yardım edermisiniz

rosalinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.032
15
118
İstanbul
şu faceden nefret ediyorum hesabımda yok ,oyun oynamak için eşimin açtığı bir hesabı var ,geçen gün face de oyun oynuyor bende hemen yanındayım bi baktım altta sohbet penceresi kendiliğinden açıldı, ateşli bilmem ne diye profil ismi birşeyler yazıyor bunu nasıl engellerim,hesabım olmadığı için pek anlamıyorum çözüm öneriniz varmı

Arkadaslarinizdan silip engelleyebilirsiniz

yok canım arkadaşı değil şu yantarafta reklamlarda sohbet hatunları varya işte onlardaan sohbeti açan

Reklamı engelleyemezsiniz ki...
Televizyon gibi düşünün. Dizi izlerken çıkan reklamı ortadan kaldırabiliyor musunuz?

bu sanırım reklam bazı sitelerde de cıkıyor ama facein kendi sohbet bolumu acılıyorsa ancak arkadası olan kisidir zaten tam anlayamadım ben o yuzden :26:

reklamlardan bahsetmiyorum ,hani face penceresi açıkken yan tarafta canlı sohbet abone ol profilleri gözüküyo ya ondan bahsediyorum, ateşli ceyda diye bi profil sohbet penceresini açtı yazıyor arkadaşlistesinde yok yani

tamam reklam işte o bayanlardada çıkıyor

kuzum ne zararıı var sana cıkan reklamın.. kocan onu gorse nolur.. konusmaya baslıyacak dıye mı dusunuyorsun..??

reklamın bana zararı yokta sohbetin zararı olabilir canım

tatlım eşinin öyle birşey yapacagını sanmıyorum.. he hadı yaptı dıyelım.. onlarla sohbet edebılmesı ıcın bazı sıtelere uye olması gerekır.. kı esın o yapıda bır ınsansa o yanda cıkan sohbet yazılarını gormesıne gerek yok.. istese o sitelerden dolu cunku.. hersekılde bulur..

böyle bi saçmalık yok ya adam oyun oynarken ordan meraba bilmemne böylee reklammı olur siteye çekmek için bunlar demekki ,bende gerçekten sohbet ediliyo falan sandım ilk önce

ben üyeliği falan bilmiyodumki orda yazılana cvp veriliyo sandım ,oyüzden sizlere danışmak istedim eşime güveniyorum ama yinede gereksiz varsa bi yolu engellemek istedim

böyle bi saçmalık yok ya adam oyun oynarken ordan meraba bilmemne böylee reklammı olur siteye çekmek için bunlar demekki ,bende gerçekten sohbet ediliyo falan sandım ilk önce

arkadasim o merhabalar bilmem neler kayitli cumleler takma kafana...pencere kenarda msn seklindemi aciliyor yoksa facedeki sohbet gibimi ?

Son düzenleme:
ama sohbet penceresi açıldı meraba falan yazdı böyle reklam nasıl olur yaa

öyle birsey olmasi bilmiyorum,2008 den facesim var ama hic böyle birseyle karsilasmadim..

yaninda yandaki reklamlardada sadece giyim, yada krem reklamalri oluyor..

ama bazi film sitelerinde filan kenardan o dedigniz seyden cikiyor oda msn görüntüsü olarak..

olmayan sey reklam olarak nasil cikar yani listede ekli degilse siohbet penceresinen hic karsilasmadim :44::44:

bide okadar gerçekçi ki cvp yazmayınca hadi seni bekliyorum falan yazıyo,bende pek bu face den falan anlamadğm için gerçek sandım allah kocalarımızı şaşırtmasın yaa

bende ilk defa gördüm böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…