yardım edermisiniz

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
kızlar 10 yıllık eviliyim eşim 38 yaşında ben 30 bu zamana kadar cinsel olarak ilişkimiz düzenliydi ama son bir yılda ayda iki sefer falan oluyo
eşime güveniyorum beni aldatmaz aramız çok iyi beraber şakalaşırız güleriz beni kıskanır her zaman öper koklar ama ne zaman ben yaklaşmaya çalışsam geri duruyo bir seferinde konuştuk iş yoğunluğu dedi soğukta duş almak istemiyorum falan dedi
bizim çocuğumuz yok birbirimize çok düşkünüz
son zamanlarda ilişkiye girdiğimizde kendisi sorun yaşıyor artık yaşından dolayımı bilmiyorum ama ben korkuyorum sizce ne yapmalıyım
bu arada bakımlıyım eşim işten gelince güleryğzlü ve şık giyinirim kokuma dikkat ederim temizliğime falan
ha bu arada bide eşimin gençlikten beridir gelen prn... sıkıntısı var her yakaladığımda senle ilişkiden önce hazırlık aşaması diyo ve bu yğzden geçmişte çok sıkıntılarımız oldu
yardımmmmmm

karışık durumlar canım beraber çift terapisi,cinsel eğtim iyi gelecek sanırım.

p...o konusuna gelnce senden önce kalma bir alışkanlık fakat kendine çeki düzen vermeli hayatında birisi olabilir mi?emin misin?eşinizin yaşı kaç bu arada?ona göre cevap vereceğim.

Eşiniz ayda 2 kere mi duş alıyor ne güzel. Bu bahanesi biliyorsun. Ben olsam zorlamam. Naparsa yapsın. Zorla seviştirecek değilsin.

Eşinizin yaşı henüz genç cinsellikten soguyacak bir yaşta değil eşinizde bir problem var.

Yaşı daha cok genc.
Belki streslidir adam. Belki hormonlari bozuldu ve libidosunu etkiliyor?
Genel bir kan tahlili yapdirsin

farklı bir şeyler deneyin. Beraber internetten inceleyin okuyun deneyelim mi deyin...
Ereksiyon problemi olabilir ...biraz internette araştırın olmuyorsa evlilik terapisine gidin. mahçup oluyor diye birbirinizden iyice uzaklaşmanızı mı bekliyor

farklı bir şeyler deneyin. Beraber internetten inceleyin okuyun deneyelim mi deyin...
Ereksiyon problemi olabilir ...biraz internette araştırın olmuyorsa evlilik terapisine gidin. mahçup oluyor diye birbirinizden iyice uzaklaşmanızı mı bekliyor
eşim yaşından olgun
nası desem 38 yaşında ama 50 yaşında bi insanın olgunluğuna sahip
kilo yüzünden sıkıntı yaşayabilir diyorum 95 kilo boyu 179
şekeri var hemen yoruluyo ve çok uyuşuk:KK51:ve utangaç terapisti falan kabul etmez
Sanmıyorum. Vitamin libidoyu etkilemez.
Hafif depresyon olabilir belki...
sürekli iş iş iş bilgisayar mühendisi işdede çalışıyo evdede

eşim yaşından olgun
nası desem 38 yaşında ama 50 yaşında bi insanın olgunluğuna sahip
kilo yüzünden sıkıntı yaşayabilir diyorum 95 kilo boyu 179
şekeri var hemen yoruluyo ve çok uyuşuk:KK51:ve utangaç terapisti falan kabul etmez

sürekli iş iş iş bilgisayar mühendisi işdede çalışıyo evdede

Kilo ve şeker sorun yapabilir.
Benim nişanlım 36, boyu 185 ve kilosu 117...
Sorun yok. Şeker mayiştirir. Babamda vardi...

38 yaş bu tip sorunlar için çok erken bi yaş. Ki erkekler 70 inde bile kolay kolay soğumaz :) eee havalar soğudu artık kalorifer yakmıyor musunuz ki duşu sorun ediyor... vitamin eksikliği ile de alakası yoktur. Ama eğer p.... merakı varsa belki kendini yetersiz hissediyor olabilir.

38 yaş bu tip sorunlar için çok erken bi yaş. Ki erkekler 70 inde bile kolay kolay soğumaz :) eee havalar soğudu artık kalorifer yakmıyor musunuz ki duşu sorun ediyor... vitamin eksikliği ile de alakası yoktur. Ama eğer p.... merakı varsa belki kendini yetersiz hissediyor olabilir.
bazan diyorum benimi yetersiz görüyorsun diye hayır ne alakası var diyo
malum o kadınlar iğrenç şeyler yapıyorlar e tabi onlar gibi olamadığım içinmi beni yetersiz buluyorsun diyorum hayır ilgisi yok diyor
bazı sitelerde okudum cinsellikle ilgili şeylere erken başlayan erkekler erken soğuyormuş yani doyuma ulaşıyormuş

Back
X