Yardım edin arkadaslar

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Merhaba arkadaslar 1,5 yillik guzel bir iliskim var. Erkek arkadasim izmirde cok nadir yanima geliyor babasindan dolayi. Beni sevdigini biliyorum gercekten buna eminim. Tek korkum bu sene universite sinavi var ikinci deneyisimiz. Ayri sehirlerde olmak istemiyorum. Beni teselli eden hep o cunku her hafta sonu gelecegini soyluyor ama bilmiyorum. Napcam bilmiyorum. Ailem de biliyor beni cok seviyor ben de onu. Kafam karisik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende snn gıbı onun oldugu sehırde unı sectım
benı bıraktı
baska okul okuyorum suan
gelecegını ona gore yonlendırme yani

Kafam karisik gercekten. Her lafi evlilik mutlu bir yasam. Kendisinin anne babasi ayri. Izmire gitti babasinin yanina uvey anne baskisi fln var. Bilmiyorum kafam karisik.

aksam sen su mesajlasmayı sevmıor
telde
hele babasının yanına gıttı
hepten mesaj atmayı bıraktı yazmıstın demı ???? :)))

insanın yarına çıkacağının garantisi yokken sevgililik uğruna geleceğini şekillendirmesi çok garip.

Ne olacağını bilemezsin hanginizin kazanacağını hanginizin kaybedeceğini bilemezsin. Bırak herşeyi akışına, diyelim ki ayrıldın nasıl yapacaksın o şehirde? Diyelim ki ikinizinde gittiği şehirdesiniz ama şehri sevemediniz nasıl biter o üniversite?
Kendini düşün azıcık bu hayatında ilk ve son olacak diye bir netlikte değil

Gerçekten sorunu net anlamadım.Ayrı olmaktan korkuyorsunuz sanırım şuanda farklı şehirlerdesiniz.
Sizin olduğunuz şehri kazanamamasında mı korkuyorsunuz ?

Sorun su ki korkuyorum. Farkli sehirlerde olmaktan korkuyorum. Olsak bile aramizin sogumasindan korkuyorum. O yuzden panik yapiyorum.

Evet f1 453 bendim o :)

Haklisin vivan ama ayrilik lafini duyunca bile nefesim daraliyor. O benim icin ozel biri. Ben sle hastasiyim. Cok zor anlarim oldu hic bikmadi yanimda bana destek cikti. Suan daha yasim genc pek mantikli dusunemiyorum. Araya duygular giriyor. O yuzden danismsk istedim.

sakın aşka ,sevgiye göre gelecek planları yapma
planlarının içinde olsun ama planının nedeni olmasın...

Cok haklisin bade

kesinlikle cook dogru.. kendın ıcın gelecegını sekıllendır baskası ugruna diil..

Moralini bozmak istemem ama eğer kazanırsanız 1 sene sonra birbirinizi dahi hatırlamayacağız kuvvetle muhtemel. Sen sınavına kanalize ol bakalım. Bak nasıl olsa gelecekmiş söz vermiş.

Gercekten kafam karisik. Pazar gunu sinav var. Haziranda da ikinci oturum olacak. Artik oluruna birakicam.

5 sene çıktığım oğlanla aynı üniyi yazdık... mezun olunca ayrıldık

sakın sakın sakın aynı şehirlerde okumayın derim!

Bence ayrı üniversitelerde okuyun..
Aynı yerde okursanız hem okulun açısından hemde ilişkiniz açısından pek iyi olmaz..
Yersiz kıskançlıklar falan..
Derslerinden olursun..

O yüzden bırak o gelsin..
Bazen insanlarlar ne oldum havasına bürünebiliyor o yüzden pişman olmayacağın kararlar vermenden yanayım..

meraba biz de sevgilimle aynı şehirde farklı üniversiteler yazdık ayrı kalmayalım diye
biz pişman değiliz çünkü ben de istediğim okula gittim o da istediği okula gitti

ama aynı okulda olmayı istemezdim açıkçası :)

aynı şehirde ikinizin de hayalini kurduğu üniversiteler ve bölümler var ise yazabilirsiniz

diğer tavsiyem de memleketinizden farklı bir şehirde okumak :) yani aile yanından ayrılmak :)

5 sene çıktığım oğlanla aynı üniyi yazdık... mezun olunca ayrıldık

sakın sakın sakın aynı şehirlerde okumayın derim!

Yaklasik 8 aydir ayri sehirlerdeyiz. Ben idealime onem veriyorum hani illa olsun yok olmali demiyorum ama olsa iyi olur cunku uzaktan cok zor arada bi bag var ama daha ne kadar dayanir bilmiyorum. Istegim ayni universitede olmasak bile ayni sehirlerde olalim.

Bence ayrı üniversitelerde okuyun..
Aynı yerde okursanız hem okulun açısından hemde ilişkiniz açısından pek iyi olmaz..
Yersiz kıskançlıklar falan..
Derslerinden olursun..

O yüzden bırak o gelsin..
Bazen insanlarlar ne oldum havasına bürünebiliyor o yüzden pişman olmayacağın kararlar vermenden yanayım..

O hep gelir buna inaniyorum. Biter mi bitmez mi bilmiyorum ama insallah ayni yerlerde oluruz.

sana tek tavsiyem, sınava odaklan, sevgiliymiş nasıl gorusulecekmis vs bunlar daha sonra düsünecegin seyler...
tercih zamanı da gönlünde yatan meslek-uni hangisi ise orayı yaz.
hicbir birlikteligin garantisi yok.

ve anladıgım kadarıyla 19yaşında falansın... simdiden ortak bir yaşama gore karar verme, zaten ilişkiniz yürürse 4sene ayrı sehirlerde de olsanız zorluklar da olsa bir sekilde idare edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…