• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bana!

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Merhaba arkadaşlar (belirteyim Türkce eğitimim yok sözlerimde yanlışlık ola bilir )1 yıllık ilişkim var ilk önceler ilişkim çok iyi gidiyordu herşey yolundaydı, kıskançlık yüzünden kalqa ederdik tek sorunumuz bu idi ama kıskanılmakda çok güzel bi duyqu ertesi gün barışırdıq ama sonralar sevgilim ararken cvb vermiyordun işimden dolayı okuyorum,bu yüzden kalqa ederdik neden cvb vermiyorsun tamam işin var anladık işin bitdikten sonra aradığımı görüpte niçin aramıyorsun bunun için kalqa ederdik ama barışırdıq her ilişgide olan şeyler ama bu git-gide büyüdü ararken cvb vermiyordum duymuyordum telefonum sessizde oluyordu onu çok severken böyle olmaz biz ayrılsak daha iyi olur söylerdim ama sevgilim razı olmazdı biliyorum beni çok seviyor ayrılmaz hiç bi zaman ne kadar kalqa etsekde bende onu çok seviyorum 4 gün bundan önce kalqa etdik ayrılalım ayrılmayalım diye bi şey demedik bir birimize o günden bu yana hiç konuşmadık ne o beni aradı nede ben onu ama bir-birimizi hala seviyoruz arkadaşlar sizlerden bunun için yardım istiyorum ben ne yapayım ayrılayımmı yoksa yok son zamanlar sevgilimin haraketleri hiç hoşuma gitmiyor ?

kafanda sürekli soru işaretleri varsa ya da seni artık mutlu etmiyorsa ayrıl hayat uzun ve karşına en ummadığın anda birini çıkarabilir, kafanı şöylemi böylemi diye meşgul etme yorma kendini sende arama onu bırak derim ben...

Yol ver gitsin bundan sonraki ilişkilerinde de dikkat et bir küs bir barış olmaz bunlar ilişkiyi yıpratır daha sonra sıkılırsın sürekli kavga ederek küslük yaparak birliktelik yürümez...

iyi düşün kararını ver böyle cocuk gibi bir barış bir ayrıl olmaz.....ne kadar zamandır görüşüyorsunuz yaşlarınız ve işiniz ?

Sevgi yeter yetmesine de sizin sevginiz o kadar yoğun değil demek.
Telefonu açtın açmadın, aradım aramadım böyle konulardan yıpranıp sevginiz yetmiyorsa bırakın gitsin o zaman.

Back
X