AldımEkran görüntüsü al delil topla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AldımEkran görüntüsü al delil topla.
Teşekkür ederim ama kendimi nasıl sıkıyorum nefesim daralıyor belli etmemek içinÇok ıyı niyetli ve sabırlısınız alkışlıyorum![]()
Kocanızla nasıl olucaksiniz peki? daha öncede konunuz var yalan söylüyor bana diye üstünü kapatacak gibi duruyorsunuz.Annesine bakarım ayrılıksam bile çok emek verdi bana o insanları üzmek istemiyorum
Valla helal olsun. Ne diyeyim. Sağlık olmasa ben bır ıkı sey daha yazardım burayada. Neyse zorlamayayım sizi. Allah yardımcınız olsun. Ama annesi ıyılestıkten sonra bu adamla evli kalmayın. Zararın neresinden donersen kardır. İleride daha da beterini yapar bu adam size. Ve cooktan coluk cocuga karısmıs olursunuz ve onlara yazık olur.Teşekkür ederim ama kendimi nasıl sıkıyorum nefesim daralıyor belli etmemek için
Bilmiyorum iyi değişim sağlıklı düşünemiyorumKocanızla nasıl olucaksiniz peki? daha öncede konunuz var yalan söylüyor bana diye üstünü kapatacak gibi duruyorsunuz.
Teşekkür ederimBoşan veya boşanma demem size ama lütfen hiç bir şey olmamış gibi yapmayın.
Boşanmayacak bile olsanız bağıra çağıra burnunda getirin onun, ettiğiniz kavganızıda koşa koşa kayınvalidenize söylemeyecektir diye düşünüyorum. Böylelik ile kayınvalidenizi de üzmemiş olursunuz.
Kayınvalideniz böyle bir şeyin varlığını bilmesi halinde her ne kadar melek gibi bir kadın bile olsa oğlunun yanında olacaktır içten içe sakın unutma, nacizane kulağına küpe olsun.
Teşekkür ederim canımBen olsam böbreğini eline verirdim de siz yapmayın . ayrılın ne zaman eskidinizde yeni hatun arıyor ,onuda kendisi düşünsün.
Boşa akıl veriyoriz yapmıyoruz akıl danışıp dertlenip sikayetlenip yardım isteyip sonrada yapmiyoruz o söylenenleri biz kadınlar nedenseAnası canıyla uğraşırken kendi de bıçak altına yatmak üzereyken hanım değiştirme derdine düşebiliyor ama..
Yanaştığı zaman cezbedene git diyeceksiniz. Ameliyattan sonra da davayı açacaksınız. İnşallah ekran görüntüsü almışsınızdır. Altı aylık evli insanın havalarda ucuyor olması lazım. Bu ne ya..
Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa
"Sikildim bundan cezbetmiyo" mu? Bu cumleyi okuduysan eger degil saglik problemi icin savasa gidecek olsa susma.Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa kaldım
O melek anne oğlunun yediği haltı duyunca emin olun oğlunu savunacak. Kendi evladından ayırıp ayırmadığını o zaman görürsünüz. Ben olsam susmam. Susmadım da. Boşadım gittiTeşekkürler susmaya çalışacağım kendisi için değil ama o melek gibi annesi için
Var CD fotoğraf baya altınım vardı ama iş için satmak istedi ben de bir şey demedim çünkü sermaye yaptı diyeBen olsam annesinin hatirina ameliyat olana kadar susar ama bir yandanda boş durmazdim. güzelce delil toplar sonrasindada hic yüz göz olmadan ceker ailemin yanina giderdim. Tabi düğün takılari ve takılar yoksa düğün cd siyle. Ailemin evindeykende nedenini sorarsa artık bir erkek olarak beni cezbetmiyorsun derdim. Daha 6 aylık evlilikte adam kudurmuş böyle adam kimsenin hatirina çekilmez.
Sağlık durumu varda ,maşallah eşiniz bu durum da olacağı böbrek ameliyatını unutup . Sizin için beni artık ,cezbetmiyor yeni lazım demeyi biliyor .Böyle aptalca konuşmalarının bedelinide ödesin .Karakteri bozuk bir adam ömür boyu ,bu tür şeyleri yaşamak istemiyorsan ailenin yanına git boşan .Merhaba kızlar eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim haaftaya böbrek ameliyatı olacak annesine böbreğini verecek ne yapmam lazım bu olaylar sağlık durumu içinde susa kaldım
+1Anası canıyla uğraşırken kendi de bıçak altına yatmak üzereyken hanım değiştirme derdine düşebiliyor ama..
Yanaştığı zaman cezbedene git diyeceksiniz. Ameliyattan sonra da davayı açacaksınız. İnşallah ekran görüntüsü almışsınızdır. Altı aylık evli insanın havalarda ucuyor olması lazım. Bu ne ya..