Yardım edin bana delireceğim

Teşekkür ederim ama kendimi nasıl sıkıyorum nefesim daralıyor belli etmemek için
Valla helal olsun. Ne diyeyim. Sağlık olmasa ben bır ıkı sey daha yazardım burayada. Neyse zorlamayayım sizi. Allah yardımcınız olsun. Ama annesi ıyılestıkten sonra bu adamla evli kalmayın. Zararın neresinden donersen kardır. İleride daha da beterini yapar bu adam size. Ve cooktan coluk cocuga karısmıs olursunuz ve onlara yazık olur.

Boşan veya boşanma demem size ama lütfen hiç bir şey olmamış gibi yapmayın.

Boşanmayacak bile olsanız bağıra çağıra burnunda getirin onun, ettiğiniz kavganızıda koşa koşa kayınvalidenize söylemeyecektir diye düşünüyorum. Böylelik ile kayınvalidenizi de üzmemiş olursunuz.

Kayınvalideniz böyle bir şeyin varlığını bilmesi halinde her ne kadar melek gibi bir kadın bile olsa oğlunun yanında olacaktır içten içe sakın unutma, nacizane kulağına küpe olsun.

Boşan veya boşanma demem size ama lütfen hiç bir şey olmamış gibi yapmayın.

Boşanmayacak bile olsanız bağıra çağıra burnunda getirin onun, ettiğiniz kavganızıda koşa koşa kayınvalidenize söylemeyecektir diye düşünüyorum. Böylelik ile kayınvalidenizi de üzmemiş olursunuz.

Kayınvalideniz böyle bir şeyin varlığını bilmesi halinde her ne kadar melek gibi bir kadın bile olsa oğlunun yanında olacaktır içten içe sakın unutma, nacizane kulağına küpe olsun.
Teşekkür ederim 🙏🏻

Anası canıyla uğraşırken kendi de bıçak altına yatmak üzereyken hanım değiştirme derdine düşebiliyor ama..

Yanaştığı zaman cezbedene git diyeceksiniz. Ameliyattan sonra da davayı açacaksınız. İnşallah ekran görüntüsü almışsınızdır. Altı aylık evli insanın havalarda ucuyor olması lazım. Bu ne ya..
Boşa akıl veriyoriz yapmıyoruz akıl danışıp dertlenip sikayetlenip yardım isteyip sonrada yapmiyoruz o söylenenleri biz kadınlar nedense

Eşinle konuş yüzüne vur ve ameliyttan sonra bosanacaginizi soyleyebilirsiniz yanaşmaya çalışacak boylelikle belli olmuş olacak annesi hasta o ne derdinde yazıklar olsun bee ben olsam dayamaz yüzüne vururdum helal olsun size

Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa

Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa kaldım
"Sikildim bundan cezbetmiyo" mu? Bu cumleyi okuduysan eger degil saglik problemi icin savasa gidecek olsa susma.

Sıkıldım bundan cezbetmiyor mu :KK57: hem de bunu başka bir adama söylüyor. Ay ölür müsün öldürür müsün. Ya bu adamlar ne yiyip ne içiyor? Bu nasıl pis bir zihniyet? Böyle var ya alacaksın kafalarini birbirine ateş çıkana kadar vuracaksın. Kimbilir ne kahırlarini çektiniz bugüne kadar. Aşırı sinirlendim, sizin adınıza da çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah çocuğunuz yoktur bu adamdan.

Kv nizin ameliyatından sonra annesi biraz toparlansin anında kapının önüne koyun o adamı. Arkanıza bile bakmayın zerre acımayın. Hatta deliliniz varsa çekişmeli bosanin tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olur. Maddi olarak elinden bir şeyler alabilirseniz alın ispat edin sessizce izleyin yanına kalmasın bu yaptığı

Ben olsam annesinin hatirina ameliyat olana kadar susar ama bir yandanda boş durmazdim. güzelce delil toplar sonrasindada hic yüz göz olmadan ceker ailemin yanina giderdim. Tabi düğün takılari ve takılar yoksa düğün cd siyle. Ailemin evindeykende nedenini sorarsa artık bir erkek olarak beni cezbetmiyorsun derdim. Daha 6 aylık evlilikte adam kudurmuş böyle adam kimsenin hatirina çekilmez.

Teşekkürler susmaya çalışacağım kendisi için değil ama o melek gibi annesi için
O melek anne oğlunun yediği haltı duyunca emin olun oğlunu savunacak. Kendi evladından ayırıp ayırmadığını o zaman görürsünüz. Ben olsam susmam. Susmadım da. Boşadım gitti

ayıp yahuu kaç yıllık yaşanmışlıga da saygısı yok, bence direk söyleyin adam ameliyat olacak ama aklı hala nerelerde

Ben olsam annesinin hatirina ameliyat olana kadar susar ama bir yandanda boş durmazdim. güzelce delil toplar sonrasindada hic yüz göz olmadan ceker ailemin yanina giderdim. Tabi düğün takılari ve takılar yoksa düğün cd siyle. Ailemin evindeykende nedenini sorarsa artık bir erkek olarak beni cezbetmiyorsun derdim. Daha 6 aylık evlilikte adam kudurmuş böyle adam kimsenin hatirina çekilmez.
Var CD fotoğraf baya altınım vardı ama iş için satmak istedi ben de bir şey demedim çünkü sermaye yaptı diye

Eşim arkadaşıyla kız ayarlama mevzusu üzerine yazışacak, benim için "sıkıldım bundan" diyecek olay o anda biter benim için, olayın ciddiye dönüşmesine ortada bir kız olmasına bile gerek kalmaz, basarım tekmeyi, terbiyesiz adam.

Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa kaldım
Sağlık durumu varda ,maşallah eşiniz bu durum da olacağı böbrek ameliyatını unutup . Sizin için beni artık ,cezbetmiyor yeni lazım demeyi biliyor .Böyle aptalca konuşmalarının bedelinide ödesin .Karakteri bozuk bir adam ömür boyu ,bu tür şeyleri yaşamak istemiyorsan ailenin yanına git boşan .

Anası canıyla uğraşırken kendi de bıçak altına yatmak üzereyken hanım değiştirme derdine düşebiliyor ama..

Yanaştığı zaman cezbedene git diyeceksiniz. Ameliyattan sonra da davayı açacaksınız. İnşallah ekran görüntüsü almışsınızdır. Altı aylık evli insanın havalarda ucuyor olması lazım. Bu ne ya..
+1

Back
X