• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin bana .:(

:KK43: Bosanmak üzereyim diye bir konu acmistim. Şimdi düşünüyorum çok hata yaptım ona bogdum bunalttim onu. Arkadasiyla zaman geçirmesine izin vermedim.dışarı çıksa 40 kere aradım rezil ettim. Annesine gideceksek kavga cikardim Gittiysem dönüşte kavga ettim. Akrabasına gittik surat astim sürekli hadi gidek dedim. İçki içmem dedi düğünde söz verdi ben rezillik çıkardım hep yanımda otursun istedim. Ev islerinde yardım eder ben hep daha fazlasını istedim. En son TARTIŞMAMİZ da belki ben usteledim bilmiyorum ki koşa Koşa gelmeseydin dedi. Şimdide düşünüyorum da ben niye fevli karar alıp bütün esyalarimi toplayıp geldim.o babam benimle eşya topladı ve bana dolabıni verdi şimdi nasıl ben gidiyorum baba hata yapmışım derim . Yada ben ne yapacam. Adam gel diyo duzelecek diyosan evin burda gel diyo ama sen gittin ben gelip almam diyo:mapus::KK43:
Kadın isterse ikna eder sırf baba na ayıp olmasın diye boşanmak olmaz .Elbette sana yardım edecek

Ya hep Şevkat ve ilgi bekledim ondan .kusunce yanıma 10 kere geldiyse 11 kere gelmesini bekledim off ben ne yaptım böyle ya annemgile nasıl soyluycem
Uygun bir dille söylemek zorundasınız o kadar herşeyi yapımışsınız eşinizde tekrardan tamam gel diyorsa kaybetmeyin bence bu şansınızı inşallah herşey iyi ve güzel olur sizin için

eşiniz sizin dönmekten başka çareniz olmadığını biliyor.sizde iyi biliyorsunuz eşinizin hatalarını ama blöfünüzü yemeyince geri adım atmanın yolunu arıyorsunuz.o gelip alsa da siz de gitseniz sonuç aynı olacak.yine aynı şeyler yaşanacak belki de daha fazlası...çünkü ne kocanızın kafası değişecek ne de sizin kafanız.çalışmıyorsanız çalışmanın yolunu bulun bence

gelişme var mı?
Bunun bi arkadasi var 36 yaşında falan mehmet abi onun annesi ve ablasiyla Da yakın görüşürüz ablası aradı akşam sakin kendin gelme dedi mehmetle konuş dedi bende aradım adam yenge sakin gelme ben seni de biliyorum onu da kendin gelirsen seni rezil eder düzelmez bi yana çok kötü olursunuz benden haber bekle ben onu alır gelirim gelmezse sn değil o kaybeder ddi. Çok farklı düşünüyor sen kendi hatani biliyon kabul ediyon ama o hiç birşeyin farkında değil sadece biraz tutuştu bekle dedi.

eşiniz sizin dönmekten başka çareniz olmadığını biliyor.sizde iyi biliyorsunuz eşinizin hatalarını ama blöfünüzü yemeyince geri adım atmanın yolunu arıyorsunuz.o gelip alsa da siz de gitseniz sonuç aynı olacak.yine aynı şeyler yaşanacak belki de daha fazlası...çünkü ne kocanızın kafası değişecek ne de sizin kafanız.çalışmıyorsanız çalışmanın yolunu bulun bence
Blorf yapmadım aslında geldiğimde gayet emindim . İnşallah dediginiz gibi değil daha güzel olur

Bunun bi arkadasi var 36 yaşında falan mehmet abi onun annesi ve ablasiyla Da yakın görüşürüz ablası aradı akşam sakin kendin gelme dedi mehmetle konuş dedi bende aradım adam yenge sakin gelme ben seni de biliyorum onu da kendin gelirsen seni rezil eder düzelmez bi yana çok kötü olursunuz benden haber bekle ben onu alır gelirim gelmezse sn değil o kaybeder ddi. Çok farklı düşünüyor sen kendi hatani biliyon kabul ediyon ama o hiç birşeyin farkında değil sadece biraz tutuştu bekle dedi.
Dışardan birilerinin bunu söylüyor olması sence de biraz endişe verici değilmi?yani eşinin hatalarını çevresi dahi kabul ediyor ama sen anlamsız bir red ediş yaşıyorsun?bence de gelmeden gitmemelisin yani hatalarını düzelteceği sözünü vermeden!

Ben baba olsam damatla kızımı karşıma oturtmadan kızımı bir yere bırakmam..
İkisi de emin mi ne yapıyorlar bi konuşurum.. haksız bile olsaniz bence önce gelsin ailenizle bi yemek yiyin buzlar erisin.. sonra dışarda bulusun sorunları konuşun.. ailesinden Özür dileyecekseniz onlara bi gidin.. sonra elele donersiniz evinize.. o gelsin alsin yok ben mi gideyim diye barışma olmaz..

