yardım edin arkadaşlar nefes alamıyorum

BUTIGO

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
11
1
16
Iğdır
arkadaşlar benimde yardımlarınıza desteğinize ihtiyacım var aslında okadar uzun ki bende maddeler halinde yazıyım ki okurken sıkılmayın.
1.15 günlük evliyken eşimden annesinin yalan dolanı yüzünden şiddet gördüm.affettim bir daha olmayacak dedi.ama hep oldu.
2.onun işi sebebi ile ailemden uzak bir yerde yaşamaya başladık.hic arkadaşım dert ortağım yoktu.esıme hep benım ne olur yanımda ol senle dertleşiyim filan filan diye konuştum ama hiç oralı olmadı.tek dediği kelime konuşmak istemiyorum.
bır gun canım beraber hayal kuralımmı dedım o zaman hıc olmassa o hayalı dusunup mutlu olurum ben dıye uğrasamam tv ızlıycem dedı
3.hiç benim için vakti olmadı.eve geldi işim var pc de dedi işe gitti işte yogunum dedı.
ben kac kez yalvardım ınanın yalvardım lutfen bana sarıl ben mutsuzum dıye gitti tv izledi.sabahlara kadar ağladım horlayarak uyudu.
son bardagı tasıranda o pıslık kayınvalıdeyı evıme getırdı.ve sankı ıkısı yasıyor gıbı o evde yasamaya basladılar.ben kabul etmedıgım halde o kadın eve kopek aldı.gıdıcem dıyordu ama 25 gun gıtmedı.bı sabah esımle konusurke soyledım ne zaman gıdıcek dıye bırde guzellıkle soyledım ama o bana bagıra cagıra sen gıdeceksın o klacak.ıstedıgı gbı yasayacak burada dıye.ustume yurudu ve ben gıttım.memleketten aılem geldı konusmak ıcın eve geldık ordada curcuna çıktı esım babamın yanında bana el kaldırdı.babam vurmasına musade etmedı ama cok sınırlendı bıraksalar oldurecektı.neyse ben aılemın yanındayım sımdı.az sonra avukata gıdıcez.ben maddı tazmınat ıstmıyorum ama aılem bunlar yanlarına kalmamalı.bır sekılde bedelını odeteceksın dıyor.ve o pıs kadında telefonda(kayınvalıde)oh mutlu oldum ayırdım ya ıyı yaptım dedı.ne yapayım arkadaslar?doktra gıttım ve psıkolojın cok bozulmus dedı.ilaç tedvısıne basladım.hayat bıttı gıbı,ne yaptımda bunlara layık görüldüm

benim sıkıntılarımla hemen hemen aynı ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama çok zor gerçekten bende iste burda yalnızım kimsem yok ama eşim bana yeterince sahip çıkmıyo hatta umrumda bile değilim tv ve pc daha değerli onun için bazen keşke evlenmeseydim diyorum çünkü çok mutusuzum ve tek başına mücadele etmek zor şimdi işe başladım çünkü laf edip duruyolardı çalışmıyosun evdesin sürekli felan diye şimdi çalışıyorum eşimi hiç göremiyorum üzgünüm hiç bişey istediğim gibi gitmiyo eve gitmek istemiyorum eşimden de soğuyorum git gite ama o bunun farkında bile değil senin kaynanana gelince eşine söle eğer böle devam ederse ayrılmayı düşünüorum de yada hiç aldırma sinir olduğunu belli etme kendiliğinden durulur umarım başka sıkıntılar var mı bu arada

arkadaşım öncelikle sakin ol bende biçok sorunlar yaşadım şiddet çok görmesemde yıpratıcı olaylar yaşadım çok üzülüyorum böyle olayları duydukça bu erkeklere noluyo anlamıyorum nedir onları bu kadar acımasız yapan gerçekten bilmiyorum ama sen gönlünü ferah tutmaya bak hepsini allaha havale et sana kötülük yapanları allaha havale et o herkezin ne hakkı varsa sorcak merak etme inş. mutlu olursun sende bende allah herkezin yardımcısı olsun

arkadasım ben 1 yıl 2 aylık evlıyım.bugun avukatımla görüştüm ve bitiriyorum.eşime söyledim zaten ayrılırım dıye umrunda olmamıstı.cok zor bir süreçteyim nefes bile alamıyorum.

canım umarım atlatırsın ve bundan sonra güzel bi yaşamın olur en azından kendi değerini bilip mutsuz olmazsın da ben kendim ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok mutsuzum o kadar çok sevdim ama sonucu hayal kırıklığı olmamalıydı Allah yardımcın olsun canım

cnm en güzelini yapmışsın...
ailene hak veriyorum.. tazminat iste bence... herşey o kadar kolay değil..
mis gibi kızı alsınlar, şiddet uygulasınlar, hakaret etsinler, kovsunlar, bi imzayla ayrılsınlar, bunlarda yanlarına kalsın öyle mi? bence ne burunların fitil fitil gelsin...
aman ne alcam onların paralarını diye düşünme sakın... afedersin kçlarndaki dona kadar al... bu kadar basit olmadığını anlasınlar...
senin içinde yepyeni ve güzel bi hayat başlıyo artık.. bak ne güzel ailen destekci, yanlarındalar.. bu konuda çok şanslısın..
ayrılan ve yeni bi hayat kurmaya çalışan ilk sen değilsin, son da olmayacaksın emin ol.... yol yakınken kurtuldum diye şükret bence...
güzelce doktoruna git, tedavini ol, umudunu ve yaşama sevincini kaybetme...
Allah bi kapıyı kapar diğerini açar... bundan sonra açılacak kapı, sana mutluluk ve huzur getirir inş...

