- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Annesi genelde yemek gönderir bize yakınımda şimdide diyorki annem olmasa aç kalcam abartma dedim annen her gün mü getiriyor ee dedi bu gün ne yaptın dedim dışarda yedik ya yemesek elbette yapılıcaktı...Ne zaman evlendiniz ? Evlenmeden önce yemek yaptığınız oluyor muydu ? Siz elinizden geleni yapıyorsanız ve beyfendi beğenmiyorsa annesinin evine gitsin yemeğini orda yesin gitmişken de kirli çamaşırlarını götürsün ya da kendi yapsın. Onun yüzünden kendinizi gereksiz insan gibi görmeyin.
tadı azalırda hamur olur bu seferde... ah ahh keşke öyle bıraksaydın..Üstüne soğuk süt ekledim yarım litre yarına daha az tatlı olur umarım
Tadı güzel olur belki dedim işte hep bu yüzden oluyor güzel olur diye düşündüğüm herşey afedersiniz poka sarıyor yine aynı şey oldukuru fasulyeye nane koyulur mu ?limon sıkanı görmüştüm de naneyi ilk defa okudum. ben şookk
Zaten adam olan pedofili gibi hisseder evlenmez, sapık diyorum ben böylelerine.Bir de eski inanışa göre derler ; senden büyük olsun ,kıymetini bilir külleyen yalan halbuki çocuk yaşta ki kızları , bu kazık kadar adamlar niye alıyor daha iyi ezebilmek için !
Ne kadarlık evlisin?Lütfen ağır ithamlarda bulunarak yazmazsanız sevinirim tabi sizin tercihiniz ama moralim zaten bozuk
Bir gün de o yemek yapsın tadını beğenirseniz size öğretsin olmaz mı ? Anadan doğma kim yemek yapmayı biliyordu ki, üzmeyin kendinizi zamanla öğrenilmeyecek şey değil.Annesi genelde yemek gönderir bize yakınımda şimdide diyorki annem olmasa aç kalcam abartma dedim annen her gün mü getiriyor ee dedi bu gün ne yaptın dedim dışarda yedik ya yemesek elbette yapılıcaktı...
olmaz. nane - kekik öyle her yemeğe dökülmez. bunu not et.Tadı güzel olur belki dedim işte hep bu yüzden oluyor güzel olur diye düşündüğüm herşey afedersiniz poka sarıyor yine aynı şey oldu
8 aylıkNe kadarlık evlisin?
Zaten adam olan pedofili gibi hisseder evlenmez, sapık diyorum ben böylelerine.
Ama kız da biraz saf galiba, kuru fasulyeye nane falan, ne bileyim
Teşekkürler ekran resmi aldımolmaz. nane - kekik öyle her yemeğe dökülmez. bunu not et.
nane : zeytinyağlı sarma-dolma gibi şeyler de iyidir. ve mercimek ve pirinç çorbasında onu da lök lök dökme. sos tenceresine abartmadan yag koy içine naneyi koy yagı kızdır. nanenin kokusu gelsin burnuna. sonra pişirip hazır hale getirdiğin çorbanın içine dök. en enn son yani.
kekik et piştikten (biftek,t-bone-steak-kontrafile gibi löp et ) sonra isteyen üzerine döker.
karabiber her yemeğe girmez.
pul biber sıcak yemeklere ve köfteye az miktarda dökersen lezzet verir.
köri = tavuk ve hindilere az miktarda
olmaz. nane - kekik öyle her yemeğe dökülmez. bunu not et.
nane : zeytinyağlı sarma-dolma gibi şeyler de iyidir. ve mercimek ve pirinç çorbasında onu da lök lök dökme. sos tenceresine abartmadan yag koy içine naneyi koy yagı kızdır. nanenin kokusu gelsin burnuna. sonra pişirip hazır hale getirdiğin çorbanın içine dök. en enn son yani.
kekik et piştikten (biftek,t-bone-steak-kontrafile gibi löp et ) sonra isteyen üzerine döker.
karabiber her yemeğe girmez.
pul biber sıcak yemeklere ve köfteye az miktarda dökersen lezzet verir.
köri = tavuk ve hindilere az miktarda
18 yaşında sana kim evlen dedi ki o ayrı bir sıkıntı zaten... cort diye de hamile kalmışsın...8 aylık
Ben de bilmiyorum suçlayamam kızı ne yalan söyliyimDaha küçük bilmiyor , öğrenir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?