- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Ben 24 yaşında doğurdum kendimle çocuk anne, ergen anne diye dalga geçiyorum18 yaşında sana kim evlen dedi ki o ayrı bir sıkıntı zaten... cort diye de hamile kalmışsın...
ben gerçekten iyi yemek yaparım. bu yüzden antin kuntin şeyleri sorabilirsin.Teşekkürler ekran resmi aldım
muglaKardeş evin nirede ben bir ara geliyim hızlandırmış kursa koy beni
Hamile kalmak asla istemiyodum 2 sene en az olmaz dedim hep ama evliliğimin ikinci ayında aşırı istek geldi bende karar verdim olsun dedim... Kimse zorlama ben istedim inanın benim için evlenmekte başka hiç bişey olmazdı ben evdede böyleydim evlenmesem ya annem ya babam Allah korusun kalp krizi geçircekti artık. Ve sevmesem evlenmezdim öyle zorla evlenmiş küçük gelin olarak bakmayın konuya derim ben18 yaşında sana kim evlen dedi ki o ayrı bir sıkıntı zaten... cort diye de hamile kalmışsın...
Bana lazım olan biraz güç biraz el ayak olmak mıy mıy olmamak şu son zamanlarda yatmaktan başka bişey doğru düzgün yapmıyorum gerçekten hayat enerjim yok zaman geçsin diye yaşıyorum kocamda farkında eve gelsim yine sarılıp öpçek kızıyorum ama çok seviyorum dicek biliyorum ama hep böyle olmaz zamanla birbirimizden soğucaz böyle devam ederse. Değerlerim kanım herşeyimde iyi neden bu uyuşukluk bilmiyorum ailem bursada ben İzmirde uzağız bide ondanda burası bana zaman geçirmeye çalışmak gibi geliyor ailem burda olsa yaşadığımı hissedicem belki
gebelikte uyku -uyuşukluk tembellik olur. bunları eşine söyle.Bana lazım olan biraz güç biraz el ayak olmak mıy mıy olmamak şu son zamanlarda yatmaktan başka bişey doğru düzgün yapmıyorum gerçekten hayat enerjim yok zaman geçsin diye yaşıyorum kocamda farkında eve gelsim yine sarılıp öpçek kızıyorum ama çok seviyorum dicek biliyorum ama hep böyle olmaz zamanla birbirimizden soğucaz böyle devam ederse. Değerlerim kanım herşeyimde iyi neden bu uyuşukluk bilmiyorum ailem bursada ben İzmirde uzağız bide ondanda burası bana zaman geçirmeye çalışmak gibi geliyor ailem burda olsa yaşadığımı hissedicem belki
muglagel gari
Yok biz izmirden gitsek yol uzar ben İzmirin bergama ilçesindeyim malesefBursa -İzmir yolu yapılıyor nilüfer tarafında yol 3 saatte olucak o zaman sık sık gidersin. Gebesin diye duygusalsınnn
zorla değil öyle düşünmedim ama bu yaşta evlenmeleri seven biri değilim. 20-25 olaydın bari..18 ya odanı toplayamazken bi evi kocayı toplamaya çalışıyorsun...Hamile kalmak asla istemiyodum 2 sene en az olmaz dedim hep ama evliliğimin ikinci ayında aşırı istek geldi bende karar verdim olsun dedim... Kimse zorlama ben istedim inanın benim için evlenmekte başka hiç bişey olmazdı ben evdede böyleydim evlenmesem ya annem ya babam Allah korusun kalp krizi geçircekti artık. Ve sevmesem evlenmezdim öyle zorla evlenmiş küçük gelin olarak bakmayın konuya derim ben
Her konuştuğumuzda iyi davranıyor destek oluyor anlıyorum diyor ama ee sinirlenince unutuluyor onunda sabrı taşıyor sonra gene biliyorum küçüksün diyor böyle işteSize ne yahu, istediği yaşta evlenir.
Küçük yaşta evlendi diye besleme muamelesi görmeyi hak ediyor yani öyle mi?
Bu Adam konuyu açan arkadaş 30 yaşında dahi olsa aynı olurdu, çünkü hanzo!!!
Arkadaşım sende kendini ezdirme lütfen, yemek kolay iş, hevesin varsa zamanla yapa yapa tarif olmadan dahi öğrenirsin.
Ama yemek/bulaşık/temizlik bir tarafa, eşinle oturup adam akıllı konuşman lazım, sorun çünkü tatlının içinde ki şekerin miktari değil.
Yok biz izmirden gitsek yol uzar ben İzmirin bergama ilçesindeyim malesef
28 yaşında ben hamilelik haricindede öyle olduğum için şuan olana inanılmaz bencegebelikte uyku -uyuşukluk tembellik olur. bunları eşine söyle.
bu arada eşin kaç yaşında ?
Gitçem Haziranda ablaö doğum yapıcak nasipseHımm ben merkezi hesaplıyordum direkt. Hayırlısı ile doğur da o zaman gidersin
Ben severdim ama ilk zamanki çatışmalardan çok soğudum her gün tatlı yapar yemek denerdim zamanla güzel olucaktı ama oda hep öyle olcak sanıp her seferinde kızarak beni bu hale getirdi anlamıyor amaMerak etme canım 6 yıllık evliyim hala yemek yapmayı bilmiyorum. Iste yiyoruz yine de o kadar da kötü değilim. Ben çok sevmem mutfağı o yüzden pek yonelmedim belkide
fark etmez 30 dk yol uzar. istanbulda bir yakadan bir yakaya 3,5 saatte geçiliyor ya..ne uzağı :)Yok biz izmirden gitsek yol uzar ben İzmirin bergama ilçesindeyim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?