- 14 Ekim 2014
- 72
- 46
- 18
- 39
vajinismusun öfkesi fazlasıyla var..sizi bunaltmış çok arayarak,durmadan sizi sorarak..sırf ona bakın onu görün derdinede düşmüş ama şu başarısızlığınızın etkisinden..onu bi aşarşasanız bu kadar bunaltmayacak sizde bunalmayacaksınız...öyle ilk daralmada boşanılsaydı ohooooo evli insan diye bir şey kalmazdı literatürde...mrb akadaslar uzun zamandir takip ediyorum, ama kendim bir turlu oturup icimdekilerini anlatamiyoum. yazmakla dogrumu yapiyorum bilmiyorum,. ama ben esimle bazi sorunlar yasiyororum bilmiyorum nedenini ve icim icimi yiyor. benim evlendigim kiisiyle cok farkli kulturlere sahibiz aylemin en basinda rizasi yokdu, sorna tanisdikdan sorna kabul ettiler ama hala onun lafini yaparlar, sen yaptin senin begndigin bunlar, bunlari bize layik gordun. demeside cok hakli cunku aylem oraya gittiginde bir deger gormedik. benn yurtdisindayim esim istanbulda 3 aydir evliyiz, ve biz surekli kavga ediyoruz bos isler yuzunden kiriyor beni ve bendel hic birseyin altindan almiyorum cevap veriyorm esime, facebooku kapatir resimlermi siler, gun boyu defalarca arar defalarca msj ceker herseyimi ogrenmek ister rapor vermemi bekler ufak birseyde kizar msj gec cvp verdigimde facebooku bahane eder. tlf acdiginda mecbur kaldircam caresi yok, gun boyu defalarca nasilsin napiosun deriz ve ben artik yoruldum napca bilmiyoum 1000 tl cep faturasi odedigde oldu.
zamaninda anlatigim seyi bazen yuzume vuruyo beni cok sevio ben biliyorum ama cok uzuyor cogu zaman.
benim gibi yasayanlar bana fikir vere bilirmi..? ben ayleme arkadaslarima kimseme birsey diyemiyorum cunku kimenin basinda rizasi yokdu kotu diye degil tanidik degil diye istemediler. HERSEYIME KARISIO VE BEN YORULDUMben iki ay kaldim dugunden sorna bende vajinamus hastaligi var ve herseyimiz basarisiz oldu bazen diyorum onun ofkesimidir bilmiyorum
Niyesi acik ve ortada seni merak etigi icin yanlis yapcandan korkuyor senden uzak birsey olursa senin o anda yaninda olamayacagi icin.. Eyer yan yana iken böyle sorunlar yoksa sabret yeni evlenmissin onuda anlamalisin karisi yurtdisinda ve göremiyor her dakika haber almak istiyor korkuor buda sevgiden kaynaklaniyor tabi seni bunaltiginin farkinda degil.. Calisiyormusun yurtdisindami gelcek esin?
mrb akadaslar uzun zamandir takip ediyorum, ama kendim bir turlu oturup icimdekilerini anlatamiyoum. yazmakla dogrumu yapiyorum bilmiyorum,. ama ben esimle bazi sorunlar yasiyororum bilmiyorum nedenini ve icim icimi yiyor. benim evlendigim kiisiyle cok farkli kulturlere sahibiz aylemin en basinda rizasi yokdu, sorna tanisdikdan sorna kabul ettiler ama hala onun lafini yaparlar, sen yaptin senin begndigin bunlar, bunlari bize layik gordun. demeside cok hakli cunku aylem oraya gittiginde bir deger gormedik. benn yurtdisindayim esim istanbulda 3 aydir evliyiz, ve biz surekli kavga ediyoruz bos isler yuzunden kiriyor beni ve bendel hic birseyin altindan almiyorum cevap veriyorm esime, facebooku kapatir resimlermi siler, gun boyu defalarca arar defalarca msj ceker herseyimi ogrenmek ister rapor vermemi bekler ufak birseyde kizar msj gec cvp verdigimde facebooku bahane eder. tlf acdiginda mecbur kaldircam caresi yok, gun boyu defalarca nasilsin napiosun deriz ve ben artik yoruldum napca bilmiyoum 1000 tl cep faturasi odedigde oldu.
zamaninda anlatigim seyi bazen yuzume vuruyo beni cok sevio ben biliyorum ama cok uzuyor cogu zaman.