Emin misin bütün hatanın sende olduğuna,insan böyle bir durumda kendi hatalarını da gormeye başlıyor ama siz evi terk edip gittiyseniz o da birseyler yapmıştır diye dusunuyorum.herneyse artık dönmek istiyorsunuz kendi hatalarınizi da gormussunuz çok güzel.e sinizi yine de bir şekilde ikna edin.ne olursa olsun hep kendiniz hataliymis gibi gostermeyin.tabi hatasizmis gibi de değil.artik ikimiz de hata yapmayalim evliliğinize bir şans verelim gel buraya annemleri de ikna edelim sonra evimize dönelim deyin

Bunları oturup eşinle güzelce konuşsan.
Ah biz bayanlar..
Sinirlenince gözümüz bişey görmüyor değil mi?
İçten içten adamın haklı olduğunu bilsek de cıngar çıkarıyoruz.
Sen kendinden eminsen aynı şeyler tekrarlanmayacaksa otur eşinle konuş derim.
İkinizde hatalarınızı bir gözden geçirin.

Karsindakini ne kadar ozgur birakirsan o kadar ozgur olursun. Daha cok baglanir sana daha cok sever daha anlayisli olur....

Bu boyle uzayip gider. Hatalarinizin farkindasiniz. Esinizle basbasa konusun mehmet abiymis falan cikarin aradan. Kimsenin lafini dinlemeyin. Sadece karsilikli konusmayla onun dusuncelerini olcebilirsin.
O zaman istersen sen don istersen o gelsin alsin ne fark eder. Onemli olan onunda yeni bir sayfa acmak istemesi. Kalbini dinle mantiginla birlikte

:KK43: Bosanmak üzereyim diye bir konu acmistim. Şimdi düşünüyorum çok hata yaptım ona bogdum bunalttim onu. Arkadasiyla zaman geçirmesine izin vermedim.dışarı çıksa 40 kere aradım rezil ettim. Annesine gideceksek kavga cikardim Gittiysem dönüşte kavga ettim. Akrabasına gittik surat astim sürekli hadi gidek dedim. İçki içmem dedi düğünde söz verdi ben rezillik çıkardım hep yanımda otursun istedim. Ev islerinde yardım eder ben hep daha fazlasını istedim. En son TARTIŞMAMİZ da belki ben usteledim bilmiyorum ki koşa Koşa gelmeseydin dedi. Şimdide düşünüyorum da ben niye fevli karar alıp bütün esyalarimi toplayıp geldim.o babam benimle eşya topladı ve bana dolabıni verdi şimdi nasıl ben gidiyorum baba hata yapmışım derim . Yada ben ne yapacam. Adam gel diyo duzelecek diyosan evin burda gel diyo ama sen gittin ben gelip almam diyo:mapus::KK43:
bu kadar iyi kocayi nereden buluyorsunuz

Dışardan birilerinin bunu söylüyor olması sence de biraz endişe verici değilmi?yani eşinin hatalarını çevresi dahi kabul ediyor ama sen anlamsız bir red ediş yaşıyorsun?bence de gelmeden gitmemelisin yani hatalarını düzelteceği sözünü vermeden!
Evet çok korkuyorum dün gece o arkadaşıyla eşi aradı yine aynı şeyleri konuştuk yenge ne olur kendini suçlamaktan vazgeç sen tek başına nasıl yuruteceksin dayanamazsin daha kötü donersin oraya gelip alacam ikna edecem merak etme yoksa burasi sana zindan olur cehennem olur. Gelmezse de üzülme lütfen dio

Ben baba olsam damatla kızımı karşıma oturtmadan kızımı bir yere bırakmam..
İkisi de emin mi ne yapıyorlar bi konuşurum.. haksız bile olsaniz bence önce gelsin ailenizle bi yemek yiyin buzlar erisin.. sonra dışarda bulusun sorunları konuşun.. ailesinden Özür dileyecekseniz onlara bi gidin.. sonra elele donersiniz evinize.. o gelsin alsin yok ben mi gideyim diye barışma olmaz..
Evet haklısın canım ben hatamı tabiki kabul ediyorum ama psikopat da değilim onun da hataları var durduk yere de böyle neden davraniyim suan gelmesini bekliyorum ve hayırlısı diye dua ediyorum

Emin misin bütün hatanın sende olduğuna,insan böyle bir durumda kendi hatalarını da gormeye başlıyor ama siz evi terk edip gittiyseniz o da birseyler yapmıştır diye dusunuyorum.herneyse artık dönmek istiyorsunuz kendi hatalarınizi da gormussunuz çok güzel.e sinizi yine de bir şekilde ikna edin.ne olursa olsun hep kendiniz hataliymis gibi gostermeyin.tabi hatasizmis gibi de değil.artik ikimiz de hata yapmayalim evliliğinize bir şans verelim gel buraya annemleri de ikna edelim sonra evimize dönelim deyin
İstediğim de bu zaten kafam rahatlayinca onu da kendimi de anladım. Meğer sadece zamana ihtiyacim varmış . Ama asla hatasını kabuk etmiyor. Babam beni götürurken bundan izin almamış o yüzden ne olursa olsun gelmem diyo

Bunları oturup eşinle güzelce konuşsan.
Ah biz bayanlar..
Sinirlenince gözümüz bişey görmüyor değil mi?
İçten içten adamın haklı olduğunu bilsek de cıngar çıkarıyoruz.
Sen kendinden eminsen aynı şeyler tekrarlanmayacaksa otur eşinle konuş derim.
İkinizde hatalarınızı bir gözden geçirin.
Konuşuyorum ben kabul ediyorum hatamı düzeltecem gel babamla konuş diyorum ama adam hiiiiic nasıl gittiysen gel dio

Back
X