• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin bana .:(

Karsindakini ne kadar ozgur birakirsan o kadar ozgur olursun. Daha cok baglanir sana daha cok sever daha anlayisli olur....

Bu boyle uzayip gider. Hatalarinizin farkindasiniz. Esinizle basbasa konusun mehmet abiymis falan cikarin aradan. Kimsenin lafini dinlemeyin. Sadece karsilikli konusmayla onun dusuncelerini olcebilirsin.
O zaman istersen sen don istersen o gelsin alsin ne fark eder. Onemli olan onunda yeni bir sayfa acmak istemesi. Kalbini dinle mantiginla birlikte
Eşim çok farklı birisi içinde ki kini nefreti ustumde çıkarmadan rahatlamaz. GittiğiM için de sınırı korkunç suan onu bana yansıtmaması ve daha kötü olmamak için onun beni almasi lazım yoksa önüne geçemem bir daha

:KK43: Bosanmak üzereyim diye bir konu acmistim. Şimdi düşünüyorum çok hata yaptım ona bogdum bunalttim onu. Arkadasiyla zaman geçirmesine izin vermedim.dışarı çıksa 40 kere aradım rezil ettim. Annesine gideceksek kavga cikardim Gittiysem dönüşte kavga ettim. Akrabasına gittik surat astim sürekli hadi gidek dedim. İçki içmem dedi düğünde söz verdi ben rezillik çıkardım hep yanımda otursun istedim. Ev islerinde yardım eder ben hep daha fazlasını istedim. En son TARTIŞMAMİZ da belki ben usteledim bilmiyorum ki koşa Koşa gelmeseydin dedi. Şimdide düşünüyorum da ben niye fevli karar alıp bütün esyalarimi toplayıp geldim.o babam benimle eşya topladı ve bana dolabıni verdi şimdi nasıl ben gidiyorum baba hata yapmışım derim . Yada ben ne yapacam. Adam gel diyo duzelecek diyosan evin burda gel diyo ama sen gittin ben gelip almam diyo:mapus::KK43:
Yaptıklarınızı okuyunca benim bile boşanasım geldi sizden. Eşiniz hala kabul ediyorsa koşarak geri dönün derim.

Eşim çok farklı birisi içinde ki kini nefreti ustumde çıkarmadan rahatlamaz. GittiğiM için de sınırı korkunç suan onu bana yansıtmaması ve daha kötü olmamak için onun beni almasi lazım yoksa önüne geçemem bir daha
Eger soyledigin gibi kinci biriyse kendisi seni gelip alirsa bile donmeyi iyi dusunmelisiniz

Yorumların yarısından fazlasını okudum,sizi haksız buldum.Benim gibi düşünen arkadaşlara yorumları okumadınız mı yazmışsınız ama nesinden şikayetçi olduğunuzu anlamadım.Kusura bakmayın ama çok fevrisiniz,sinirlerinize hakim olamıyorsunuz kendinizi affettirin bir zahmet.
Eşinizi de daha fazla yıpratmayın.

Yorumların yarısından fazlasını okudum,sizi haksız buldum.Benim gibi düşünen arkadaşlara yorumları okumadınız mı yazmışsınız ama nesinden şikayetçi olduğunuzu anlamadım.Kusura bakmayın ama çok fevrisiniz,sinirlerinize hakim olamıyorsunuz kendinizi affettirin bir zahmet.
Eşinizi de daha fazla yıpratmayın.
Hayır ben eşimin ve benim hatalarimi yazdım hala tek suçlu benmisim gibi enteresan yorumlar var o yüzden öyle yazdım . İki konu açtım ilkinde onu anlattım bu konuda kendimi elestirdim.sadece birini okuyan ya beni yada onu haklı buluyor. Etrafimda öyle enteresan yorumlar duydum ki buraya yazma amacım insanların canımı daha fazla yakması değil başla açıdan bakabilmemdi. Herkese saygı duyuyorum ama kötü bişe demedim böyle yazanlara da

İstediğim de bu zaten kafam rahatlayinca onu da kendimi de anladım. Meğer sadece zamana ihtiyacim varmış . Ama asla hatasını kabuk etmiyor. Babam beni götürurken bundan izin almamış o yüzden ne olursa olsun gelmem diyo
O zaman yine de senin de gitmeniz olmaz ki ben hatami anladım tek isteğim gelmen de.bir şekilde ikna etmelisin

sen, hatalıyım dedin gel beni al dedin.tek sorununuz sanki seni almasıymış gibi oldu canım.o şimdi rahat senin burnunun sürtülmesini bekliyor.ve başarıyor da...etrafımda böyle şeyleri gördüm çok gördüm.kadınların siniri geçince,acıları hafifleyince hep iyi anları geliyor aklına keşke böyle yapmasaydım diyor.hatayı kendinde aramaya başlıyor.o adam senin onu bırakamıycağından çok emin şimdi.
Toparlan lütfen..sadece senin evliliğin bitmiyor.kocanında bitiyor.

sen, hatalıyım dedin gel beni al dedin.tek sorununuz sanki seni almasıymış gibi oldu canım.o şimdi rahat senin burnunun sürtülmesini bekliyor.ve başarıyor da...etrafımda böyle şeyleri gördüm çok gördüm.kadınların siniri geçince,acıları hafifleyince hep iyi anları geliyor aklına keşke böyle yapmasaydım diyor.hatayı kendinde aramaya başlıyor.o adam senin onu bırakamıycağından çok emin şimdi.
Toparlan lütfen..sadece senin evliliğin bitmiyor.kocanında bitiyor.
Evet malesef çok emin şimdi konuştuk da gelmek için dusunecekmis bu arada doğrusun sanki sadece ben bosaniyorum

Back
X