yardim edermisiniz, bilmiyorum

Bunların çoğu ayrılıktan kaynaklanıyor.
Özlemi, kısıtlamaları bunaltıcı derecede ama o farkında değil.

Ne zaman bir araya gelirsiniz o zaman çözülür maalesef..

ben sorunumu burda yazdim kime birsey bilmio,, bizim adetleri uygulamayinca sen secdin diyorlar, ben adetleri kafama takmiyorum cunku orda kalmadigim icin bilmiyorum.
peki nişanlıyken nasıldınız

Canım ya inşallah iş ve vize sorunları çözülür de bi an önce yanına gelir o zaman düzelirsiniz, şimdi uzaktasın diye yapıyordur kendine özgüveni olmayan insanda yapar bunu kaybetme korkusundan

peki nişanlıyken nasıldınız

Nişanlıyken oyle sorun olmadı cunki bir sene nişanlı kaldık 3 ayda bir gidiyordum 2 hafta kalıp geliyordum ama simdi gidemem vizemi yatırdım surekli calısmam gerekiyor

Canım ya inşallah iş ve vize sorunları çözülür de bi an önce yanına gelir o zaman düzelirsiniz, şimdi uzaktasın diye yapıyordur kendine özgüveni olmayan insanda yapar bunu kaybetme korkusundan

Evet korkuyorum diyor ama buradı cok sakın bir yer kolay kolay kotu sey olmuyo ise giderken bile pencerem acik giderim buradi ve sizin orasi bir degil ama bir turlu anlatamadım neden korkuyor ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…