benim gibi yasayanlar bana fikir vere bilirmi..? ben ayleme arkadaslarima kimseme birsey diyemiyorum cunku kimenin basinda rizasi yokdu kotu diye degil tanidik degil diye istemediler. HERSEYIME KARISIO VE BEN YORULDUMben iki ay kaldim dugunden sorna bende vajinamus hastaligi var ve herseyimiz basarisiz oldu bazen diyorum onun ofkesimidir bilmiyorum
Uzaklık üstüne bir de yurtdisi gibi bir uzaklik sorunlar bundan dolayi olabilir. Tez zamanda bir araya gelirsiniz inşallah uzaktan zor cunku. Bazi iliskilerin oturmasi malesef zaman aliyor ciftlerden de cok sey gidiyor o donemde ve yipratiyor tabii. Bu arada derdi olan insanin yazim yanlisiyla niye ugrasirsiniz ki arkadaşlar sadece bu konu sahibi icin demiyorum ama bilemeyiz ki nasil sartlarda yaşadığını ettiğini insanlarin ya desin yanlis yazsin anliyoruz bir şekilde işte kirici olabilir.
ben de 2 aylık evliydim. benim değil de onun cinsel sorunları vardı. ve üstüne bir de hiç arayıp sormuyordu. ayıp olmasın diye günde 10 saniye. akşam gelip ilgilenmiyordu telefonda lak lak yapıyordu. veya dışarı çıkıp geç geliyordu. 2 ayda hayattan silinmiş gibi hissettim. bu nedenle seninle ilgileniyor olması iyi bir şey. he çok fazla karışıyorsa zamanla azalır. başta çok üste düşen eşler evlilik oturdukça karışmamaya başlıyor.
İnsallah erkenden cıkarda kavusursunuz hem onun ici rahat eder hem sen bunalmassın yanında olunca ama onuda anlamaya calıs zor bi sürecden gecıyorsunuz hakkınızda hayırlıirdesı :)
benim esim ilk defa cati altinda kalmadik kisinda gittigimde brlikde kaldi, benimle cok fazla ilgilenio ve ben bazen cok sinir edior, sorna surekli sen iki saat nce facebookdaydin sen uyanmissin , ama biliorum o cok sevdiginden yapior bazen cok sikiliyorum
bazlari benim turkcemi duzeltmeye calisio, yapsinlar orda cumleyi duzeltin yazmio bir derdim va ona yardim edermisiniz yazio ama bosveriyorum gundemde bu tur seyler cok normal olmus
Birincisi aylem degil ailem .ikinciside aileniz istemedigi icin onlarin olumsuz sozleri sizi etkilemis hersey gozunuze batar olmus .esinizle 3aydir ayni evde yasiyorsunuz ve 3 ayda kimse kimseyi taniyamaz size olan tutumunu ona karsi dile getirdinizmi daha once .uygun bir dille bunu konusun ve guven verin ona ...
Normal şartlarda bu kadar kiskancsa hic iyi değil zehir eder sana hayati..
Ama uzaklik var ve evliligin ilk zamanları vs diye böyleyse azicik hoşgörü göstermek gerek. Yine de siz her sey alttan almayin size güvenmesi gerek.
Ayrıca anlattiginiz bir durum yüzünden de böyle demissiniz gecmisi mi yüzünüze vuruyor
Canım seni önemsiyorki bu kadar sıkıyor yanında olsa bu kadar yapmaz ama bence kıskanmayan umursamayan erkekten korkacaksın bunlar eminim gelip geçici problemlerdir ayrıca sizin cinsel yönden olan rahatsızlığınızda bu durumu tetikleye bilir umarım düzelirsiniz
getirdinizmide ki `mi` ayrı olacak yanına soru işareti.
hahaha
bu ne yaaa kız norveçteyim diyo sen türkçesini düzeltiyorsun
millet imla klavuzu oldu başımıza
itırmrb akadaslar uzun zamandir takip ediyorum, ama kendim bir turlu oturup icimdekilerini anlatamiyoum. yazmakla dogrumu yapiyorum bilmiyorum,. ama ben esimle bazi sorunlar yasiyororum bilmiyorum nedenini ve icim icimi yiyor. benim evlendigim kiisiyle cok farkli kulturlere sahibiz aylemin en basinda rizasi yokdu, sorna tanisdikdan sorna kabul ettiler ama hala onun lafini yaparlar, sen yaptin senin begndigin bunlar, bunlari bize layik gordun. demeside cok hakli cunku aylem oraya gittiginde bir deger gormedik. benn yurtdisindayim esim istanbulda 3 aydir evliyiz, ve biz surekli kavga ediyoruz bos isler yuzunden kiriyor beni ve bendel hic birseyin altindan almiyorum cevap veriyorm esime, facebooku kapatir resimlermi siler, gun boyu defalarca arar defalarca msj ceker herseyimi ogrenmek ister rapor vermemi bekler ufak birseyde kizar msj gec cvp verdigimde facebooku bahane eder. tlf acdiginda mecbur kaldircam caresi yok, gun boyu defalarca nasilsin napiosun deriz ve ben artik yoruldum napca bilmiyoum 1000 tl cep faturasi odedigde oldu.
itır
ya kendinden emin olup sorunları kimseye hissettirmeden evliliğine sahip çık ya da bitir en kötüsü ikilemde kalmaktır her sorunu ailene iletirsen tabi onlar da sen beğendin sen aldın biz ne yapalım derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?