- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hataliyim oda hatalı cok sinirli biri mesela anneye çok düşkün aslında annesine düşkünlugu beni hircinlastirdi.o kadar şiddetli kavgalarda bile babamın evine gitmedim oda kapı orda demedi. aldatma şiddet hariç her türlü tatsızlıkta babanızın evine nasıl dönüyorsunuz. her kafanız estiğinde bunu yapmayın hanımlar ya. çok mu gitmek istiyorsunuz en azından ben kafamı dinlemek istiyorum sakinleşince karar verelim diye gidin babanızın evinize. valla büyük konuşmak istemiyorum başıma gelir diye ama ben herşeyde baba evine gitmeyi tehdit eden hanımlara çok kızıyorum. eşinize bu şekilde blöf yapmayın. bir yerde elinizde patlar. al bak mesala sakin kafayla düşündün kendinde hatalar buldun. nasıl düzeltecem diye düşünürsün şimdi.
20 yaşında evlendim. O 27 yaşındaydı. Oda bana oraya gitme buraya gitme dedi çocuk gibi ona bağımlı yaşadım resmençocuk yaşta filan evlendiniz sanırım. çok saçma davranmışsınız. evcilik oynar gibi yaşamışsınız.
istediğiniz neyse onu yapın. biz ne diyelim ki.
Evet haklısın ama çok utanıyorum ya. Tamam ben bunları yaptım ama oda tamamen suçsuz değildi ki annesine kardeşine çok düşkün . Anormal sınırlı bir adamdı. Çocuk gibi bağımlı yaşadım hepBu saydığınız psikopatlıklardan sonra barışmayı kabul etmesi bile yeterli bir adım bence.
Ki kötü de dememiş, "ev burada, geçinmeye gönlün varsa buyur gel" anladım ben.
Ama neden gelip alsın? Siz onu ailesine, akrabalarına, arkadaşlarına rezil ederken sıkıntı yok, sizin babanıza rezil olma durumunuz olunca gelsin alsın.
Oldu o zaman.
Adil olun hala kendi istediğiniz olsun düşüncesindesiniz.
Bazen adamlara da acıyorum.
Hatalarınızı tekrarlayacaksanız dönmeyin.
Evet hataliyim oda hatalı cok sinirli biri mesela anneye çok düşkün aslında annesine düşkünlugu beni hircinlastirdi.
Araba var tabiki bu kadar acımasız konuşma ne olur çok utanıyorum zaten. Ama ben durduk yere de hircinlasmadim onun egosu annesine dukunlugu beni cigrimdam cikardi15 yaşımda yapıyordum bu hareketleri,16 yaşımda çok saçma olduğunu anlayıp bıraktım.
Adam gelip almam demiş,iyi de etmiş.Siz niçin gidemiyorsunuz anlamadım.
Araç mı yok
Oraya gidip mi sabrediyim yoksa dönmez o banaah canım annesini sevmeyen erkek var mı ? gecenin 12.30 unda annemi özledim deyip bana annesine salep hazırlattı iki gece önce. ki ben çalışan bayanım nabayım şimdi kavga mı çıkarayım. alış derim yoksa çok kavga edersin kendini yıpratırsın. eşini de babanın evine giderek kendine bağlayamazsın sabret mutlaka sana döner.