olamayacagi icin.. Eyer yan yana iken böyle sorunlar yoksa sabret yeni evlenmissin onuda anlamalisin karisi yurtdisinda ve göremiyor her dakika haber almak istiyor korkuor buda sevgiden kaynaklaniyor tabi seni bunaltiginin farkinda degil.. Calisiyormusun yurtdisindami gelcek esin?

vizemi yatirdim ama isimden oldum iflaz etler ama bu sali gunu is gorusmem var

Farkli ulkelerde aylarca ayri durulursa boyle sorunlar cikar bu gecivi bitsey mi surekli tekrarlanacak mii

Valla canim yeni evlenmissin daha iki ay yaninda durmuSsun ve geri dönmüsün, senin sabretmekten baska cagren yok onunlada konus sen benim esimsin sana yanlis yapmam gitigim heryerden haberdar olcakssin felan filan beni cok bunaltiyorsun güven bana vs vs böyle konus ve altdan almaya calis cünki onun icinde cok zor sonucta yaninda degil ve korkuyor zaten evlilikte saygi sevgi oldugu sürece halolmucak konu yok! Öyle her tartismada olayda ayriligi düsünmek sacmalik benim diyecegim bu sabret bence

Niye ayri sehirlerde yasiyosunuz? Ben o kismi pek anlamadim.

böyle kıskanç tiplerin altından başka şeyler çıkıyor benden söylemesi.

bir sureligine ayriyiz, norvecde kaliyorum burda mezun oldugum icin burayi terch ediyorum

Birincisi aylem degil ailem .ikinciside aileniz istemedigi icin onlarin olumsuz sozleri sizi etkilemis hersey gozunuze batar olmus .esinizle 3aydir ayni evde yasiyorsunuz ve 3 ayda kimse kimseyi taniyamaz size olan tutumunu ona karsi dile getirdinizmi daha once .uygun bir dille bunu konusun ve guven verin ona ...

sorna değil sonra olacak ayrıca.
ne zamana kadar böyle siz orda o burda yaşamayı düşünüyorsunuz? planınız ne ?
bu arada vajinusmus olduğunuzu söylemişsiniz? tedavi yoluna gittiniz mi bi gelişme oldu mu?
bence arada mesafe olduğu için sizi merak ediyor. hemen sıkıldım yoruldum demeyin ailenizin etkisi altında kalmayın. evlenmişsiniz artık biraz o biraz siz alttan alacaksınız mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…