- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
oyy kıyaammaamEşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen
Eşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen
ayrica yemek konusunda baka baka yapacagin dolu yemek videosu var ordan bakarak yapmani oneririm.Eşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen
kadayıfa güllaç muamelesi yapmışlar bunu da yazmadan gecemicemEşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen
Üstüne soğuk süt ekledim yarım litre yarına daha az tatlı olur umarımkadayıfa güllaç muamelesi yapmışlar bunu da yazmadan gecemicem
kadayıf şerbeti su+şeker ile olur . eger şekeri cok geldi ise yada kadayıf cok kuru kaldı ise üzerine süt döküp servis edilir :)
Eşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen
Tariflerle yapıyorum hep eskisinden daha güzel oluyorda yani çok hamarat insanın bile arada yanlışı olur...ayrica yemek konusunda baka baka yapacagin dolu yemek videosu var ordan bakarak yapmani oneririm.
kuru fasulyeye nane koyulur mu ?Çok cevap verdim haddi haddimi aşıp benim yaşımda kızlar dışarda kendini eğlendirmekten başka bişey yapıyor mu dedim benim ablamda sen yaşında evlendi dedi ha bide diyor ki o tatlının masrafı 25 lira tuttu ben çok yerde yedim bu tatlıdan böyşe deşil biç biri bu kadar şeker mi olur dedi işl defa yaptım bidaha yapmıcam insanca söyle ikinciye güzel olsun dedim herşeyde böylesin dedi hep dedim sor birilerine diye sormuyorsun dedi biraz oda bende kaba konuştuk birbirimize bide dedi üst katta her yerde her yerde az aç dolapları düzenle onlar orda mafolcak geçen bi kurufasülye yaptın içi nane doluydu dedi evet ama yanlışlıkla çok kaçtı bide çoğu yerde haklı çoook tembelim doğru düzgün iş yapmıyorum o her gün gece gündüz çalışıyor daha uyandıda yine işe gitti offf offf ben erken evlenmişim onu anlıyorum ama eşimide çok seviyorum bide hamileyiö artık düşünür oldum onada erken kalkıştım diye ama onun yok olma ihtimalide çok üzüyor beni bi sihirli değnek dokunsasa günlerim huzurla geçse
18 yaşında 2 aylık hamilesin, napacaktı başının üstünde mi taşıyacaktı? Tabii ezip kakalayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?