yardim edermisiniz, bilmiyorum

Katippp, gamken kız burda bana türkçeyi yazmayı öğretin demiyor sorunlarına yardımcı olmanızı istiyor siz ayrıntılı yazmasaydınız biz anlamamıştık Allahtan açıklamışsınız yavvv

Hem bazen yanlışlıklada aceleyle yazarken böyle sorunlar olabiliyor malum dokunmatik

"Ayle" , "sorna" bu kelimelerden anlaşılıyor yurtdışında olduğunuz ancak ben de konudan hiçbir şey anlamadım.

vajinismusun öfkesi fazlasıyla var..sizi bunaltmış çok arayarak,durmadan sizi sorarak..sırf ona bakın onu görün derdinede düşmüş ama şu başarısızlığınızın etkisinden..onu bi aşarşasanız bu kadar bunaltmayacak sizde bunalmayacaksınız...öyle ilk daralmada boşanılsaydı ohooooo evli insan diye bir şey kalmazdı literatürde...

bunları benim koca yanımdayken yapıyordu ilk yıl.niye ayrısınız yanına gel

ben de 2 aylık evliydim. benim değil de onun cinsel sorunları vardı. ve üstüne bir de hiç arayıp sormuyordu. ayıp olmasın diye günde 10 saniye. akşam gelip ilgilenmiyordu telefonda lak lak yapıyordu. veya dışarı çıkıp geç geliyordu. 2 ayda hayattan silinmiş gibi hissettim. bu nedenle seninle ilgileniyor olması iyi bir şey. he çok fazla karışıyorsa zamanla azalır. başta çok üste düşen eşler evlilik oturdukça karışmamaya başlıyor.

Uzaklık üstüne bir de yurtdisi gibi bir uzaklik sorunlar bundan dolayi olabilir. Tez zamanda bir araya gelirsiniz inşallah uzaktan zor cunku. Bazi iliskilerin oturmasi malesef zaman aliyor ciftlerden de cok sey gidiyor o donemde ve yipratiyor tabii. Bu arada derdi olan insanin yazim yanlisiyla niye ugrasirsiniz ki arkadaşlar sadece bu konu sahibi icin demiyorum ama bilemeyiz ki nasil sartlarda yaşadığını ettiğini insanlarin ya desin yanlis yazsin anliyoruz bir şekilde işte kirici olabilir.

bana burda destek cikip yazanlara tsk ederim ben bana turkceyi ogretmek isteyenelerede sadece sunu soyluyorum ben yurdisinda doup buyudum ve 4 senedir turk akademisine gidip turkce ogreniyorum, hic bilmiyorum degil ama yazma ve okumada sorun var, isterseniz her kurdugum cumlei duzetin benim icin hava hos

tsk ederim caanim vizesini yatirladi 4 ay oldu bakalim vize isine avukat bakio onun icin belki erken cikabilir :)

İnsallah erkenden cıkarda kavusursunuz hem onun ici rahat eder hem sen bunalmassın yanında olunca ama onuda anlamaya calıs zor bi sürecden gecıyorsunuz hakkınızda hayırlısı :)

benim esim ilk defa cati altinda kalmadik kisinda gittigimde brlikde kaldi, benimle cok fazla ilgilenio ve ben bazen cok sinir edior, sorna surekli sen iki saat nce facebookdaydin sen uyanmissin , ama biliorum o cok sevdiginden yapior bazen cok sikiliyorum

bazlari benim turkcemi duzeltmeye calisio, yapsinlar orda cumleyi duzeltin yazmio bir derdim va ona yardim edermisiniz yazio ama bosveriyorum gundemde bu tur seyler cok normal olmus

İnsallah erkenden cıkarda kavusursunuz hem onun ici rahat eder hem sen bunalmassın yanında olunca ama onuda anlamaya calıs zor bi sürecden gecıyorsunuz hakkınızda hayırlıirdesı :)

eet canim oyle, o benm istanbula gitmmi istio hayatimizi orda kuralim istiyor bende okudum burda meslegim turkiyede gecersiz oluyo oranin duzeni ve sistemleri burdan cok daha farkli, bu yuzden istemiyorum,, herseyin hayirlisi itiyorum ALLAHdan

Normal şartlarda bu kadar kiskancsa hic iyi değil zehir eder sana hayati..

Ama uzaklik var ve evliligin ilk zamanları vs diye böyleyse azicik hoşgörü göstermek gerek. Yine de siz her sey alttan almayin size güvenmesi gerek.

Ayrıca anlattiginiz bir durum yüzünden de böyle demissiniz gecmisi mi yüzünüze vuruyor

getirdinizmide ki `mi` ayrı olacak yanına soru işareti.
hahaha
bu ne yaaa kız norveçteyim diyo sen türkçesini düzeltiyorsun
millet imla klavuzu oldu başımıza

Canım seni önemsiyorki bu kadar sıkıyor yanında olsa bu kadar yapmaz ama bence kıskanmayan umursamayan erkekten korkacaksın bunlar eminim gelip geçici problemlerdir ayrıca sizin cinsel yönden olan rahatsızlığınızda bu durumu tetikleye bilir umarım düzelirsiniz

her insan kiskanir fazlasi zaten zararlidir, biz yan yana geldigimizde hic bir sorun yok, aksine hersey cok daha guzel, o ilgiyi cok ister surekli msj cekim surekli ilgilenim ister bizim evde hergun misafir oldugu icin surekli isim olur.

gecmisi asla yuzume vurmaz mesela arkadasim birsey yapmi buda onu duymussa onu yuzume vuruyo ne bilim kendi ayleme yappip onun aylesine yapmadigimda soyler ufak tefek seyler. ama bazen uzucu bir durum.
altan alsam belki problem olmaz ama benaltan alamiyorum oyle bir ozeligim yok

bende oyle dusunuyorum ama bazen cok rahatsiz oluyorum, dokdora gittim turkiyede ama ben yanliz gittim turkcem fazla iyi olmadigi icin kendimi iyi anlatamadim sanirim oda beni piskiyatirye yolladi ordan birsey cikmadi bakalim yurdisindaki dokdora daha gidemedim

getirdinizmide ki `mi` ayrı olacak yanına soru işareti.
hahaha
bu ne yaaa kız norveçteyim diyo sen türkçesini düzeltiyorsun
millet imla klavuzu oldu başımıza

evet norvecde dogup buyudum burda kaliyorum surekli yabanci dil konusuyorum sadece esimle turkce konuuyorum

itır
ya kendinden emin olup sorunları kimseye hissettirmeden evliliğine sahip çık ya da bitir en kötüsü ikilemde kalmaktır her sorunu ailene iletirsen tabi onlar da sen beğendin sen aldın biz ne yapalım derler

itır
ya kendinden emin olup sorunları kimseye hissettirmeden evliliğine sahip çık ya da bitir en kötüsü ikilemde kalmaktır her sorunu ailene iletirsen tabi onlar da sen beğendin sen aldın biz ne yapalım derler

ben sorunumu burda yazdim kime birsey bilmio,, bizim adetleri uygulamayinca sen secdin diyorlar, ben adetleri kafama takmiyorum cunku orda kalmadigim icin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…