Yardım edin bana kızlar

Annesi genelde yemek gönderir bize yakınımda şimdide diyorki annem olmasa aç kalcam abartma dedim annen her gün mü getiriyor ee dedi bu gün ne yaptın dedim dışarda yedik ya yemesek elbette yapılıcaktı...

ben de hiç bilmezdim yemek yapmayı...zavallı eşim az yemedi tatsız tuzsuz,çok pişmiş yada hiç pişmemiş ilk denemelerimi...bide eline sağlık derdi:)) ben yiyemezdim kendi pişirdiğim yemekleri.....kahvaltı yapardım....ama inatla hergün yemek yapmaktan da vazgeçmezdim....malzeme ziyanlığı:)) eşin haksızlık yapmış...annesinin, ablasının ilk yemekleri nasılmış acaba? nasıl yemekler yapmışlar kocalarına? emin olsun ki senin yaptıklarından çok farklı değildir...zamanla en iyisini yapacaksın... internette videoları var...siz bizden şanslısınız yani:))

Kadayıf tatlısını bugüne kadar güzel yapan hiç görmedim Zordur kadayıf yapmak. Sen de en zorundan başlamışsın
Ev işlerine mutfağa zamanla alışırsın. Herkes yapa yapa öğreniyor.

Bir de eski inanışa göre derler ; senden büyük olsun ,kıymetini bilir külleyen yalan halbuki çocuk yaşta ki kızları , bu kazık kadar adamlar niye alıyor daha iyi ezebilmek için !
Zaten adam olan pedofili gibi hisseder evlenmez, sapık diyorum ben böylelerine.
Ama kız da biraz saf galiba, kuru fasulyeye nane falan, ne bileyim

Annesi genelde yemek gönderir bize yakınımda şimdide diyorki annem olmasa aç kalcam abartma dedim annen her gün mü getiriyor ee dedi bu gün ne yaptın dedim dışarda yedik ya yemesek elbette yapılıcaktı...
Bir gün de o yemek yapsın tadını beğenirseniz size öğretsin olmaz mı ? Anadan doğma kim yemek yapmayı biliyordu ki, üzmeyin kendinizi zamanla öğrenilmeyecek şey değil.

Tadı güzel olur belki dedim işte hep bu yüzden oluyor güzel olur diye düşündüğüm herşey afedersiniz poka sarıyor yine aynı şey oldu
olmaz. nane - kekik öyle her yemeğe dökülmez. bunu not et.
nane : zeytinyağlı sarma-dolma gibi şeyler de iyidir. ve mercimek ve pirinç çorbasında onu da lök lök dökme. sos tenceresine abartmadan yag koy içine naneyi koy yagı kızdır. nanenin kokusu gelsin burnuna. sonra pişirip hazır hale getirdiğin çorbanın içine dök. en enn son yani.
kekik et piştikten (biftek,t-bone-steak-kontrafile gibi löp et ) sonra isteyen üzerine döker.
karabiber her yemeğe girmez.
pul biber sıcak yemeklere ve köfteye az miktarda dökersen lezzet verir.
köri = tavuk ve hindilere az miktarda

Teşekkürler ekran resmi aldım

Kardeş evin nirede ben bir ara geliyim hızlandırmış kursa koy beni

Bana lazım olan biraz güç biraz el ayak olmak mıy mıy olmamak şu son zamanlarda yatmaktan başka bişey doğru düzgün yapmıyorum gerçekten hayat enerjim yok zaman geçsin diye yaşıyorum kocamda farkında eve gelsim yine sarılıp öpçek kızıyorum ama çok seviyorum dicek biliyorum ama hep böyle olmaz zamanla birbirimizden soğucaz böyle devam ederse. Değerlerim kanım herşeyimde iyi neden bu uyuşukluk bilmiyorum ailem bursada ben İzmirde uzağız bide ondanda burası bana zaman geçirmeye çalışmak gibi geliyor ailem burda olsa yaşadığımı hissedicem belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…