bende snn gıbı onun oldugu sehırde unı sectımMerhaba arkadaslar 1,5 yillik guzel bir iliskim var. Erkek arkadasim izmirde cok nadir yanima geliyor babasindan dolayi. Beni sevdigini biliyorum gercekten buna eminim. Tek korkum bu sene universite sinavi var ikinci deneyisimiz. Ayri sehirlerde olmak istemiyorum. Beni teselli eden hep o cunku her hafta sonu gelecegini soyluyor ama bilmiyorum. Napcam bilmiyorum. Ailem de biliyor beni cok seviyor ben de onu. Kafam karisik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanın yarına çıkacağının garantisi yokken sevgililik uğruna geleceğini şekillendirmesi çok garip.
Ne olacağını bilemezsin hanginizin kazanacağını hanginizin kaybedeceğini bilemezsin. Bırak herşeyi akışına, diyelim ki ayrıldın nasıl yapacaksın o şehirde? Diyelim ki ikinizinde gittiği şehirdesiniz ama şehri sevemediniz nasıl biter o üniversite?
Kendini düşün azıcık bu hayatında ilk ve son olacak diye bir netlikte değil
Merhaba arkadaslar 1,5 yillik guzel bir iliskim var. Erkek arkadasim izmirde cok nadir yanima geliyor babasindan dolayi. Beni sevdigini biliyorum gercekten buna eminim. Tek korkum bu sene universite sinavi var ikinci deneyisimiz. Ayri sehirlerde olmak istemiyorum. Beni teselli eden hep o cunku her hafta sonu gelecegini soyluyor ama bilmiyorum. Napcam bilmiyorum. Ailem de biliyor beni cok seviyor ben de onu. Kafam karisik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?