seni insan yerine bile koymayan o adamın soyadını daha fazla taşıma.. Kayınvalidenin de seninle derdi neymiş? ayırmak için uğraşacaktı madem neden gelin aldı seni, baştan alıp günahına girmeselerdi ya !!

aman yarabbiii nasil bir aileye dü$mü$sün sen...
biran önce kurtulmaya bak ve bu yaptiklarini yanlarina birakma...maddii tazminat iste..hatta sikayette bulun siddet gördügün icin.. neye hakkin varsa onu al ellerinden..cezasinida ceksin sana siddet uyguladigi icin.. eger birikiminiz varsa onuda almaya calis..yani süründür derim ben

arkadasım ben 1 yıl 2 aylık evlıyım.bugun avukatımla görüştüm ve bitiriyorum.eşime söyledim zaten ayrılırım dıye umrunda olmamıstı.cok zor bir süreçteyim nefes bile alamıyorum.

çok zor farkındayım ama canım nolur üzme kendini . evet zor anlar yaşıyosun ama hep dua et. sen bu adamla yıllarca ne yapacaktın bı dusun 20-30 40.. yıl. ömür gecermi .. erken anladın ve ailen yanında .. kurtuluyorum dıye dusun .. gercekten tertemız bı hayata basla .iş bul çalış ayaklat-rının ustunde dur ve mutlaka anlayacak ne kaybettıgını. evlilik şans işi . ama canım oyle guzel dur ki ayakta o adamda aileside biz nekadar güçlü temiz bi kadını kaybettık dıye farkına varsınlar. sakın yıkılma. kötülere inat güçlü olmalıyız. sınav dunyadı bu.. ama erkenden kurtulup belkıde çok güzel bi hayata kavuşacaksın.. benim fikrim bu.. ama yıkılma buna ızın verme. zordur elbette zordur ama lutfen Allaha sığın ve güçlü olmayı dene...dua edıcem sana..

cok sukur ki aileniz yaninizda. maalesef bizden gitti artik geri donemez zihniyetinde ailelerde var. bunlari atlatmak kolay degil kendinize zaman verin. aileniz hakli kendilerince yanlarina kalmasin istiyorlar. ama bu surec sizi daha da yipratacaksa bosverin derim ben. zaten psikolojiniz bozulmus fazladan stress yaratmayin kendinize. onunuzde uzun guzel bir hayat var unutmayin. bir kapi kapaniyorsa baska kapilar acilsin diyedir buna inanin.

birde bu durumda olan ne cok kadina rastliyoruz bu forumda adamlara neler oluyor nasil bu hale gelebiliyorlar. daha dogrusu evlenene kadar ne guzel rol yapiyorlar. evlenmeden once adamlarin gercek halini gormenin farketmenin bir formulu olsa keske. yazik ya vallahi harcanan emekelere yazik..

arkadaslar hepinize teşekkur ederım.guzel allahım ınsallah yardım evder.ben 4 ay ıcınde tanısıp evlendım.aşık oldum sandım.mahvettim hayatımı.bu aile zaten hiç bir akrabasıyla görüşmüor.3 aralıkta o kayınvalıde ve gorumcenın davası vardı kayınvalıdenın abısının karısını dovmüşlerdi.avukatla bugün görüştük ama manevi tazminat çıkar sadece dedi.od 3 5 bin tl olurmuş.birde nafaka.bugünlere geleceğimi hiç düşünmedim.hep düzelecek diye düşündüm.dayak yediğim halde affettim kaç kez.aileme bir kez şikayet etmedim.şuan 5 gündür evden uzağım o şehirden uzağım.hala canım yanıyor,hala çok kötüyüm.inanın okadar iyilik yaptım ki.tek bir isteğini yapmadığım olmadı.her tartışmada bu ev benim git dedi durdu.onunda acı çekmesini istiyorum.allahım bir gün göstersin bana.henüz 25 yaşındayım ama tekrar evlenme düşüncesini bile aklıma getiremiyorum.güvenim ,onurum,gururum yok oldu.kim sevecek bundan sonra beni.

arkadaslar herşey üst üste bugünde hamile olduğumu öğrendim.eşim ile demek istemediğim kişiye söyledim oda gereken evrakları imzalarım aldır dedı.duanıza muhtacım arkadaslar bukadar acıyı nasıl kaldırıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…